Home / Stil / Hur man bär ankelstövlar i guld
Hur man bär ankelstövlar i guld

Hur man bär ankelstövlar i guld

Det råder ingen tvekan om att ett par svarta ankelboots är superenkla att styla, men det är kul och coolt att bära dessa guldstövletter då och då. De är faktiskt inte så svåra att styla eller dra av. Du måste bara se till att kombinera dem med några enkla och rena bitar. Viktigast av allt, du ser självsäker ut nog att klara av det. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för guldstövlar för dig. Låt oss dyka direkt in.

Svart tunikatröja med matchande slim fit jeans och guldstövlar


källa

För att starta den här listan med glänsande och attraktiva outfitidéer, vill jag visa dig en väldigt minimal outfit som du kan bära som både en business-casual outfit och en streetoutfit. Bär helt enkelt en svart tröja med svarta slim fit jeans för att få till den här looken. Para ihop dem med ett par guldmetallic-tossor för att fullborda den coola svarta och guld-looken.

Vit fuskpälsjacka med vit fluga och guldstövlar

vit fuskpälsjacka med vit fluga och guldstövlar
källa

För att forma denna mysiga och damlika outfit som du kan bära till cocktailpartyn eller andra semi-formella evenemang, kan du bära en vit fluga med en vit fuskpälsjacka för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med gråa skinny jeans. Avsluta med ett par guldstövlar med snörning för att fullända outfiten med stil.

Svart kavaj med prickig blus och guldstövlar

svart kavaj med prickig blus och guldstövlar
källa

För att få den här snygga och lite vintage business casual outfiten kan du bära en svart och vit prickig skjorta och en svart kavaj över. Kombinera dem med gråa smala ankeljeans. Till skorna kan du bära ett par guldstövlar för att se elegant och stilig ut.

Svart button down skjorta, skinny jeans och guldstövlar

svart button down skjorta, skinny jeans och guldstövlar
källa

Det här är en elegant och minimal outfit som faktiskt är ganska lätt att ta av sig. Detta kan verka kontraintuitivt för er som tycker att guld är svårt att styla. En svart knappad skjorta med smal passform och svarta skinny jeans är en bra kombination att ha i din arsenal. Bär ankelboots i guld för att fullborda den coola looken.

Vit polotröja, ljusblå boyfriend-jeans och stridsstövlar i guld

vit mock-neck tröja med ljusblå boyfriend jeans och guld combat boots
källa

Här är vad du vill göra för att styla denna mysiga och lite pojkaktiga outfit. Bär en vit chunky ribbad stickad tröja med en falsk halsringning till toppen. Kombinera den med ljusblå boyfriend-jeans med knämuffar. Till skorna kan du bära ett par guldmetallic snörstövlar för att komplettera outfiten på ett unikt sätt.

Svart chiffongblus med läderväska och guldiga spetsiga stövlar

svart chiffongblus med läderväska och guldiga spetsiga stövlar
källa

Det här är en väldigt enkel och stilig affärsdräkt som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå denna look kan du börja med en svart slimmad chiffongblus över. Kombinera den med svarta skinny jeans och en svart läderhandväska. Till skorna kan du bära ett par spetsiga guldstövlar för att fullända outfiten med stil.

Svart kalla axeltröja med läderleggings och ankelboots i metall

svart kalla axeltröja med läderleggings och ankelboots i metall
källa

Vanligtvis får en helsvart outfit dig att se lite seriös ut, men det är inte fallet med denna underskattade sexiga och mysiga outfit. För att uppnå detta utseende, bär en svart chunky kalla axeltröja. Kombinera den med svarta skinnbyxor. Kombinera dessa bitar med ett par gyllene ankelboots.

Svart och vit randig tröja med slitna jeans och guldstövlar

svartvitrandig tröja med slitna jeans och guldstövlar
källa

För att uppnå denna enkla och snygga look kan du helt enkelt bära en svart och vit bred randig tröja med ljusblå boyfriend-jeans. Bär en rödrosa ullkappa över dessa bitar. Till skorna kan du bära ett par ankelboots i guldmetallic för att fullända looken.

Svart ullkappa med slitna ankeljeans

svart ullkappa med slitna ankeljeans
källa

Det här är en väldigt stilren och minimal affärs-casual outfit som naturligtvis sticker ut från mängden. Bär en svart tröja med en lång svart ullrock för denna look. Kombinera dem med blåa jeans med raka ben. Bär ett par ankelboots i guld för skorna för att sätta en glänsande touch till outfiten.

Svart skinnjacka med grå halsduk och vit tunikatröja

svart skinnjacka med grå halsduk och vit tunikatröja
källa

Skinnjackan är något av det mest mångsidiga du kan få. Du kan till och med ta en lugn titt på den. Du kan till exempel bära en vit tunikatröja med en grå halsduk och en motojacka i svart läder. Kombinera dem med blå jeans och guldstövlar.

Blush rosa maxi-ullkappa med blommig blus och ljusblå skinny-jeans

Rödrosa maxiullkappa som bärs med en blommig blus och ljusblå skinny jeans
källa

För att uppnå denna damlika och professionella look kan du bära en ljusrosa blommig blus och ljusblå skinny jeans. Bär en lång mörkrosa maxirock i ull för snygga lager. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par ankelboots i guldmetallic för att fullända outfiten.

Svart grafisk t-shirt med midikjol och guldiga höga klackar

svart grafisk t-shirt med hög midikjol och guldstövlar
källa

För att uppnå denna färgglada och coola look, kan du bära en svart smal passande grafisk t-shirt med en rak midikjol i svart och gult med hög midja. Kombinera dem med en handväska i svart läder och ett par stövlar med guldklack för en elegant look.

Grå kavaj i tweed tillsammans med en svart tryckt t-shirt och stövlar med spetsiga tå

grå tweed blazer med svart tryckt t-shirt och spetsiga stövlar
källa

För att uppnå denna lite lekfulla och unisex-look kan du bära en svart grafisk t-shirt med en grå tweedkavaj. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans och guldstövlar. Bär en rolig och intressant blå, röd och vit randig tygväska för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna med gyllene stövlar som jag delade med dig ovan. Det är verkligen väldigt roligt att se lite glänsande ut då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*