Home / Stil / Hur man bär badshorts
Hur man bär badshorts

Hur man bär badshorts

Vissa människor bär helt enkelt inte bikini när de kopplar av på stranden. Det finns faktiskt tillfällen då du vill se mer avslappnad ut på stranden. Du vill till exempel se avslappnad och naturlig ut om du bara vill spela beachvolleyboll. Det är också en bra idé att bära badshorts. Du kan kombinera den med en bikinitopp, en mer konservativ baddräktstopp eller en vattentät t-shirt som surfare gillar att bära. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa badshortsoutfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Gul bikinitopp med en axel och blommiga badshorts


källa

För att starta den här listan med avslappnade och vackra strandoutfitidéer, skulle jag först vilja visa dig en väldigt glad outfit som du enkelt kan ta av dig. För att forma denna look kan du bära en citrongul bikiniöverdel med en axel. Kombinera den med vita blommiga badshorts. Bär svarta flip flops för att komplettera din outfit på ett snyggt sätt.

Blå och röd tryckt baddräktstopp med matchande minisimstrumpor

blå och röd tryckt baddräktströja med matchande mini simstrumpor
källa

Här är vad du behöver göra för att skapa denna attraktiva och färgglada look. Bär helt enkelt en blå och röd baddräkt i Hawaii-stil som består av en konservativ topp och ett par matchande minibaddräkter. Du kan bära ett par nakna platta flip flops på stranden för att se naturliga och uppfriskande ut.

Svarta sportiga mini badshorts med matchande topp

svarta sportiga mini badshorts med matchande topp
källa

Ett av de bästa sätten att se naturlig och inte alltför sexig ut på stranden är att bära enkla svarta mini-badshorts som har en sportig känsla och inte är alltför formsydda. Det är nästan som en miniversion av en löparshort. Du kan kombinera den med en matchande badtopp. Kombinera dem med svarta flip flops för att fullända looken.

Grå badshorts med vitt tribal-tryck linne i slim fit

grå badshorts med vit tribal-tryck linne i slim fit
källa

För att se mer naturlig och ungdomlig ut på stranden måste man bära ett linne. Till exempel är detta vattentäta linne med vit tribaltryck i smal passform en fantastisk pjäs att bära. Kombinera den med grå minibadshorts för att se naturlig och uppfriskande ut. Bär ett par vita flip flops för att fullända looken.

Svart bikinitopp med randiga badshorts

svart bikinitopp med randiga badshorts
källa

För dig som är väldigt bekväm i bikini kan du fortfarande ha badshorts. Du kan till exempel bära en typisk och sexig svart bikiniöverdel. Men istället för att bära en matchande bikinitrosa kan du ha svart-vitrandiga badshorts istället. Du kan piffa till outfiten med ett par svarta flip flops.

Vattentät långärmad t-shirt med rosa och vitt tryck och rouge badshorts

vattentät långärmad t-shirt med gult och vitt tryck och rouge badshorts
källa

Under åren har surfkläderna utvecklats mycket och ser mer och mer attraktiva ut. Du kan definitivt låna outfitidéerna för dina avslappnade strandställen. För att uppnå denna look, kan du bära en rosa och vit tryckt vattentät slim fit långärmad t-shirt. Kombinera den med rödrosa badshorts.

Svart och röd tryckt topp med matchande badshorts

svart och röd tryckt topp med matchande badshorts
källa

För dig som vill se sexig ut men inte vill ha bikini. En enkel tvådelad baddräkt som denna borde fungera ganska bra för dig. Baddräkten består av en svart och röd grafisk sport-bh-topp som en badtopp och matchande badshorts. Vid behov kan du bära ett par svarta flipflops.

Knälånga kungsblå cargo badshorts med matchande bikinitopp och basebollkeps

Knälånga kungsblå cargo badshorts med matchande bikinitopp och basebollkeps
källa

För att se snygg och iögonfallande ut är det en utmärkt idé att använda den kungliga blå färgen. Du kan till exempel bära en blå bikinitopp som kärnan i outfiten. Istället för minishorts, bär kungsblåa knälånga badbyxor. Till skor kan du bära ett par blå flip flops som passar perfekt till resten av outfiten. Glöm inte den kungliga blå kepsen som låter dig se så sportig ut.

Svart och rosa baddräktstopp med matchande randiga badshorts

svart och rosa baddräktstopp med matchande randiga badshorts
källa

För att styla denna anständiga sexiga strandoutfit här är vad du vill göra. Bär en svart och rodnadsrosa baddräkt i ett stycke som består av en randig V-ringad baddräkt och matchande svarta och rosa mini badshorts. Till skorna kan du bära ett par chockerande rosa flip flops för att göra din outfit mer iögonfallande.

Kungsblå kortärmad kortärmad surf-t-shirt med gula badshorts

Royal Blue Longsleeve Cropped surf t-shirt med gula badshorts
källa

Kombinationen av citrongult och kungsblått är en mycket bra idé för att få dig att se skarp, iögonfallande men ändå naturlig ut. Du kan till exempel bära en kungsblå surf-t-shirt över den. Kombinera den med citrongula badshorts. Om du måste ha skor, använd ett par vita flip flops eller sandaler för att se väldigt uppfriskande ut.

Svart vattentät crop top med mini badshorts

svart vattentät crop top med mini badshorts
källa

Detta är en väldigt naturlig strandoutfit som är perfekt för dig som vill se bra ut men inte vill ha en baddräkt. För toppen, bär en svart vattentät crop-top. Kombinera den med avslappnade svarta minibadshorts. Bär ett par svarta glidsandaler för att fullända din look.

Randigt vattentätt linne med halter neck och svarta badshorts

randigt vattentätt linne med svarta badshorts
källa

För att uppnå denna naturliga och diskreta sexiga baddräkt kan du börja med det vattentäta linne med V-ringad svart och vit grimma. Kombinera den med ett par svarta baddräkter. Bär ett par vita sandaler för att se mer uppfriskande ut.

Jag hoppas att du gillade idéerna med badshortsoutfits som jag just delade med dig. Man behöver inte alltid ha bikini på sig till stranden för att se bra ut. Det finns så många alternativ som är lätta att ta fram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*