Home / Dekoration / Hur man återskapar ladugårdsstilen hemma

Hur man återskapar ladugårdsstilen hemma

Rustikt, mysigt, charmigt – så kan man beskriva ett ladugårdshus. Men att inte ha en lada i ditt hem betyder inte att du inte kan ha den här stilen som du normalt skulle göra. Hur skapar man en vacker interiör i en stabil stil? Vi har förberett några tips åt dig och några exempel som visar hur dessa idéer kan tillämpas. Låt oss ta en titt.

Buffalo check

Klassiska tryck, oftast buffelrutor, är en av de mest populära idéerna för rum i land- och ladastil. Detta är ett väldigt rustikt tryck som du kan prova. Du kan rocka den i neutrala toner eller gå för traditionellt svart och vitt. Buffalo Check kan integreras i din inredning med en mängd olika textilier: gardiner och dukar, överkast och sängkläder, mattor och klädsel. Detta är en mycket enkel och budgetvänlig idé att lägga till ett tryck i rummet och du kan alltid byta textilier.

bock möbler

Bockar – Skrivbord, konsoler och matbord är bra för att ge ditt rum en rustik stil. De är väldigt lätta att använda och ser väldigt ladugårdslika ut. Dessutom gör dessa gamla skolor nu en stor comeback och du kan se många moderna designers lägga till sådana här ben till sina skapelser. När du väl har bestämt dig för ett matbord med bock, blanda ihop det med rotting- eller vävda stolar eller till och med träbänkar för en harmonisk look.

Eldstäder i tegel eller sten

Det är omöjligt att föreställa sig ett rustikt rum utan öppen spis! För att ge din interiör en ladugårdskänsla, välj en öppen spis i tegel eller sten och sidospår i sten eller trä. Om du sätter en sådan öppen spis i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet garanteras en stark, mysig känsla. Lägg till olika rustika dekorationer på manteln, placera ljus och markera väggen ovanför eldstaden med återvunnet ved.

Mycket trä

Ingenting kan vara mer rustikt och ladugårdsliknande än massor av trä – vilken ljus, mörk eller mättad färg som helst duger. Du kan använda den på golv, tak, väggar för att göra balkar och möbler. Förresten, träbjälkar är en bra idé för att ge alla rum en mysig atmosfär. Om du inte har en kan du alltid lägga till falska. Du kan välja ett utseende helt i trä för att göra utrymmet superbekvämt. Många lador har träpanel genomgående och ser bra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*