Home / Dekoration / Höstens inredningsidéer på en budget
Höstens inredningsidéer på en budget

Höstens inredningsidéer på en budget

Hösten är officiellt här och det är dags att ge din heminredning en heltäckande touch. Hur man inreder på en budget? Vi har samlat några coola och enkla idéer som alla kan använda.

Gör smart shopping

Besök de lokala secondhandbutikerna vid de mest slumpmässiga tiderna på året. Höstkransar verkar komma ut i butikshyllorna mitt på våren eller sommaren, så du kan få dem för bara några få dollar. Eftersäsongens dekorativa evakueringsvägar är ett bra sätt att hitta något coolt till nästa höstsäsong. Du får 30-40% rabatt och ibland till och med upp till 70%!

Återanvänd föremål för säsongen

Om du har en svarta tavla, skriv en lapp på den bara för hösten. Fyll en lykta med kottar. Eller om du har en skrivmaskin, klistra in ett tryckt höstcitat i den. Använd gamla fönsterluckor för att skapa en djärv och inspirerande höstskylt, eller skaffa gamla lådor eller lådor för att skapa en rustik pumpa på verandan.

Lita på naturen

Höst- och vintersäsongen är perfekt för att inreda med naturliga föremål och föremål som ger mysighet till rummet. Kotar från gården, några grenar från träden, äpplen från fruktträdgården (eller äppelträd om du har riktigt tur), använd allt du hittar på en naturvandring för att sprida ut smuts billigt på ett bord eller en hylla (bokstavligen) . Skapa vackra mittpunkter, dekorationer och till och med installationer av dessa föremål.

köpa faux

Imiterade pumpor, kalebasser, till och med löv, ekollon och andra grönsaker kan användas för att dekorera ditt hem till hösten. Det som är bra är att du inte behöver köpa dem hela tiden, du kan bara ta dem från skafferiet och börja dekorera. Få fler idéer nedan!

Höstens verandaidéer (på en budget!) • Budgetdekoratören.
DIY höstinredningsidéer: billigt och lätt att göra
Budgetvänliga veranda höstinredningsidéer |  tistelved långt
14 enkla och billiga höstinredningsidéer (som inte ser billiga ut!) • The.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*