Home / Stil / Hur man bär broderade jeans
Hur man bär broderade jeans

Hur man bär broderade jeans

Oavsett om du gillar blommor, fauna eller bara abstrakta prydnader på dina kläder, måste du prova broderitrenden. Och jag kan garantera dig en sak – du kommer att älska det.

Broderi har dykt upp som en trend det senaste året och alla influencers från modevärlden har tappat förståndet. Det dök upp överallt – på jackor, jeans, skor och till och med på väskor. Även om dess popularitet nådde en topp förra året, har den förblivit lika populär även denna modesäsong. Du behöver bara titta på streetstyle-bilderna så blir allt klart för dig.

I det här inlägget ska jag försöka visa dig de bästa sätten att styla de broderade jeansen som ett proffs! Du kommer att se att detta är väldigt enkelt och kan se både avslappnat och elegant ut.

Broderade jeans och beige kavaj

broderad jeansblazer beige
källa
Detta är ett perfekt sätt att få dina broderade jeans att se avslappnade ut. Kombinera den med den beige kavajen och skjortan i samma färg och du kan inte gå fel. Detta är ett fantastiskt blombroderi som du kan bära varje dag.

Broderade jeans och en senapsgul tröja

broderade jeans senapsgul tröja
källa
Det ser bara bra ut när du kombinerar ditt broderi med de andra häftklamrarna du bär. På bilden ovan kan du se de broderade blommorna och tröjan i samma nyans och det är bara fantastiskt.
Bär denna outfit med mulorna som är i samma färg som tröjan.

Broderade jeans och grå kappa

broderade jeans grå kappa
källa
Oavsett om du gillar blommiga eller orientaliska broderier på dina jeans är en sak säker: du kan inte gå fel om du väljer en av dessa två! Bär dina vanliga jeans med den långa grå kappan och rosa superstar-sneakers. Du kan också välja den andra kombinationen, där du kombinerar dina jeans med supermoderna mulor.

Broderade jeans och svart cropped jacka

broderad svart jeansjacka
källa
Det enklaste sättet att kombinera dina broderade jeans med de andra plaggen du redan har är att para ihop dem med de svarta häftklamrarna. Det är en av de där ”säkra” outfitkombinationerna. Prova dessa jeans med kort fåll eftersom de är en enorm hösttrend!

Broderade jeans och vit volangtröja

broderade jeans vit volangtröja
källa
Broderi är lika vackert när det är lätt och litet och när blommorna och prydnadssakerna är stora. På bilden ovan kan du se det lilla och vackra blommiga broderiet i gult och orange tillsammans med den vita tröjan. Volangerna på ärmarna är en fantastisk och romantisk detalj.

Broderade jeans och fuskpäls

broderad denimpäls
källa
Den varma fuskpälsrocken är idealisk för att styla dina prydnadsbroderade jeans. Det ser väldigt modernt och elegant ut. Kappan kommer att ge dig den mysighet du behöver och jeansen kommer att lägga till rock and roll vibe till din outfit.

Broderade jeans och dekorativ fåll

broderade jeansfåll
källa
Om du skulle fråga mig vilka jeans jag ska ha på sommaren (om du måste) skulle jag visa dig det här fotot ovan. Den skurna fållen på jeansen är broderad med etniska ornament. De ser bra ut: bohemiska och chica på samma gång! Bär den med plattformssandalerna.

Broderade jeans och tyllfåll

broderad denimtyllfåll
källa
Detta är ett annat fantastiskt sätt att styla din jeansfåll. Den kan enkelt göras hemma. Om DIY är din grej, prova att göra dina egna unika broderade jeans.

Broderade jeans och singlet

broderad jeansskjorta
källa
Det är en bra outfitkombo för sommaren. Smickrande rosa camisole och jeans med broderade blommor är en perfekt kombination. Den är perfekt för sommardagar och att gå ut. Bär den med klackar eller platta sandaler.

Broderade jeans och en svart polotröja

broderade jeans svart polotröja
källa
Detta är en mycket klassisk och chic kombination. Du kan se från bilden ovan att broderi inte betyder att din outfit inte kan se elegant ut. De svarta mulorna är en perfekt detalj som ger outfiten en cool och modern känsla. Fedorahatten fullbordar hela looken.

Broderade jeans och en mjuk rosa tröja

broderad jeansrosa tröja
källa
Den rödrosa tröjan är ett bra val att kombinera med de broderade jeansen. Det är en perfekt vardagsoutfit för kaffe eller drinkar med vänner eller bara för en promenad på stan. Lägg till pälsmulor för en supermodern look.

Broderade jeans och en randig skjorta

broderad randig jeansskjorta
källa
Om du är ett fan av jeans (som jag) så bär du dem förmodligen när du är hemma och bara chillar. Den randiga skjortan ser väldigt avslappnad och bekväm ut och jeansen har väldigt vackra och delikat broderade blommor.

Vita broderade jeans och jeansjacka

broderade jeans vita
källa
Trodde du att jag glömde vita jeans? Nåväl, här är den. De perfekta vita broderade jeansen blandat med den mörka jeansskjortan med dubbel jeanseffekt.
Den är perfekt för vardagsbruk, med klackar eller plattor.

Broderade jeans och svart kavaj

broderade jeans svarta
källa
Broderiet på jeansen gör att denna avslappnade outfit ser elegant ut. Kavajen och högklackat med snörning tar denna outfit till en ny nivå av sofistikering.
Det är den perfekta idén med arbetskläder.

Broderade jeans och tvåfärgade skor

broderade jeansskor
källa
Paret av broderade mellandenim ser fantastiska och chica ut tillsammans med de tvåfärgade kattklackarna. Bär den med den klassiska herr-t-shirten för en super avslappnad look.

Broderade jeans och volang skjorta

broderade jeans röda rosor
källa
Det här är en perfekt kvällsoutfit. Den består av bältet, broderade jeans och den volangiga axelskjortan. Den är väldigt somrig och skön att ha på sig. Kombinera den med dina favoritsandaler med svarta klackar. Det röda rosbroderiet gör denna outfit elegant och ser väldigt chic ut.

Broderade jeans och en mörkblå tröja

broderade jeans blå stjärnor
källa
Det här inlägget handlar inte bara om blombroderier. Du kan också välja ditt broderi i form av tryck eller andra abstrakta ornament. På bilden ovan kan du se de mycket intressanta stjärnmotiven i kombination med tröjan i en vacker mörkblå färg.

Det här var några av de fantastiska kläderna som du kan återskapa. Som du kan se är nyckeln att vara kreativ och försöka göra något själv. Var inte rädd, broderier kan inte få en outfit att se dum ut. Tvärtom, broderiet gör att kläderna ser mer moderna och chica ut samtidigt som de ger dem en touch av traditionella vibbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*