Home / Stil / Hur man bär balettlägenheter
Hur man bär balettlägenheter

Hur man bär balettlägenheter

Det här blogginlägget handlar om hur du bär balettkläderna med dina outfits. Innan jag går vidare måste jag erkänna att jag är en av dem som för det mesta bara bär de vita sneakersna när jag klär mig avslappnat för man kan bara inte gå fel. Trots det rankar jag ballerinorna som de näst viktigaste skorna som passar till nästan varje ledig outfit. Jag har sammanställt en lista över vackra idéer om platta kläder för balett med olika stilar. Låt oss titta på dem nu.

Bär den med en jeansskjorta och marinblå leggings

ljusrosa ballerinor jeansskjorta marinblå leggings
källa

De ljusrosa eller nakna balettkläderna är färgen som passar väldigt bra till klänningar i nästan vilken färg som helst. Till exempel kan du helt enkelt bära en jeansskjorta och mörkblå leggings med de ljusrosa balettkläderna. Bär en ljusgrön halsduk för att lägga till lite kul till din outfit.

Bär den med en blå knälång klänning och en jeansjacka

Baletttofflor blå knälång klänning
källa

Som en annan avslappnad klänning som ser skarp ut, kan du bära en knälång kungsblå klänning med jeansjacka. Para ihop styckena med nakna balettkläder. För outfitidéer för liknande färganvändning, se vårt andra blogginlägg om att bära kungsblått.

Blå balettlägenheter med svart ärmlös maxiklänning

blå balett flats ärmlös maxiklänning
källa

Denna outfit är ett bra exempel på hur man kan para ihop en svart klänning med skor eller accessoarer i en mer unik färg för att balansera ut mörkret. För en chic och minimal outfit, bär helt enkelt en svart ärmlös maxiklänning med ett par snygga blå balettkläder.

Bär den med en rosa klänning och en gräsmössa

rosa klänning filthatt
källa

Ballerinorna ser inte bara bra ut med avslappnade streetoutfits som de som nämnts, utan även med de uppfriskande vårdräkterna som du brukar ha på dig när du reser. Bär helt enkelt en rosa miniklänning med en gräshatt för att komplettera denna uppfriskande turistoutfit.

Vit tröja jacka & jeans

svarta balettskor vit tröja jacka jeans
källa

Här är en bra outfitidé som hjälper dig att visualisera hur det kan se väldigt olika ut att bära de vita sneakers och balettkläderna medan resten av outfiten förblir densamma. Till exempel, om du föreställer dig den här outfiten med jeans och en vit tröja som bärs med vita sneakers, kan du föreställa dig hur avslappnad, anständig och stilig du kan se ut. Å andra sidan kommer du att se mer chic och mogen ut när outfiten paras ihop med balettkläderna.

Vit kalla axelblus med pennkjol

vit pennkjol med kall axelblus
källa

Ja, balettlägenheter går väldigt bra med enkla och chica outfits. I den här outfiten som ett exempel kombineras de svarta balettplattorna med en vit blus med kalla ärmar och en minikjol med svart och grått mönster. Dessa tre enkla plagg gör verkligen en underbar outfit som är perfekt för en minimalist.

Vit stickad tröja med jeans med muddar

vit stickad tröja manschetter jeans rosa balettlägenheter
källa

För en ultra-casual outfit som du kanske vill bära för matinköp och tillfälliga sammankomster, överväg att para en vit stickad tröja med jeans med muddar och bleka balettkläder. Det här är en av de där kläderna som ser väldigt naturliga ut med en ryggsäck.

Vit ärmlös prickig blus och smala jeans

vita ärmlösa balettlägenheter med prickig blus
källa

För en slimmad outfit som fungerar bäst för dig med liten midja, överväg att para en vit ärmlös polkablus med smala jeans. Kombinera helt enkelt delarna med en svart ballerina för att fullborda denna eleganta och vackra look.

Vit chiffongtopp, svart skinnjacka och jeans

svarta balettlägenheter svart skinnjacka
källa

Bär en vit chiffongtopp med en svart skinnjacka och skinny jeans för en snyggare outfit. Matcha perfekt med din skinnjacka genom att bära de svarta balettkläderna.

Bär en kjol och en stickad tröja

pläderad kjol långärmad tröja
källa

Ett intressant knep för att använda färg är att matcha färgen på skorna och kjolen. Till exempel kan du bära en blek midikjol med balettplattor av exakt färg. Till toppen kan du bära en grå eller grön stickad tröja. Denna tvåfärgade kombo gör verkligen outfiten så varm och bekväm.

Longline brun skinnjacka

Longline brun skinnjacka svarta balettlägenheter
källa

Bär en lång brun skinnjacka över en grå cardigan för en edgy look. Bär svarta läderbyxor och svarta balettkläder för golvet. I några andra blogginlägg har jag pratat om hur man klär sig formellt för jobbet. Å andra sidan är just denna outfit ett bra exempel på hur man klär sig med en ledig outfit.

Bär din med en vit kavaj och jeans med muddar

vita balettlägenheter med kavajmanschetter
källa

Detta är en bra kausal outfitidé som inkluderar den vita kavajen och jeans med manschett. Det som skiljer outfiten åt är de chockerande rosa balettkläderna.

Randig västtopp och prickig minikjol

randig väst topp prickig kjol balettlägenheter
källa

För en sommarlook med en touch av konstnärlig känsla, bär en svart-vit randig västtopp med en svart prickig minikjol. Istället för att kombinera med vita sneakers och se sportigare ut, använd svarta balettkläder för en chic och konstnärlig look.

Röd oversized skjorta med svart skiftklänning

röd överdimensionerad skjorta svart fodral klänning balettskor
källa

Jag vill här dela med mig av en outfitidé som innehåller färgen röd. Jag håller med om att alla inte ser bra ut i rött av någon anledning, men för er som gör det finns det ingen anledning att inte försöka se snygg ut med den ljusa färgen. Som en röd outfitidé kan du helt enkelt bära en svart skiftklänning och slänga en röd överdimensionerad skjortjacka över den. Kombinera dem med röda balettkläder för att fullända outfiten.

Vit blus med genomskinliga ärmar och svart miniklänning


källa

Svarta balettlägenheter ser väldigt bra ut i kombination med svarta och vita outfits. Du kan till exempel kombinera dem med en vit blus med genomskinliga ärmar och en svart miniklänning.

För er som jag som bara kombinerar en avslappnad outfit med vita sneakers, förhoppningsvis skulle outfitidéerna få er att prova något annat, särskilt balettkläderna. Om du är intresserad av det här blogginlägget, läs vårt andra blogginlägg om alla möjliga outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*