Home / Stil / Hur man bär brun fuskpälsväst
Hur man bär brun fuskpälsväst

Hur man bär brun fuskpälsväst

För dig som vill se superchic ut med vissa pälsartiklar men är miljömedvetna nog för att förstå den dåliga sidan av att bära päls, är att bära vissa fuskpälsartiklar ett bra alternativ. Och i det här blogginlägget ska jag fokusera specifikt på den bruna fuskpälsvästen. Att veta när man ska bära det är lika viktigt som att veta hur man stylar det. I allmänhet vill du bära den som en del av ditt cocktailparty eller din semi-formella och formella eventoutfit. Låt mig nu visa dig några av de bättre stylingalternativen. Låt oss nu kolla in den här coola listan över outfitidéer för brun fuskpäls.

Brun fuskpälsväst med blå chambrayskjorta och skinnjacka


källa

Du kanske tror att det här är en lista med extremt feminina outfits, men i själva verket ser hälften av outfitsna i den här listan stilrena och mörka ut och jag börjar listan med en av dessa outfits. Som topp kan du bära en blå chambrayskjorta med knappar och en svart bikerjacka i skinn. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en brun fuskpälsväst över jackan. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och svarta läderboots.

Svart långärmad miniklänning med en mörkbrun väst i fuskpäls

svart långärmad miniklänning med mörkbrun fuskpälsväst
källa

Det här är en väldigt minimal outfit som är perfekt för ett cocktailparty, speciellt för dig som inte vill bära kostymer. Du kan enkelt kombinera denna outfit med en svart mini långärmad skiftklänning med en mörkbrun pälsväst. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att lägga till extra stil till looken.

Pälsväst med vit långärmad t-shirt och knähöga stövlar i brunt läder

Pälsväst med vit långärmad t-shirt och knähöga stövlar i brunt läder
källa

Här är en något nedtonad outfit som inte bara är bra för halvformade evenemang, utan även för middagar. Till toppen kan du bära en vit långärmad t-shirt med en brun fuskpälsväst. Kombinera dem med bruna skinny jeans och bruna läderknähöga stövlar för att se eleganta och sofistikerade ut.

Longline brun väst med grön stickad tröja med grå knähöga stövlar med öppen tå

brun långlinsväst med grön stickad tröja med grå kängor med öppen tå och knähöga
källa

För att se mysigare och mer attraktiv ut är det ett bra alternativ att bära en kabelstickad tröja. Till toppen kan du bära en ljusgrön stickad tröja med en brun lång pälsväst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderknähöga stövlar. Om du föredrar att se chic ut kan du lägga till en svart läderclutch till mixen.

Lång brun väst med svart bikerjacka och läderleggings

lång brun väst med svart bikerjacka och läderleggings
källa

Detta är en mycket intressant outfit som försöker lägga till ett extra lager till en redan snygg helsvart outfit. För att skapa denna look kan du helt enkelt bära en vit skjorta med en svart bikerjacka i läder och läderleggings. Bär en lång brun väst över den för att se superchic ut. Bär helt enkelt svarta läderstövlar för skorna för att hålla lädret enhetligt.

Vit chiffongblus med svarta slim fit jeans och grå mockaboots

vit chiffongblus med svarta slim fit jeans och grå mockaboots
källa

För att uppnå denna mysiga och lättillgängliga look kan du helt enkelt bära en vit långärmad t-shirt med en brun fuskpälsväst. Bär dem med svarta skinny jeans och grå klackskor för en snygg finish. Bär ett långt halsband i boho-stil för extra stil.

Vit chiffongblus med brun miniväst i fuskpäls

vit chiffongblus med brun miniväst i fuskpäls
källa

Om du vill se mer damlik ut finns det två enkla sätt. En är att bära lite rosa. Två är att bära något av chiffong och jag kommer att fokusera på det andra i det här fallet. För att skapa denna feminina look kan du bära en vit chiffongblus med en brun fuskpälsväst som topp. Bär svarta skinny jeans med grå mockaboots för att få outfiten uppdaterad.

Brun kavaj med mörkblå skinny jeans och paljettklackar

brun kavaj med mörkblå skinny-jeans och paljettklackar
källa

Här är en väldigt stilren och chic lageroutfit som passar särskilt dig som är van att klä dig tungt. Bär en vit skjorta med v-ringning och en brun kavajjacka till toppen, och lägg sedan en brunfärgad fuskpälsväst över den. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och bruna klackar med paljettdetaljer.

Ljusblå chambrayskjorta med knappar och svarta slitna skinny-jeans

Ljusblå chambray skjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna relativt avslappnade look kan du bära en ljusblå button down chambray pojkvänskjorta och en brun pälsväst överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans. För skor, bär ett par grå mockaboots för att komplettera outfiten på ett stilfullt och feminint sätt.

Svart stickad tröja med rutig infinityhalsduk

svart stickad tröja med rutig infinityhalsduk
källa

Det här är en lite mer komplex lagerdräkt som du faktiskt kan bära som en business casual outfit. Bär en svart stickad tröja med en svartvit rutig halsduk och en brun väst till toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och bruna läderstövlar för att fullborda den fantastiska looken.

Grå tröja med rund hals och brun fuskpälsväst

Grå tröja med rund hals och brun fuskpälsväst
källa

Det här är en väldigt enkel och mysig outfit som är perfekt för middagar och dejting. Till toppen kan du bära en grå tjock tröja. Lägg en brun lång väst över för att skapa några snygga lager. För resten av outfiten kan du bära svarta läderleggings och ankelstövlar i läder för att få dig att se stilig, elegant och smal ut.

Svart tröja med ljusgrå rutig pojkvänskjorta och bruna läderstövlar

svart tröja med ljusgrå rutig pojkvänskjorta och bruna skinnstövlar
källa

Det här är en mycket balanserad och elegant outfit som du kan bära som en business casual outfit. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart långärmad tröja över en ljusgrå och vit rutig pojkvänsskjorta och låta fållen titta fram. Kombinera dem med svarta skinny-jeans och bruna knähöga stövlar i läder för att fullända looken.

Långlinjeväst med grå tröja med mock-neck och vida byxor

Långlinjeväst med grå tröja med mock-neck och vida byxor
källa

Detta är en mycket unik och elegant semi-formell arbetsoutfit. Till toppen kan du bära en grå turtleneck-tröja och camel longline ullkappa. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en brun fuskpälsväst. Grå byxor i tweed med vida ben och svarta balettkläder kompletterar din look.

Här är idéerna med bruna fuskpälsvästar som jag ville dela med er alla. Dessa lagerkläder är roliga att prova till din nästa cocktail. Håll dig inte bara till snygga cocktailklänningar hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*