Home / Dekoration / Höstrock dekorationsidéer
Höstrock dekorationsidéer

Höstrock dekorationsidéer

Välkommen till hösten gott folk! Det är inte långt härifrån och det är hög tid att dekorera ditt hem lite för att välkomna och välkomna denna söta årstid. Idag vill jag inspirera dig med vackra höstkappor som sätter stämningen när du sitter vid den öppna spisen.

Faux och naturliga höstlöv

Det finns många idéer som kan appliceras på höstrockar och falska eller naturliga höstlöv är nummer ett bland dem. Du kan göra girlanger eller kransar av konstgjorda eller naturligt erhållna löv för att lägga till en mysig höstlook till din mantel.

pumpor

Pumpor är ett måste för höstrockar. Faux, vintage kvicksilver, små vita och stora apelsiner från marknaden eller till och med din trädgård kommer att dekorera din mantel perfekt. Du kan till och med sätta samma pumpor på din mantel för en lakonisk men ändå rustik och bekväm look. Pumpor för små? Sätt dem på stativ och voila!

ljus

Ljus i olika ljusstakar är tänkta att tillföra lite charm och komfort. Välj ljusstakar efter din mantel: vintage eller shabby chic, lykta, modern eller annat som passar din inredning.

kransar

Kransar är en annan cool idé att ge liv till din mantel utan att slösa mycket tid eller pengar. En sådan krans kan vara gjord av konstgjorda löv, bär, säckväv eller fjädrar – allt som kommer att tänka på och är relaterat till hösten är välkommet.

flaggväv

Bunting är ett billigt och roligt sätt att piffa upp din mantel. Gör en bunting av papper eller kartong och använd den för att dekorera din mantel eller väggen ovanför. Det är så enkelt och så coolt! Få fler kreativa idéer nedan och förvandla din mantel till en höstinspirerad.

Höstrocksinredningsidéer som imponerar och inspirerar
25 snygga höstrockdekoridéer - Bästa höstrockdekor
Trevlig tisdag alla!  Jag hoppas att du tog dig tid att slappna av.
25 inspirerande idéer för att dekorera höstrock |  En salig Ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*