Home / Stil / Hur man bär blå jeansshorts
Hur man bär blå jeansshorts

Hur man bär blå jeansshorts

Om du vill se snygg och elegant ut på jobbet, särskilt på fredagar, bär du ofta mörkblå skinny jeans. Men när sommaren kommer kommer du förmodligen att vilja ha på dig något lite mer uppfriskande och diskret sexigt. Dessutom är det en väldigt bra idé att bära de blå jeansshortsen, speciellt de ljusblå. De är superenkla att styla och dra av. Det är med andra ord ganska svårt att inte se bra ut med dem. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för blå jeansshorts för dig. låt oss dyka in

Mörkblå och vitrandig långärmad t-shirt med ljusblå jeansshorts


källa

För att starta den här listan med snygga och ungdomliga outfitidéer kommer jag först att visa dig en enkel och avslappnad outfit. Bär en marinblå och vit horisontell randig långärmad t-shirt för toppen. Kombinera den med blå minijeansshorts. Bär ett par bruna sandaler för skorna för att fullborda denna avslappnade och vackra look.

Svart och röd blus med stamtryck med blå jeansshorts med bälte

svart och röd blus med tribaltryck och blå jeansshorts med skärp
källa

Det här är en så kreativ och iögonfallande outfit att du kan bära den för ett ledigt fredagsarbete. För att uppnå denna outfit kan du bära en svart och röd chiffongblus med ett tribaltryck över. Kombinera den med ljusblå jeansshorts och ett brunt skärp. Kombinera dem med ett par bruna ankelstövlar i läder för att fullända outfiten med stil.

Vit spetsblus med ljusblå jeansshorts och sandaler

vit spetsblus med ljusblå jeansshorts och sandaler
källa

För att forma denna damlika och uppfriskande outfit, här är vad du vill göra. Bär en vit halvgenomskinlig spetsblus med halvärmar. Kombinera med ljusblå jeansshorts med bälte. Till skorna kan du bära ett par grå platåsandaler för att fullända outfiten med stil.

Grå kavaj med vit skjorta och blå jeansshorts

grå kavaj med vit skjorta och blå jeansshorts
källa

För att se chic och stilig ut på jobbet är det en bra idé att bära en kavaj. Den här gången kombinerar vi det med shorts och ser vad som händer. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en vit skjorta med knappar och en grå casual kavaj med avslappnad passform. Kombinera dem med blå mini jeansshorts. Bär ett par bruna ankelboots för skorna för att fullborda den coola looken.

Vit ärmlös spetsblus med minijeansshorts och sandaler

vit ärmlös spetsblus med minijeansshorts och sandaler
källa

När sommaren kommer kan du klä dig på ett sätt som både ser uppfriskande och damlikt ut. Till toppen kan du bära en spetsvit ärmlös blus. Kombinera den med ljusblå jeansshorts med hög midja. Bär ett par ljusrosa sandaler med klackar och en ljusrosa läderhandväska för att fullända looken.

Vit passform långärmad t-shirt med öppna armbågar och blå slimmade jeansshorts

Vit långärmad med öppen armbåge figursydd t-shirt och blå skinny jeans
källa

Du behöver inte alltid visa mycket hud för att se sexig ut. Att bära en justering för att visa upp dina kurvor är ett alternativt alternativ. För att forma den här looken kan du bära en vit långärmad, formsydd t-shirt med öppen armbåge. Kombinera med blå högmidjade supersnurra jeansshorts. Bär ett par vita sneakers för att hålla skorna naturliga och rena.

Ljusblå button down skjorta och jeansshorts med muddar

Ljusblå button down skjorta och jeansshorts med muddar
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå den där lite pojkaktiga looken. Bär en ljusblå skjorta med chambrayknapp och en avslappnad passform till toppen. Kombinera med blåa jeansshorts med muddar. Bär ett par vita high-top sneakers för skorna för en sportig touch. Lägg till en röd quiltad axelväska i läder för en intressant kontrast.

Blå- och vitrandig skjorta med knappar och sandaler

blå och vit randig skjorta med knappar och sandaler
källa

För att uppnå den här avslappnade och smarta looken kan du bära en lite överdimensionerad vertikalrandig blå och vit button down skjorta över den. Kombinera den med blå minijeansshorts. Till skorna kan du bära ett par royal och svart tryckta glidsandaler för att se extra snygga och unika ut.

Svart och vit blus med stamtryck med jeansshorts i hög höjd

svart och vit tribal tryckt blus med höga jeansshorts
källa

Det här är en väldigt cool och attraktiv business casual outfit. För att uppnå denna look kan du bära en svart och vit chiffongblus med knappar. Kombinera den med blå ribbad jeansshorts med hög midja. Bär ett par svart spetsiga läder loafers och en svart läder clutch för att fullända utseendet.

Svart chiffongskjorta med avslappnad passform med paljettkoppling

svart chiffongskjorta med avslappnad passform med paljettkoppling
källa

Detta är en annan vacker, uppfriskande och damliknande outfit som du kan bära till jobbet eller till och med till semi-formella evenemang. För att forma denna outfit kan du bära en avslappnad svart skjorta över den. Kombinera den med blå minijeansshorts. Bär ett par svarta klackar med öppen tå och en roséguld paljettclutch för att fullborda looken.

Svart och vit leopard tryckt från axelblusen med tofflor

Svart och vit leopardtryckt på off-shoulderblusen med tofflor
källa

Här är vad du vill göra för att få den här outfiten som kan få dig att se sexig och unisex ut på samma gång. Bär ett svartvitt leopardtryck på den axelskurna blusen till toppen. Kombinera den med ljusblå jeansshorts. Bär ett par svarta läder loafers för skorna för en unisex touch.

Vit kavaj med grå grafisk t-shirt

vit kavaj med grå grafisk t-shirt
källa

För att uppnå denna luftiga och snygga outfit kan du bära en grå t-shirt med en vit kavaj över. Kombinera dem med blå jeansshorts. För skorna, bär ett par korta grå mockaboots för att fullborda looken.

Grå ribbad kofta som bärs med en vit crop top och ljusblå jeansshorts

grå ribbad kofta med vit crop top och ljusblå jeansshorts
källa

För att uppnå denna mysiga och diskreta sexiga outfit, bär helt enkelt en grå ribbad kofta över en vit grimstopp. Kombinera dem med ljusblå mini jeansshorts och vita sneakers för att se extra ungdomliga och attraktiva ut.

Jag hoppas att du tyckte om outfitidéerna för blå jeansshorts som jag visade dig ovan. Prova dem speciellt när vädret blir lite varmt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*