Home / Stil / Hur man bär beskurna jeans
Hur man bär beskurna jeans

Hur man bär beskurna jeans

Gillar du att bära jeans som är slitna ibland för att se snygga och lite pojkaktiga ut? Om så är fallet kommer du med största sannolikhet att gilla det här blogginlägget då jag ska prata om hur man stylar de croppade jeansen, en lite mer överdriven och rolig variant av det croppade jeansen. Rippade jeans ser vanligtvis väldigt naturliga och subtila ut. Å andra sidan ser beskurna jeans ut som trasiga jeans avsiktligt klippta med sax. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag samlat ihop några av de bästa skräddarsydda jeansoutfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit halvtransparent tröja med ljusblå jeans


källa

Låt mig börja den här listan med iögonfallande och tuffa outfitidéer med en lågmäld sexig outfit som du förmodligen inte förväntade dig. För att uppnå just den här looken kan du bära en vit semi-transparent tröja med mock-neck och en brun oversized väst. Kombinera dem med ljusblå jeans med raka ben. Bär vita sneakers för att fullborda den fantastiska looken.

Vit kort t-shirt med ljusblå cropped jeans

vit kort t-shirt med ljusblå cropped jeans
källa

För att skapa denna vackra och stilfulla outfit, här är vad du behöver göra. Bär en vit beskuren t-shirt med scoop-neck. Kombinera den med ljusblå boyfriend-jeans och ett svart brett läderbälte. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna. En svart ryggsäcksväska i läder är limmet som för samman denna outfit.

Chambray slim fit skjorta med boyfriend cuff jeans

Chambray slim fit skjorta med jeans med bälte med pojkvänsmanschetter
källa

Här är en väldigt chic och tuff streetoutfit som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden. Bär en grå t-shirt med en ljusblå chambray slim-fit skjorta till toppen. Kombinera dem med boyfriend-jeans med blå muddar. Lägg till ett brunt brett läderbälte till mixen för att se extra attraktiv ut. Bär ett par ankelstövlar i brunt läder för skorna för att fullända looken.

Svart linne med scoop-neck och ljusblå boyfriend-jeans

svart scoop linne och ljusblå boyfriend jeans
källa

Här är en elegant outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå denna look kan du bära ett svart linne med scoop neck. Kombinera den med ljusblå boyfriend cut-up jeans. Bär en camel maxi blazer över dessa plagg. Bär slutligen ett par svarta höga klackar i läder för att se snygg och ren ut.

Grå ärmlös topp med svarta skinny-jeans med hög midja

grå ärmlös topp med svarta cropped skinny jeans
källa

För dig som har strävat efter att komma i form och vill visa dina resultat naturligt, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en grå ärmlös bodycon-topp med ett uttalat silverhalsband. Kombinera dem med svarta smala jeans med scoop-neck. Bär vita öppna klackar för skorna för en uppfriskande touch.

Vit mock-halsad långärmad t-shirt med mörkblå uppskurna jeans med muddar

vit långärmad t-shirt med hög hals och mörkblå jeans med muddar
källa

Detta är en super lekfull och unik outfit som är rolig att ha på sig när man hänger med vänner då och då. Bär en vit långärmad kortärmad t-shirt för att fullända denna look. Kombinera den med blå tvättade jeans med manschett. Bär ett par blå pumps för att komplettera din outfit.

Blå förstörda skinny-jeans med en vit långärmad t-shirt

blå förstörda skinny jeans med vit kortärmad t-shirt
källa

Det här är ett par blå jeans som är rejält slitna. Du kan också kalla det blåa skinny jeans. Du kan kombinera den med en vit långärmad t-shirt för att bara visa lite hud i midjan. Kombinera dem med ett par svarta mockaklackar med öppen tå för en elegant touch för att fullända outfiten.

Grå stickad tröja med vit crop top och skinny jeans

grå stickad tröja med vit crop top och skinny jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att styla denna uppfriskande och diskreta sexiga outfit. Bär en vit axelbandslös crop top med en grå cardigantröja. Kombinera dem med vita jeans. Bär ett par silvermetalliska klackar till skorna. Detta är en perfekt outfit för ett cocktailparty.

Svart kavaj med matchande skinny jeans

svart kavaj med matchande skinny jeans
källa

För att forma denna coola och mörka outfit kan du bära ett svart linne med scoop-neck och en svart kavaj över. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna. Bär slutligen en regnbågsfärgad läderhandväska för att sätta färg på din snygga outfit.

Svart oversized kavaj med grå t-shirt med scoop-neck och jeans med muddar

svart oversized kavaj med grå t-shirt med scoop-neck och jeans med muddar
källa

Det här är en väldigt stilren outfit som du kan bära både som en business casual outfit och en street outfit. För att uppnå denna look kan du bära en grå t-shirt med rund hals och en svart överdimensionerad pojkvänskavaj. Kombinera dem med ljusblå jeans. Bär ett par svarta canvas loafers för dina skor för att fullända looken.

Vit Mock Neck Cropped Top med manschetter, Ripped Skinny Jeans

Cropped topp med vit ståkrage och ribbade skinny jeans med muddar
källa

För att se anständigt sexig och glad ut på samma gång bör du bära den här outfiten. För att uppnå denna look kan du bära en vit cropped ärmlös grafisk topp. Kombinera den med vita skinny jeans. Bär ett par svarta utskurna ankelboots för skorna för att komplettera outfiten med en uppfriskande twist.

Vit axelbandslös chiffongblus med gråa skinny jeans

vit axelbandslös chiffongblus med gråa skinny jeans
källa

För att uppnå denna damlika och vackra outfit, kan du bära en off-the shoulder-vit chiffongblus som fokuspunkten för din outfit. Kombinera den med gråa skinny jeans. För skorna, använd ett par silverklackar med en öppen tårem för att se smidig, glänsande och elegant ut.

Jag hoppas att du gillade idéerna med beskurna jeanskläder som jag just delade. Prova dem och se unika och stilfulla ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*