Home / Dekoration / Hur man använder apotekarskåp
Hur man använder apotekarskåp

Hur man använder apotekarskåp

Det finns en het inredningstrend som växer fram inom heminredning som skakar en antik möbel för att göra ett uttalande och lägga till en sofistikerad touch. Och det är inte bara lämpligt för vintage eller sofistikerade interiörer, i moderna rum ser vintagemöbler ännu mer slående och cool ut. Vi har redan delat några idéer för att införliva vintage kistor och skåp, och idag vill jag visa dig hur man rockar en annan populär sak: ett apotekarskåp. Om du har en, tur att du, släng den inte, låt oss se hur du kan använda den för att sätta en edgy touch till din inredning.

Entré konsol bord

De flesta entréer har plats för ett konsolbord – stort som litet. Ta ditt apotekarskåp och hacka det efter behov – lägg till lite textur för att slipa det eller måla det i vilken färg du vill. Ett apoteksskåp är ett bra komplement till en entré eftersom det erbjuder gott om förvaringsutrymme både inuti och ovanför. Om du inte har något apotekarskåp kan du ta IKEA Rast och bara göra om det till ett – det blir en söt och enkel konsol.

Konsolbord i vardagsrummet

De flesta vardagsrum har utrymme, och vissa kräver till och med ett konsolbord som rumsavdelare, och ett apoteksskåp är ett idealiskt föremål som sådant. Ta reda på vilket utseende du vill ha: en industriell vintage, rustik vintage eller shabby chic, och hacka ditt apoteksskåp därefter. Om du vill ha ett shabby chic apoteksskåp, rocka pasteller och slipa ner det lite. Lägg till metallramar och matchande handtag för en industriell touch. Du kan välja olika färger för att få en rustik look.

Köksöar och bänkar

Apoteksskåp kan bli vackra köksöar och bara förvaringsartiklar – de ser väldigt strukturerade och iögonfallande ut. Du kan måla eller betsa den som du vill och en sådan garderob garanterar dig gott om förvaringsutrymme. Du kan också hacka din pjäs och bygga några öppna hyllor i den – för sängkläder, tallrikar och fat och annat. Bli inspirerad och rocka denna coola pjäs i ditt hem!

27 coola sätt att använda ett apoteksskåp i din inredning - DigsDi
Dekorativa bokstäver Woon apotekarskåp metallhandtag.
Amazon.com: Primo Supply Traditionell massivt trä liten kinesisk.
Apotekarskåp - FineWoodworki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*