Home / Bad / Hur du väljer din badrumsspegel
Hur du väljer din badrumsspegel

Hur du väljer din badrumsspegel

Utan en bra spegel kan du inte göra ditt badrum perfekt för dina övergripande behov. Om du gör om eller bara uppdaterar ditt badrum, välj en lämplig badrumsspegel för att fullborda rummets dekorativa effekter. Speglar reflekterar ljus och lyser upp omgivningen. Spegeln monteras antingen ovanför fåfänga eller så köper du ett spegelskåp för att hålla ihop tillbehör och speglar. Båda typerna av speglar har sina fördelar och du kan välja en som passar din livsstil.

Spegeln installerad ovanför fåfänga finns i en mängd olika former och storlekar. Ypu kan välja en söt inramad spegel för att ge din fåfänga personlighet. Vilken form är bäst? Det kan vara fyrkantigt eller ovalt. Ovala former är ädla och betonar nästan varje miljö. Men är du säker på att den ovala spegeln ser bättre ut än en fyrkantig?

Ta en bit vitt papper eller skär den till en oval och installera den på väggen. Kontrollera utseendet och se om formen är i området eller inte. Du kan också prova pappersarket i dess kvadratiska form för att jämföra båda formerna.

Håll badrumsspegeln tillräckligt stor för att ha ett bekvämt utrymme att sätta hår på, speciellt om du har långt hår. En mindre spegel kanske inte ger dig möjligheten att fullt ut se din stylingtaktik. En större spegel reflekterar inredningen på den motsatta väggen och ljusen, vilket helt enkelt bidrar till utrymmets skönhet och ljusstyrka. Och en stor spegel duger för små jobb och stora jobb, men en liten spegel gör det inte!

En modern badrumsspegel är en del av rummets inredning. Du måste välja den ramfärg som matchar rummets möbler och kakel. Du kan hitta bra erbjudanden på eBay och IKEA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*