Home / Stil / Hur man bär blå sandaler
Hur man bär blå sandaler

Hur man bär blå sandaler

Blått är en vacker färg som är ganska skarp och iögonfallande samtidigt som den är väldigt lätt att styla. Tänk till exempel på ljusblå boyfriend-jeans, mörkblå skinny-jeans och ljusblå chambray-skjortor. Idag ska jag prata om ett underskattat blått föremål, nämligen de blå sandalerna. Marinblå, kungsblå och himmelsblå versioner av dem kan lätt få dig att känna dig helt annorlunda, men de ser alla väldigt vackra ut. För att visa dig hur du stylar dem alla har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för blå sandaloutfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit polokrage med polotröja, spetskjol och ljusblå sandaler med klackar


källa

För att starta den här listan med coola och uppfriskande outfitidéer kommer jag att visa dig en mycket bekväm och snygg outfit som är perfekt för dejting. Bär en vit, lätt beskuren stickad polotröja till toppen. Kombinera den med en ljusblå midikjol i spets. För skorna, använd ett par ljusblå sandaler med klackar för att fullborda denna superattraktiva look.

Svart figursydd mini-bodycon-klänning med långa ärmar och mörkblå sandaler

Svart figurnära miniklänning med långa ärmar och mörkblå sandaler
källa

För att skapa den här coola och lite mörka business-casual-looken kan du bära en svart långärmad minibodycon-klänning i bomull som fokus för din outfit. För resten av looken kan du bära en svart crossbody-väska i läder och ett par marinblå sandaler med klackar för att fullända looken med stil.

Mörk jeansjacka som bärs med en vit miniklänning med kungsblå sandaler

mörk jeansjacka med vit miniklänning med kungsblå sandaler
källa

Detta är en mer ungdomlig look som är lätt att ta av. För att uppnå denna look kan du bära en vit miniklänning med en marinblå jeansjacka. Kombinera dem med ett par kungsblå sandaler med rem för att se avslappnade och iögonfallande ut. Bär en silkeshalsduk med blått och vitt tryck för att fullborda looken.

Vit blus med bågad fåll och rodnig rosa kofta

vit spetsblus med bågad fåll och rouge rosa kofta
källa

För att skapa denna kvinnliga affärs-casual-look kan du bära en vit blus med bågad fåll och en rosa lackad kofta över. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans för att se eleganta och avslappnade ut. Till skorna kan du bära ett par blågröna sandaler med remmar för att komplettera outfiten på ett unikt och snyggt sätt.

Ljusblå slim fit skjorta med volangkrage och minidressshorts

Ljusblå slim fit skjorta med volangkrage och minidressshorts
källa

För att skapa den där affärs-casual outfiten som får dig att se attraktiv och tillgänglig ut, kan du bära en ljusblå slim fit skjorta med några sofistikerade volangdetaljer i halsen. Kombinera skjortan med grå flytande minishorts. Kombinera dina skor med ett par ljusblå sandaler med klackar för att fullända looken.

Svart miniklänning med tribaltryck, halvärmar och ljusblå sandaler

svart tribal tryckt miniklänning med halvärmar och ljusblå sandaler
källa

Detta är en mycket minimalistisk boho-stil som kan bäras för att se attraktiv ut på ett diskret sätt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart miniklänning i linne med tribaltryck. Kombinera den med en ljusrosa axelväska i läder. Bär ett par ljusblå sandaler med axelband för att komplettera looken med en uppfriskande twist.

Vit miniklänning med bågad fåll i spets och blåa sandaler

Vit bågad miniklänning i spets och blå sandaler
källa

Detta är en mycket uppfriskande och attraktiv blåvit outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Du kan bära en vit spetsklänning med en bågad fåll som fokus på outfiten. Kombinera den med en kungsblå läderclutch och ett par kungsblå sandaler för att se skarp och vacker ut.

Jeansjacka med slitna jeans och axelband i kungsblå sandaler

Jeansjacka med slitna jeans och kungsblå sandaler med axelband
källa

Detta är en supercool och unik lageroutfit som kan få dig att se ungdomlig ut. Som topp, bär en svart och vit randig långärmad t-shirt med skenhals och en blå jeansjacka. Lägg till ytterligare en jacka genom att bära en svart skinnjacka. För resten av klädseln, bär blåa avkortade slim fit-jeans och ett par kungsblåa platta sandaler.

Marinblå miniklänning med kall axel med ljusblå sandaler med klackar

Marinblå miniklänning med kall axel med ljusblå sandaler med klackar
källa

Att se anständigt sexig ut betyder inte att du måste visa mycket hud. Bara att visa dina axlar med marinblå miniklänning med kall axel kommer redan att få dig att se sexig och attraktiv ut. Du kan helt enkelt kombinera den med ljusblå sandaler med klackar för att komplettera looken med elegans.

Vit peplum spets peplum topp med djup V-ringning och ljusblå jeans med slitna fåll

vit peplum spets peplum topp med djup V-ringning och ljusblå jeans med slitna fåll
källa

Om du letar efter en till synes avslappnad men anständig sexig outfit att bära på en tjejkväll, är det här en utmärkt idé för dig. Bär helt enkelt en vit peplumtopp med djup V-ringning. Kombinera den med blå skinny jeans med fransar. Bär kungsblå sandaler för att fullända looken.

Vit bomberjacka med svart maxikjol

vit bomberjacka med svart maxikjol
källa

För att uppnå denna avslappnade och lite mogna look kan du bära en vit topp med en vit bomberjacka. Kombinera dem med en svart maxi rak kjol för en ultrablåsig och damliknande look. Till skorna kan du bära ett par kungsblå platta sandaler för att komplettera outfiten med en iögonfallande touch.

Citrongul långärmad miniklänning med högklackade blå sandaler

Citrongul långärmad miniklänning med blå sandaler
källa

För att se glad och skarp ut är det en bra idé att använda kombinationen gult och blått. För att applicera detta på din look kan du bära en citrongul miniklänning med ett par kungsblå sandaler. Lägg till en liten och elegant mörkgrön axelväska i läder för att se ännu mer elegant ut.

Navy Velvet Cutout Front Mini Klänning med högklackade blå sandaler

Mörkblå miniklänning med sammetsringning och blåa sandaler
källa

Det här är en underbar, sexig och djupgående cocktailpartyoutfit som får dig att sticka ut från mängden. Bär en miniklänning med en marin sammetsringning och en djup V-ringning som fokuspunkten i outfiten. Kombinera den med ett par kungsblå sandaler för att fullborda looken.

Här är idéerna med blå sandaloutfit som kan hjälpa dig att se vacker och skarp ut. Prova det och känn magin med dessa eleganta blå pjäser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*