Home / Stil / Hur man bär avskurna jeansshorts
Hur man bär avskurna jeansshorts

Hur man bär avskurna jeansshorts

Idag ska jag prata om några som kan få dig att se stilig, modig, sexig och lite edgy ut på samma gång. Det coola föremålet jag pratar om är de avskurna jeansshortsen. För er som inte är säkra på vad det betyder. Det betyder helt enkelt att dessa minijeansshorts har en grov eller muddfåll som om de klipptes med sax. Bieffekten av att bära shorts som denna är att de kan få dina ben att se extra långa ut. Ibland är det bästa sättet att klä sig att se naturligt diskret sexig ut. Det är som en nivå över att bära något väldigt snyggt och till och med over the top. För att visa dig hur du stylar dem, har jag samlat ihop några av de bästa korta jeansoutfitidéerna för dig. Låt oss dyka direkt in.

Grå kavaj med ljusblå cropped jeansshorts

grå kavaj med ljusblå skurna jeansshorts
källa

För att starta den här listan med coola outfitidéer, ska jag visa dig den här avslappnade affärslooken först. Du skulle bli förvånad över att du faktiskt kan sätta ihop en business-casual outfit att bära för att kringgå de beskurna jeansshortsen, och så gör du. Bär en vit skjorta med knappar och en grå kavaj till toppen. Kombinera dem med ljusblå shorts i denim. För skorna, använd ett par stövlar i kamelmocka för att se extra snygga och eleganta ut. Komplettera din outfit med en brun crossbody-väska i mocka för en snygg finish.

Svart långärmad skjorta med mörkblå passformade jeansshorts


källa

För att göra denna vackra och enkla outfit redo att bäras tillbaka till kontoret på fredagar, här är vad du vill göra. Bär en svart långärmad skjorta med avslappnad passform för toppen. Kombinera den med ett par mörkblå skräddarsydda jeansshorts. Bär ett par svarta ballerinor eller plattor för skorna för att komplettera outfiten.

Vit crop top med mock neck, boyfriend jeansjacka och höga stövlar

vit crop top med mock neck, boyfriend jean jacka och overknee boots
källa

För att skapa den här superchica och diskreta sexiga looken kan du bära en vit bodycon-topp med crop-neck och en blå oversized jeansjacka för pojkvän över den. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts. För skor, bär ett par unika blå och svarta leopardmönstrade lårhöga stövlar i mocka för att komplettera outfiten.

Vit t-shirt med svart kavaj och korta shorts

vit t-shirt med svart kavaj och korta shorts
källa

För att uppnå denna stilfulla och minimala affärsdräkt kan du bära en vit t-shirt med en svart kavaj som topp. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts. För skorna, bär ett par svarta och vita canvas sneakers för att se avslappnad och stilig ut. Lägg till en crossbody-väska i svart läder till mixen för att fullborda looken.

Svart och vit randig långärmad t-shirt med snörning i halsen och minishorts

svart-vitrandig långärmad t-shirt med spetsringning och minishorts
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå denna underskattade sexiga outfit. Bär en svart och vit horisontell randig, långärmad, spetsformad t-shirt. Kombinera den med blå jeansshorts. Till skorna kan du bära ett par vita low-top sneakers för att fullända outfiten med stil.

Vit tunikaskjorta med knappar och blå jeansshorts

vit tunikaskjorta med knäppning och blå jeansshorts
källa

Ibland är det valet av skor som gör att man ser speciell ut och här är ett mycket bra exempel. För att uppnå den här chica och luftiga looken kan du bära en vit tunikaskjorta med knappar och ljusblå jeansshorts. Kombinera dem med ett par gladiatorsandaler i mitten av vaden för en snygg och uppfriskande finish.

Vit- och svartrandig långärmad t-shirt med avskurna jeansshorts

vit och svart randig långärmad t-shirt med avskurna jeansshorts
källa

För att forma denna vackra och konstnärliga look kan du börja med den vita och svarta långärmade randiga t-shirten ovan. Kombinera den med blåa jeansshorts och ett svart läderbälte. Bär ett par grå flip flops för dina skor. Avsluta med en stråhatt för att se konstnärlig och avslappnad ut.

Grå och vit tröja med stjärntryck med shorts och sneakers

grå och vit tröja med stjärntryck, shorts och sneakers
källa

Här är vad du vill göra för att styla denna lekfulla och mysiga look. Bär en grå och vit stjärnformad stickad tröja med rund hals till toppen. Kombinera den med ljusblå jeansshorts. Bär ett par vita low-top sneakers för skorna för att få dig att se extra avslappnad och ungdomlig ut. Komplettera din outfit med en elegant axelväska i läder och en sofistikerad touch.

Svart kavaj med matchande linne i spets

svart kavaj med matchande linne i spets
källa

Här är vad du behöver göra för att styla den här outfiten på ett sätt som får dig att se stilig och diskret sexig ut på samma gång. För toppen, bär en svart kavajjacka med en svart spetsväst med spaghettiband. Kombinera dem med blå jeansshorts. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa sandaler med rem för att se damlika och uppfriskande ut.

Westerntopp i vit chiffong med spaghettiband och avskurna jeansshorts

vit chiffongtopp med spaghettiband och avskurna jeansshorts
källa

Det här är en mycket minimal outfit för en avslappnad strandhäng. För att uppnå denna look kan du bära ett avslappnad passform lätt utsvängd vit chiffong linne. Kombinera den med ljusblå jeansshorts. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par nakensandaler för att fullända den coola looken.

Vit crop top med ljusblå jeansshorts

vit crop top med ljusblå jeansshorts
källa

Detta är ytterligare en minimalistisk och diskret sexig outfit att bära på sommaren. Bär bara ett vitt cropped bodycon linne med ljusblå jeansshorts. Bär ljusrosa sandaler för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillade de korta jeansshorts-outfitidéerna som jag just visade dig i listan ovan. Du kommer att bli förvånad över hur smala och höga dessa små föremål kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*