Home / Stil / Hur man bär ankelbyxor
Hur man bär ankelbyxor

Hur man bär ankelbyxor

Om du måste klä dig mycket semi-formellt eller formellt bör du redan vara bekant med ankelbyxor. De är riktigt bra på att få dig att se elegant och smal ut. Det är i princip bara byxor som är lite beskurna så de passar perfekt till klackar eller till och med balettkläder. Stylingen är ganska enkel, men det här blogginlägget försöker få dig att se ännu bättre ut än du redan har. Med det i åtanke har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för ankelbyxor för dig. Låt oss gå in direkt.

Blush rosa tröja med vit kavaj och grå fotledsbyxor


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en kvinnlig och elegant business-casual outfit. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en rödrosa tröja med en vit kavaj för toppen. Bär den med grå smala fotledsbyxor, nakna klackar med öppen tå och en grå läderhandväska för en snygg och ren look.

Vit t-shirt i chiffong med rutiga smala ankelbyxor

vit chiffong t-shirt med rutiga smala ankelbyxor
källa

Det här är en affärsdräkt som sluttar ner till den avslappnade sidan. För att uppnå denna uppfriskande och minimala look, kan du bära en vit chiffong-t-shirt med svarta och vita rutiga smala ankelbyxor. Bär vita spetsiga klackar med en svart crossbody-väska i läder för att komplettera denna snygga och enkla outfit.

Vit spetsblus med mörkblå ankelbyxor och matchande kavaj

vit spetsblus med mörkblå fotledsbyxor och matchande kavaj
källa

Mycket ofta är att bära kostym synonymt med att se för seriös och formell ut, men inte den här gången. För att piffa upp din kostym lite, överväg att bära en damliknande blus som den här vita spetsblusen. Kombinera den med en marinblå kavaj och marinblå fotledsbyxor. Bär svarta balettkläder för att sätta en chic touch till looken.

Svart volang t-shirt med gröna byxor med raka ben

svart volang t-shirt med gröna byxor med raka ben
källa

Det här är en väldigt enkel och tjejig affärsdräkt som är ett sött sätt att sticka ut från mängden. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med volangärmar för toppen. Kombinera den med gröna byxor med raka ben. Bär ljusrosa sandaler med klackar för att komplettera din outfit.

Grå rosettskjorta i sidenband med kricka ankelbyxor

grå rosettskjorta i sidenband med kricka ankelbyxor
källa

Inte bara snygga kläder kan få dig att sticka ut från mängden, en bekväm och snygg outfit som denna kan också få dig att sticka ut på ett mer naturligt sätt. För att skulptera denna outfit kan du bära en grå silkesfluga skjorta. Kombinera den med krickfärgade ankelbyxor och ljusrosa spetsiga klackar för att fullborda denna damlika outfit.

Bär den med en svart och vit randig tröja och kavaj

svart och vit randig tröja och kavaj
källa

Här är en chic outfit för affärslivet som också kan få dig att se smal och lång ut. Bär en svart och vit randig t-shirt med en vit kavaj till toppen. Kombinera dem med svarta smala ankelbyxor och svarta broderade balettkläder. En handväska i brunt läder är en bra kombination för att avsluta din outfit.

Ljusrosa ankelbyxor med vit skjorta och mörkblå kavaj

Ljusrosa ankelbyxor med vit skjorta och mörkblå kavaj
källa

Det här är en stilig och lite unisex-business-casual outfit som låter dig se elegant och smal ut. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en vit skjorta med knappar och en marinblå kavaj på toppen. Kombinera dem med ljusrosa ankelbyxor och elfenbensfärgade tåklackar för att fullända looken.

Citrongul stickad tröja med svarta och vita rutiga ankelbyxor

Citrongul stickad tröja med svarta och vita rutiga ankelbyxor
källa

Att lägga till något gult till din outfit kan ofta hjälpa dig att se mer glad och attraktiv ut. Du kan till exempel bära denna knallgula stickade tröja till toppen. Kombinera den med svarta och vita rutiga ankelbyxor. Bär svarta spetsiga klackar med en svart läderhandväska för att se stilig och elegant ut.

Svart kavaj med V-ringad blus och läderleggings

svart kavaj med V-ringad blus och läderleggings
källa

Här är en cool och mörksvart look som också har en diskret sexig touch tack vare spetstoppen. För att forma denna outfit kan du bära en svart V-ringad blus och en svart kavaj för toppen. Kombinera med svarta läderbyxor och svarta stövlar i mocka för att fullända din look.

Svarta chinos med vit skjorta och blå jeansjacka

svarta chinos med vit skjorta och blå jeansjacka
källa

Det här är en stilig och avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade häng. För att uppnå denna look kan du bära en vit t-shirt med en blå jeansjacka överst. Kombinera dem med svarta ankelbyxor och ett brunt läderbälte. Komplettera outfiten kreativt med leopardmönstrade klackar och en röd handväska i skinn.

Grå V-ringad t-shirt och mörkblå smala ankelbyxor

grå v-ringad t-shirt och mörkblå smala ankelbyxor
källa

För dig som har ansträngt dig mycket för att komma i form kan en väldigt enkel outfit redan få dig att se snygg ut. Du kan till exempel helt enkelt bära denna grå V-ringad topp med mörkblå smala ankelbyxor. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra alternativ för en avslappnad och luftig look.

Grå passform långärmad t-shirt med svarta slimmade byxor

grå långärmad bodycon t-shirt med svarta byxor
källa

Här är en annan väldigt enkel outfit som du kan använda för att se smal och avslappnad ut. I detalj, bär grå långärmad t-shirt för topp. Kombinera den med svarta smala ankelbyxor och ett smalt brunt läderbälte. Ett par bruna läderklackar är ett snyggt tillskott till denna enkla outfit.

Svart ärmlös topp i kombination med grå DIY ankelbyxor

svart ärmlös topp med grå pysselbyxor
källa

Om du inte har ankelbyxor kan du enkelt skapa ditt eget par genom att helt enkelt knyta ihop ett par chinos eller slimmade byxor. Du kan till exempel bära en svart ärmlös topp med grå chinos med raka ben. Bär bruna sandaler med rem för att se minimal och vacker ut.

Mörkblå jeansjacka med orange skinny byxor

Mörkblå jeansjacka med orange smala ankelbyxor
källa

För att skapa en ungdomlig och iögonfallande look kan du bära en grå t-shirt med en blå jeansjacka överst. Kombinera dem med ljusorange smala ankelbyxor. Komplettera outfiten på ett avslappnat och stilrent sätt med ett par svarta och vita låga Converse.

Jag hoppas att du gillar dessa ankelbyxoutfitidéer som jag just delade med dig. För dig som måste bära många klackar för att jobba, bör den bästa listan kunna ge dig några snygga outfitidéer för att uppgradera ditt jobboutfitspel lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*