Home / Stil / Hur man bär broderad pikétröja
Hur man bär broderad pikétröja

Hur man bär broderad pikétröja

För er som gillar den eleganta och avslappnade känslan som kommer med pikétröjan, ni kommer att älska det här blogginlägget. Idag ska jag prata om en väldigt specifik typ av pikétröja, nämligen den broderade pikétröjan. Det kan innebära en pikétröja med detaljer broderade antingen under kragen, på ärmen eller till och med över hela skjortan. Det är ofta dessa små detaljer som gör att man ser extra vacker ut. För att visa dig hur du stylar den har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för broderade pikétröjor åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Röd broderad pikétröja med svarta slim fit jeans


källa

För att uppnå denna skarpa och attraktiva look är det en mycket bra idé att bära något rött. Bär i detalj en röd broderad pikétröja med en avslappnad passform som fokuspunkten i denna smarta lediga outfit. Kombinera den med svarta slim fit jeans. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par vita low-top sneakers för att snyggt komplettera outfiten.

Svart broderad pikétröja med blå skinny jeans

svart broderad pikétröja med blå skinny jeans
källa

Detta är en mycket smart svart pikétröja med några vita detaljer. Detaljen är en smalt skuren svart pikétröja med en vit, subtilt broderad detalj i bröstpartiet och i slutet av ärmarna. Du kan kombinera den svarta toppen med blå skinny jeans och vita sneakers för att fullända looken.

Vit djurbroderad pikétröja med svarta byxor

vit djurbroderad pikétröja med svarta byxor
källa

Den broderade detaljen kan bli mer kreativ och behöver inte alltid vara varumärkets logotyp. Här är till exempel en vit pikétröja med en zebrabroderad detalj på bröstet. Du kan kombinera den vita skjortan med svarta byxor med avslappnad passform och svarta ballerinakläder för att fullborda looken på ett elegant och rent sätt.

Ljusgrön broderad pikétröja med vita chinos

ljusgrön broderad pikétröja med vita chinos
källa

För att skapa en uppfriskande look är färgkombinationen ljust gräsgrönt och vitt en mycket bra idé. Bär en ljusgrön broderad pikétröja med smal passform överst. Kombinera den med vita chinos med smal passform. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa spetsiga klackar för att sätta en damliknande touch till looken.

Ljusblå slim fit pikétröja med svarta byxor med avslappnad passform

Ljusblå slim fit pikétröja med svarta byxor och avslappnad passform
källa

För att uppnå denna attraktiva och uppfriskande look kan du bära en himmelsblå broderad pikétröja med en smal passform över. Kombinera den med svarta chinos med avslappnad passform för en enkel och ren look. För skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers för att se uppfriskande ut eller så kan du bära ett par svarta balettkläder för att se mer elegant och smal ut.

Vit broderad slim fit pikétröja i kombination med mörka skinny jeans

vit broderad slim fit pikétröja och mörka skinny jeans
källa

För att göra den här diskreta streetoutfiten perfekt för avslappnade häng, kan du bära en vit broderad pikétröja med slim fit och marinblå skinny jeans. Till skorna kan du ha ett par vita sneakers. Alternativt kan du bära ett par ankelstövlar i svart läder för att se stiligare och unikare ut.

Svart sportig pikétröja med joggingbyxor

svart sportig pikétröja med träningsbyxor
källa

För att uppnå den där helsvarta sportiga looken kan du börja med sportmärkets svarta broderade slim-fit pikétröja ovan. Kombinera den med matchande svarta joggingbyxor. Du kan också ha svarta joggingbyxor i nylon. Bär ett par svarta och vita löparskor för att komplettera outfiten på ett sportigt sätt.

Kräm- och himmelsblå broderad pikétröja i kombination med blå slim fit-jeans

Kräm- och himmelsblå broderad pikétröja i kombination med blå slim fit-jeans
källa

Som tidigare nämnt kan den subtila broderade detaljen göra en värld av skillnad. I det här fallet får den himmelsblå broderade detaljen på krämpikétröjan det hela att se mycket mer uppfriskande och glad ut. Du kan kombinera toppen med blå slim fit jeans och vita sneakers för att fullända den coola looken.

Grön långärmad broderad pikétröja med grå byxor

Grönsydd långärmad broderad pikétröja med grå klänningsbyxor
källa

För dig som har ansträngt dig mycket för att komma i form finns det ett naturligt sätt att stoltsera med dina resultat genom att bära något passande. Du kan till exempel bära en grön, långärmad, figursydd pikétröja med grå slimmade dressbyxor. Komplettera din outfit med svarta ballerinaskor.

Vit pikétröja med blå jeans

vit pikétröja med blå jeans
källa

Det här är en snygg och lite vintage pikétröja. I detalj är det en slim fit vit och svart pikétröja avslutad med raffinerade detaljer broderade med prickar. Du kan kombinera toppen med blå slim fit jeans. Till skorna kan du bära ett par svarta och vita high-top Converse för att fullända outfiten med stil.

Vit och svart golfskjorta i slim fit med elastisk minikjol

vit och svart slim fit golfskjorta med resår miniklänning i midjan
källa

Detta är en mycket intressant och vacker outfit som innehåller en kjol istället för jeans. För att uppnå denna look kan du bära en vit och svart broderad pikétröja i slim fit. Kombinera den med en svart utsvängd minikjol i konstläder med resår i midjan. Till skorna kan du bära ett par ankelstövlar i svart läder för att se extra snygga ut.

Grön broderad pikétröja i slim fit och ljusrosa baseballkeps

grön broderad pikétröja med smal passform med ljusrosa baseballkeps
källa

För att se ungdomlig och söt ut kan du helt enkelt bära en grön, smal passande broderad pikétröja med en ljusrosa broderad baseballkeps. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par vita low-top sneakers för att komplettera outfiten på ett uppfriskande sätt.

Grå broderad pikétröja med blå skinny jeans

grå broderad pikétröja med blå skinny jeans
källa

Detta är en mycket fin och sällsynt pikétröja. Det är en ljusgrå pikétröja med smal passform med slumpmässiga vita broderidetaljer på framsidan av skjortan. Du kan kombinera den med blå skinny jeans och vita sneakers för att fullända den vackra looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna med broderade pikétröjor som jag just delade med dig i listan ovan. Prova dem och se eleganta och avslappnade ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*