Home / Stil / Hur man bär båtskor
Hur man bär båtskor

Hur man bär båtskor

Vissa skor går aldrig ur mode. De är alltid kommersiellt tillgängliga. Viktigast av allt, du kan alltid bära dem eftersom de är superchic. Ja, jag pratar om båtskorna.

Båtskor har varit en del av modescenen sedan 1930-talet. Både män och kvinnor kan bära dem. De ser ut som tofflor, men den största skillnaden är att de ser lite sportigare ut.
Båtskor är oftast gjorda av läder, men numera är de också gjorda av många andra material som mocka, gummi och även satin.
Du kan gå med vilken stil som helst eller häftklammer. Den är lätt att bära med jeans, leggings eller chinos. På så sätt kan du uppnå en perfekt fritidsstil.

Låt oss se hur man stylar båtskor vid olika tillfällen.

Med leggings

Båtskor tjock tröja
källa
Om du behöver den perfekta avslappnade looken som du alltid kommer att känna dig bekväm i, välj denna beige tröja och vackra mjuka leggings. Para ihop dem med dina båtskor i läder.
Bär denna outfit för vardagliga tillfällen – lunch med vänner eller promenader med din hund.

Superstjärnor älskar båtskor!

Keira båtskor
källa
Båtskor är Keira Knightleys favoritskor. Man kan se henne i båtskor vid många tillfällen. Bär den som Keira med den ärmlösa button-down och beskär byxorna med knytband i midjan.
Det är den perfekta outfitkombinationen för att cykla, ta en kaffe eller ta en lugn promenad i parken en sommareftermiddag.

Eleganta båtkläder

Båtskor eleganta
källa
Åker du till en båt bör du klä dig lämpligt även om det inte krävs. Den eleganta klädseln som den här på bilden ovan kan också bäras för ett utomhus- eller cocktailparty.
Kombinera dina bruna båtskor med den mörkblå kavajen, kabelstickad tröja och vita byxor. Den röda färgen på tröjan kommer att göra ett uttalande och du kommer att se fantastisk ut.

Tryckt skjorta och vita byxor

Skjorta med båtskor med tryck
källa
För en annan båtoutfitlook kan du denna gång välja kombinationen av vita jeans och tryckt skjorta. Den ser elegant ut men är fortfarande väldigt avslappnad för tillfället. Bär dina bruna båtskor i läder om du vill ha bra komfort.

vinter häftklamrar

Gröna parkas båtskor
källa
En av de främsta anledningarna till båtskor som du kan stöta på när du läser artiklar online är att inte bära dem på vintern. Men vi vet alla att reglerna är här för att brytas.
Bär den med den gröna parkan, beige tröjan och mörka jeans. Detta gäller endast när det inte är blött ute. I det här fallet, försök att inte bära båtskor.

Grå mjuk stickad

Grå stickade båtskor
källa
Denna outfit kan vara din inspiration för arbetskläder. Det är väldigt enkelt och stilrent. Om du tänker bära dessa under arbetstid, överväg att byta ut jeansen mot ett par snygga chinos eller dressbyxor.
Komplettera denna outfit med en rosa väska och bruna båtskor i läder.

Jeans med hög midja och tvåfärgade båtskor

Randiga båtskor
källa
Det här är ett bra sätt att styla dina mörka jeans med hög midja. Lägg till en touch av parisisk chic till din outfit genom att lägga till en randig skjorta till denna kombination. Avsluta det hela med de tvåfärgade båtskorna och den vackra bruna väskan.

Sportig elegans

Båtskor sportig elegans
källa
Det här är ett bra exempel på hur du kan styla din sportväst och ändå se chic och elegant ut. Rippade jeans tillsammans med randig skjorta och hatt ser fantastiskt ut! Det är en bra outfit för en weekendresa eller om du vill tillbringa en dag i skogen, vandra.

Statement båtskor

Rödrutiga båtskor
källa
Detta är en perfekt kombination av vinter och mysig outfit. Om du gillar pläd kommer du att älska denna röda button-down skjorta. Kombinera din button down-skjorta med marinblå kofta, beiga byxor och röda båtskor för en enkel men elegant look. Skorna gör ett statement så att du inte behöver bära smycken.

strandstil

Båtskor jeansshorts
källa
Kombinera dina blå båtskor med den enkla vita t-shirten och jeansshortsen. Det kan inte vara enklare, eller hur? Det är perfekt om du vill tillbringa sommaren på stranden eller bara för en kort helg. Båtskor får dig att känna dig bekväm och resten av outfiten får dig att se väldigt avslappnad ut.

Enkelt men ändå elegant

Båtskor hane
källa
Detta är en maskulin inspirerad look. Du kan bära din vita oversized skjorta med grå jeans och ändå inte se tråkig ut. Kombinera det med de bruna båtskorna i läder och du har en mördande kombo.
Det är den perfekta outfiten för varje dag: att dricka med vänner eller till och med ett cocktailparty på kvällen. Förslag: Lägg bara till ett smycke för en mer elegant look.

sjömansränder

Båtskor randig stråhatt
källa
Det här är en snygg outfitkombination som du alltid kan bära, speciellt när du är vid havet. Det är den perfekta kombinationen av ränder och blå jeans. Du vet att sådana kläder är för alltid. Du kan bära dem med båtskorna för den extra beachy looken. Komplettera den med den stilrena stråhatten.

Svart och vit kombination

Randig tröja med båtskor
källa
En annan strandoutfit som även innehåller båtskor. Det ser väldigt vackert och supercasual ut. Denna outfit består av en randig svart och vit lång tröja, grå shorts och svarta båtskor. Visst är det här en fantastisk outfit för dagar på stranden och på din båt.

chillar hemma

Båtskor randig skjorta rosa
källa
Den här looken är ett bra alternativ om du har bestämt dig för att stanna hemma och bara koppla av med en bra bok eller film. Bär en randig vit och ljusrosa t-shirt, beskurna utsvängda byxor och kombinera den med de beiga båtskorna.
Allt du behöver göra är att njuta av din outfitkombination och vila i bekvämligheten av ditt hem.

Stylingtipsen för båtskor

Det viktigaste är att du inte kan bära dina båtskor med strumpor. Det ser besvärligt ut så försök undvika det.
Vissa modeguruer har sagt att du inte ska bära dina båtskor med dina dressbyxor. Jag kan inte hålla med om det eftersom vi har sett dem se fantastiska ut tillsammans med chinos eller dressbyxorna.

I slutändan är det du som gör dina egna kläder. Jag hoppas att du gillar dessa outfitidéer som jag har visat dig och finner stor inspiration i dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*