Home / Dekoration / House of Frank Lloyd Wright
House of Frank Lloyd Wright

House of Frank Lloyd Wright

Frank Lloyd Wright-fans, här är din chans att beundra hans 1939 usoniska hem. Sondern Adler House i stadsdelen Roanoke i Kansas City, Missouri är ett L-format hus i Usonisk stil. en av två byggda av Frank Lloyd Wright i Kansas City.

1939 designade Wright ett 1 000 kvadratmeter stort hem åt Clarence But i stadsdelen Roanoke i Kansas City, Missouri. Tre rutor förband det L-formade husets två flyglar med arbetsplats, tvättstuga/pannrum och badrum. Det fanns två sovrum, båda med glasdörrar och öppningar till terrassen. Nio år senare bad Arnold Adler, hemmets andra ägare, återigen Wright att designa tillbyggnaden till hemmet, som skulle vara över 2 000 kvadratmeter och inkludera ett extra sovrum, ytterligare badrum, ytterligare bostadsyta och en carport.

En exteriör av cypress och tegel smälter praktiskt in i den omgivande skogsmiljön. Njut av ett sömlöst boende inomhus/utomhus med flera terrasser och fönster från golv till tak. Beundrare av Wright kommer att uppskatta de fönster som bjuder in öppna spisar och intima utrymmen som skapats i och runt hemmet av lokala material.

Hemmet förbinder besökare till naturen genom ett enda fribärande tak och glasväggar. Ett nedsänkt vardagsrum är förankrat av en massiv öppen spis i tegel samtidigt som det är rymligt och mysigt på samma gång. Hemmets tak och inredning av tidvattencypresser omfamnar nästan besökare, kontrasterande rymliga utrymmen och privata skrymslen. Wrights unika bågfönster kan öppnas helt, vilket möjliggör naturlig kylning och vidsträckt utsikt på sommaren.

Frank Lloyd Wrights vackra hem, strukturer och byggnader.
Frank Lloyd Wrights hus: 10 måste se Marves från mitten av århundradet
Topp 16 Frank Lloyd Wrights hem du kan besöka |  Incolle
Frank Lloyd Wrights Neil House i Minneapolis till salu för $2,7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*