Home / Stil / Hur man bär ankelstövlar i läder
Hur man bär ankelstövlar i läder

Hur man bär ankelstövlar i läder

Du kan bära stövlar året runt. I det här blogginlägget kommer jag specifikt att ta upp de populära ankelstövlarna i läder. Styling kan vara både enkelt och svårt. Det är bara för att de nästan alltid ser bra ut med smala jeans. Det är knepigt eftersom det kan bli lite knepigt om du inte har jeans på dig. Jag kommer att visa dig en lista över de bästa idéerna för ankelkängor i läder som jag har sammanställt. Låt oss ta en titt.

Ankelboots i svart läder med ärmlös cropped t-shirt

ärmlös kort t-shirt svart läder ankelboots
källa

Som nämnts i början kan du bära läderstövlar året runt. Jag håller med om att de är bättre lämpade för det kalla vädret, men de ser också bra ut för sommaren om du gillar att se mer unik ut. Som en liten överraskning börjar jag listan med en sommaroutfit för att bevisa poängen. Till den här outfiten kan du bära en svart t-shirt med ärmlöst cropped print för toppen och para ihop den med svarta cropped jeans och läderboots.

Bär din med en ärmlös topp med hög hals och svarta skinny jeans


källa

Här kommer ytterligare en sommaroutfit innan jag pratar om höstens och vinterns outfitidéer. Bär bara en figursydd ärmlös topp med hög hals, svarta skinny-jeans och ankelboots i matt läder.

Bär din med en svart skinnjacka och skinny jeans

svarta ankelboots skinnjacka outfit
källa

Skinnjacka och ankelstövlar i läder passar perfekt ihop. Inte bara för att de delar samma textur och färg, utan kombinationen av det normalt figurnära snittet av skinnjackor och hur stövletter bara går upp till några centimeter över fotleden gör hela outfiten tight och passform och lätt att bära Få dig att se lång och smal ut. Som en perfekt demonstration består den här outfiten av en vit topp, svart skinnjacka, svarta skinny jeans och ankelstövlar i läder. Det här är en så cool och chic outfit att du kan bära den på jobbet såväl som vardagligt.

Bär den med läderbyxor och en lång ullrock

Skinnbyxor svarta tossor ullrock
källa

Här är en outfitidé som utforskar möjligheten att kombinera läderleggings och ankelstövlar i läder. Bär de nämnda delarna med en grå kabeltröja och en ljusgrå lång ullkappa för att fullända looken. Resultatet är en outfit som ser både elegant och cool ut.

Ankelboots i brunt läder med bekväm tröja och jeans

Brunt läder Stöveltröja Boyfriend Jeans
källa

Ett av de bästa sätten att styla de bruna stövlarna i läder är att bära dem med tvättade jeans. Du kan hålla det enkelt genom att bära en svart bekväm stickad tröja överst. Det här är en minimal outfit som ser så bekväm ut. Det är en idealisk casual outfit för hösten och våren.

Bruna stövletter med svart klänning och ulljacka

bruna tossor svart t-shirt klänning leggings
källa

Ankelstövlar i brunt läder är lika vackra som de svarta. Låt oss ha en annan outfitidé som involverar de bruna stövlarna. Till toppen kan du bära en svart t-shirtklänning eller en fodralklänning. Bär en grå kofta över klänningen. Svarta leggings och bruna ankelboots förenar denna feminina outfit.

Bär din med en överdimensionerad stickad tröja och en ullkappa

svarta tossor bekväm tröja ullrock
källa

Denna outfit är ett perfekt exempel på hur man klär sig vackert med en överdimensionerad tröja. När det kommer till att bära kläder i stora storlekar är proportionen nyckeln eftersom det kan få dig att se kort eller tjock ut om du blandar ihop det. För att balansera, bär en stor stickad tröja med hög hals på toppen och lägg ett annat överdimensionerat föremål i en brun ullrock över den. För att balansera ut den lösa toppen behöver du något som inte bara är formsittande utan också visuellt förlänger längden på dina ben för nederdelen. Du kan också bära beskurna svarta dräneringsbyxor med ankelstövlar i svart läder. Underskatta inte de två tum av huden som syns mellan de beskurna byxorna och stövlarna. De är till för att få dina ben att se långa ut.

Bär den med en krämfärgad klänning och en grön ullrock

krämfärgad klänning armégrön kappa svarta stövlar
källa

Jag listade denna outfitidé här för att visa upp en intressant och snygg färgkombination. Outfiten består av en krämfärgad klänning, en skogsgrön ullkappa, svarta leggings och ankelboots. För er som gillar färgen på skogsgrönt kan vårt blogginlägg om att bära skogsgrönt vara av intresse.

Grå luvtröja & svart skinnjacka

svarta tossor grå huvtröja svart skinnjacka
källa

Som ett fan av hoodies försöker jag alltid utforska olika sätt att smälta in i outfits av olika stilar. Mycket intressant, när du kombinerar en hoodie med en mörk och cool outfit, ser outfiten mycket mer kausal ut och skapar en mjukare ton. Denna outfit är ett bra exempel. För en avslappnad men ändå cool look, kombinera en grå signaturhuvtröja med en svart skinnjacka, svarta skinny jeans och ankelboots.

Svart och vit vertikal randig skjorta och brun skinnjacka

svarta och vita stövlar i lodrät rand i läderskjorta
källa

För outfits med en skinnjacka och stövlar kan du kombinera dem med en skjorta med knappar. Bär till exempel en svart och vit vertikal randig skjorta med en brun skinnjacka, svarta skinny jeans och ankelboots.

Svart och vit randig skiftklänning och svart skinnjacka

svart och vitrandiga skiftklänningar i läder
källa

Efter att ha nämnt många outfitidéer som använder skinny jeans för att para ihop med svarta skinnjackor, låt oss prata om en som använder en klänning. Du kan helt enkelt bära en svart och vit randig skiftklänning under din skinnjacka. Bär ankelstövlar i svart läder utan leggings. Till just den här jackan har den en liten twist och det är fuskpälskragen som tillför en touch av elegans till hela outfiten.

Det finns några av mina favoritsätt att styla ankelboots i läder. Jag är säker på att det finns många stövelfans som ständigt forskar om hur man stylar olika stövlar som mockastövlar, knähöga stövlar och lårhöga stövlar. Om du är ett av dessa fans, vänligen navigera på vår hemsida. Vi har samlat hundratals idéer om kängor som vi vill dela med dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*