Home / Stil / Hur man bär bootie-klackar
Hur man bär bootie-klackar

Hur man bär bootie-klackar

Det finns tillfällen när du vill klä dig väldigt damlikt och det finns tillfällen då du bara vill se snygg och smal ut. Idag kommer jag att fokusera på det senare tillvägagångssättet. Ett mycket bra sätt att se snygg och smal ut är att bära klackar. Från namnet kanske du redan kan säga att klackskor i grunden är stövlar som har en klack, vanligtvis kattklackar. För att visa dig hur du stylar dem, har jag samlat ihop några riktigt snygga outfitidéer för booties. Låt oss titta på dem nu.

Grå stickad tröja med skinnshorts och utskurna klackar


källa

Låt oss börja den här listan med snygga och luftiga outfitidéer med en anständig sexig outfit perfekt för dejting. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en grå stickad oversized tröja. Kombinera den med svarta skinnshorts för att se lång och smal ut. Bär ett par svarta stövlar med öppen tå med remmar för att fullborda den attraktiva looken.

Svart och vit randig kortärmad t-shirt med blå trasiga jeans

svart och vitrandig kortärmad t-shirt med blåa trasiga jeans
källa

Här är vad du kan göra för att uppnå denna enkla och snygga outfit. Bär en svart och vit randig kortärmad t-shirt över den. Kombinera den med blå skinny jeans med slangar och muddar. Bär ett par ljusgrå ankelboots till skorna för att fullända outfiten på ett stilrent och snyggt sätt.

Vit longline kavaj med bälte och leopardmönstrade klackar

vit longline kavaj med bälte och leopardmönstrade klackar
källa

Det här är en snygg lagerdräkt som får dig att se feminin och mogen ut. Kombinera en grå tröja med en longline kavaj och ett vitt bälte över för att fullända denna outfit. Kombinera dem med smala jeans med blå muddar. För skorna, använd ett par leopardstövlar för att komplettera outfiten på ett unikt och damlikt sätt.

Vit sliten tjock tröja med svarta skinny jeans

vit sliten tjock tröja med svarta skinny jeans
källa

För att styla denna mysiga och uppfriskande outfit, här är vad du kanske vill göra. Bär en vit ribbad chunky tröja. Kombinera den med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta stövletter till skorna. Lägg slutligen till en handväska i svart läder för att se mer elegant och attraktiv ut.

Grå kavaj med sweatshirt och läderleggings

grå kavaj med grå sweatshirt och läderleggings
källa

För att se extra lång och smal ut är det en bra idé att para ihop din känga med läderleggings. Kombinera en ljusgrå sweatshirt med en kolkavaj för att avsluta denna outfit. Para ihop dem med en svart läderdamask. Bär ett par ankelstövlar i kolläder för skor för att fullborda looken.

Grå och vit bredrandig tröja med minishorts

grå och vit bredrandig tröja med minishorts
källa

Det här är en väldigt uppfriskande streetoutfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. För att uppnå denna look kan du bära en grå och vit bred randig avslappnad stickad tröja över den. Kombinera den med vita mini jeansshorts. För skor, bär ett par grå stövlar i mocka för att komplettera outfiten.

Vit skjorta med knappar och mörkblå skinny jeans

vit button down skjorta och mörkblå skinny jeans
källa

Det här är en ganska enkel och lite pojkaktig streetoutfit som är väldigt lätt att ta av sig. Bär en vit, lätt överdimensionerad linneskjorta med knappar till toppen. Kombinera den med mörkblå skinny-jeans med ett trasigt knä. Bär ett par stövlar i grå mocka till skorna. Bär en svart crossbody-väska för att piffa upp saker.

Svart lång kavaj med tunika t-shirt och filthatt

svart lång kavaj med tunika t-shirt och filthatt
källa

Detta är en mycket elegant outfit som du kanske vill prova. Bär en vit tunika med en svart longline kavaj för några snygga lager. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta stövlar i mocka för skorna. Lägg till en svart filthatt till mixen för att se mer konstnärlig ut.

Grå longline ullkappa med mini-kjol

grå longline ullkappa med minishorts
källa

För att uppnå denna damlika och mogna look kan du bära en svart chiffongblus med en grå lång ullrock. Kombinera dem med en mini chiffongkjol med tryck i svart och vitt. Bär ett par stövlar med svarta klackar till skorna. Lägg till en senapsgul läderhandväska till mixen för att se rolig och unik ut. Du kan bära denna outfit på jobbet eller på vänners sammankomster.

Skinny-jeans med blå muddar och bruna läderklackar

blåa drainpipe-jeans med muddar och bruna stövlar i läder
källa

För att se väldigt uppfriskande och minimalistisk ut, här är en outfit du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vit, något överdimensionerad, knäppt linneskjorta. Kombinera den med ljusblå skinny jeans med muddar. För skor, använd ett par ankelstövlar i brunt läder för att hålla dig snygg och ren.

Grå longline jeansjacka med randig t-shirt

grå longline jeansjacka med randig t-shirt
källa

Här är några saker du kan göra för att styla denna coola lagerdräkt. Bär en grå- och vitrandig t-shirt med en grå longline jeansjacka till toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar. Bär ett par stövlar i grå mocka till skorna. Bär en handväska i vitt läder för att fullborda looken.

Vit tjock tröja i kombination med en blårutig pojkvänskjorta

vit chunky tröja med blå rutig pojkvänskjorta
källa

För att se snygg och lite pojkaktig ut kan du bära en vit och blå rutig pojkvänsskjorta och varva den med en vit chunky stickad tröja. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par ankelboots i svart mocka för skorna för att fullända looken.

Vit chiffongblus med knappar, mörkblå jeans och öppna ankelboots

vit chiffongblus med knappar, mörkblå jeans och öppna ankelboots
källa

För att styla denna luftiga look, bär helt enkelt den här vita och svarta chiffongblusen med en avslappnad passform. Kombinera den med mörkblå skinny jeans. För skor, bär ett par svarta korta läderstövlar med öppen tå för att komplettera outfiten.

Här är idéerna för klackklädsel som kan intressera dig. Prova dem bara så får du några goda överraskningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*