Home / Stil / Hur man bär breda kalvstövlar
Hur man bär breda kalvstövlar

Hur man bär breda kalvstövlar

Detta är en stor fördel när du bär breda kalvstövlar. Du kan bara få dina vader att se smala ut och slutligen få dina ben att se längre ut. Medan vissa människor tror att ett par löst sittande stövlar kan se tjocka ut, är faktum att de bättre designade stövlarna ser snygga och snygga ut. För att lära dig mer om hur du får dina ben att se smala och långa ut, fortsätt läsa och kolla in de bästa outfitidéerna för kalvstövlar som jag har samlat åt dig.

Brun jeansväst med breda kalvstövlar i läder


källa

För att börja listan, istället för den förväntade feminina looken, ska jag visa dig en snygg och lite unisex-look. För att uppnå detta kan du bära en gråmelerad kortärmad topp med en brun jeansväst. Bär dem med gråa skinny jeans och bruna mockaboots för att komplettera din outfit på ett stilfullt sätt.

Svarta kalvstövlar med vit t-shirt och blå jeans

svarta breda kalvstövlar vit t-shirt blå jeans
källa

För de svarta kalvstövlarna ser väldigt snygga ut i sig. Det är okej att para ihop dem med en supercasual outfit och förvänta dig något elegant. Du kan till exempel kombinera stövlarna med en vit t-shirt och blå jeans för en avslappnad look med en stilren touch.

Denimjacka med kamelstövlar i mitten av vaden

Denimjacka kamelvida stövlar mitt på vaden
källa

Att sätta ihop många delar kan ibland leda till katastrofala resultat. Så du måste vara väldigt försiktig och vara din egen domare. Eller så kan du använda någon annans outfitidé som referens. Här är till exempel en komplex och snygg outfit bestående av en vit blus, jeansjacka, svarta leggings och kamelkalvstövlar. Den svarta filthatten ger en konstnärlig touch till helhetslooken.

Bär din med en vit t-shirtklänning och svarta leggings

vit t-shirt klänning svarta leggings
källa

Här är en enkel outfit som har en boho-stil. Du kan uppnå detta genom att bära en vit t-shirtklänning, svarta leggings och bruna kalvstövlar i läder. För att ge denna outfit en boho-stil kan en brun fransväska och en svart filthatt göra just det.

Svarta, breda kalvstövlar av läder med skinny jeans

svarta skinny-jeans med breda kalvstövlar i läder
källa

Det coola med de svarta läderbreda kalvstövlarna är att de kan förvandla en väldigt typisk och ointressant casual outfit till en unik och snygg sådan. Du kan till exempel kombinera dem med en svart topp och ljusblå skinny jeans för en snygg och avslappnad look.

Bruna läderstövlar med en knallröd lång ullkappa

bruna läderstövlar knallröd lång ullkappa
källa

Jag gillar idén att inkorporera ett par breda kalvstövlar i en vinteroutfit eftersom det kan få dina ben att se smalare ut, medan en typisk vinteroutfit får dig att se ganska tjock ut. Så de balanserar varandra ganska bra. För att skapa en slående vinterlook kan du bära en vit tröja med en knallröd ullkappa på toppen. Kombinera dem med svarta leggings och breda kalvskinnstövlar. En mörkblå rutig halsduk skulle ge en elegant touch till outfiten.

Svarta mockaboots med skaterklänning

svart mocka breda skater boots skater klänning
källa

Kolla in den svarta mockaklänningen med breda kalvstövlar, du kan se superchic ut genom att para ihop stövlarna med en skaterklänning i svart och blått bälte. Kuvertet rör sig ännu längre när du kopplar ihop denna snygga modell med en svart läderkoppling.

Grå kornig stickad tröja med höga stövlar

grå chunky stickad tröja med stickad tröja
källa

Ett bra sätt att se snygg och tjejig ut är att bära en grå chunky stickad tröja med svarta leggings. Det lilla felet med denna typ av bandage är att dina ben vanligtvis ser korta och feta ut. Med de grå mockakängorna är även det lilla felet borta.

Svart skinnjacka med matchande lårstövlar

svart skinnjacka för att matcha overknee boots
källa

Även om jag inte nämnde det i det här blogginlägget så finns det faktiskt en uppenbar fördel med att bära dessa breda kalvstövlar. Det är så att de kan få knubbiga tjejer att se mindre knubbiga ut. Den här outfiten, som består av en svart skinnjacka, blå skinny jeans, en röd och svart rutig halsduk och breda kängor över knäet, gör att tjejen ser smalare och snyggare ut.

Teddy breda kalvstövlar med skinny jeans

Skinny jeans med breda kalvstövlar från Teddy
källa

Dessa breda kalvstövlar har en unik teddydetalj. Du kan kombinera dem med blå skinny jeans. För resten av outfiten, bär en svart pufferjacka, en svart filthatt och en svart handväska för en snygg och avslappnad vinterlook. För fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om att bära en svart filthatt.

Volanger stövlar med bred vad och klockärm

Volanger stövlar med vid vad och klockärmar upptill
källa

För en feminin look, här är en kreativ idé att kombinera en volangklockärmad topp med ett par breda kalvbruna volangstövlar. De rufsiga stövlarna är väldigt sällsynta i sig. Det är ännu svårare att föreställa sig hur du skulle komma på idén att para ihop dem med en ruggig topp. Men resultatet är åtminstone fint. Kombinera bitarna med blå skinny jeans och du har en superchic och minimalistisk outfit.

Bär den med en grön floppy hatt och en kamelkappa

grön floppy hatt kamel omlottkappa
källa

Här är en väldigt unik vinterlook. Du kan uppnå detta genom att bära en kamelkappa med svarta leggings och svarta stövlar med breda kalvar. Outfiten kombineras väldigt kreativt med en grön floppy hatt. Delarna går förvånansvärt bra ihop.

Bruna stövlar med White Shift Drss

bruna stövlar vit skiftklänning
källa

För en avslappnad look som får dig att se ut som granntjejen, kombinera en vit klänning med fodral med en grå kofta. Kombinera dem med breda kalvstövlar i brunt läder för att få dig att se lång och smal ut.

Svarta, knähöga stövlar med breda vader och en grå stickad tröja

svarta knähöga stövlar med breda vader, grå stickad tröja
källa

Bär en grå chunky stickad tröja med svarta leggings och svarta breda kalvstövlar för en underbar outfit i lager. En lång grå ullscarf och en svart läderhandväska kommer att komplettera resten av outfiten perfekt.

Här är outfitidéerna för kalvstövel som jag tycker är väldigt snygga. Faktum är att de är lätta att skala av. Låt oss prova dem och ha kul styling. Börja med att efterlikna det här och där och justera sedan för att göra idéerna till dina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*