Home / Dekoration / Hur gamla fönsterluckor återanvänds
Hur gamla fönsterluckor återanvänds

Hur gamla fönsterluckor återanvänds

Har du gamla onödiga luckor? Kasta dem inte! Det finns många sätt att använda dessa fönsterluckor i heminredning och lägga till vintage charm och karaktär till utrymmet. De kan givetvis användas på fönstren, de kan göras om till dörrar, användas för att göra möbler och som dekorationer. Behöver du stjäla idéer? Jag är villig att dela många av dem!

möbel

Ta tag i gamla fönsterluckor och förvandla dem till bedårande möbler med en bondgård och shabby chic stil! Lägg till en sofistikerad touch till ditt rum med sådana möbler. Dessutom sparar du på budgeten och du kan anpassa rummet efter eget tycke. Gör hyllor, skåp, garderober, hyllor, sidobord av luckor eller byt ut vanliga möbeldörrar med luckor för att ge rummet karaktär. De kan vitkalkas, målas eller inte användas för att lägga till textur. Sådana möbler är lämpliga för badrum, sovrum, kök, vardagsrum och mycket mer. Det beror på dig.

dekor

Gamla fönsterluckor kan användas för väggdekoration – det här är ett intressant sätt att lägga till textur till rummet. Du kan täcka en hel vägg med olika typer av luckor för att lägga till bondgårdscharm och vintagestil till rummet på samma gång. Du kan också hänga luckor över en säng eller soffa – vittja eller måla dem för att passa ditt utrymme. Lägg till kransar, swags och vintagefönster för att lägga till sofistikering till ditt utrymme.

dörrar

Använd gamla fönsterluckor för att göra skjutdörrar – inne i ett hus eller till och med utanför altanen. Det kan vara dörrar till ett skafferi, garderob eller skåp, badrum eller matplats och du kan välja vikdörrar. Dekorera och måla dörrarna för att perfekt matcha ditt hem. De kommer garanterat att lägga till en söt bondgårdskänsla till ditt utrymme.

10 sätt du aldrig tänkt på att återanvända gamla fönsterluckor - DIY Ze
25 sätt att återanvända gamla luckor i heminredning - DigsDi
10 sätt du aldrig tänkt på att återanvända gamla fönsterluckor - DIY Ze
10 sätt du aldrig tänkt på att återanvända gamla fönsterluckor - DIY Ze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*