Home / Stil / Hur man bär brun mockajacka
Hur man bär brun mockajacka

Hur man bär brun mockajacka

Jag är ganska säker på att du redan är bekant med stövlar i mocka om du vill se snygg ut. Vad händer nu om vi tar samma mocka och gör en jacka av den? Du kommer att bli mycket förvånad över hur bra en mockajacka kan se ut och i detta blogginlägg kommer jag specifikt att ta upp den bruna jackan som också är den mest populära. Om du vill veta hur man stylar det för att göra det enklare för dig, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för brun mockajacka outfit för dig. Nu ska vi kolla upp det.

Brun mockajacka med chambrayskjorta och jeans


källa

Om du har läst det här blogginlägget kommer du att inse att en brun mockajacka kan se väldigt elegant och feminin ut, eller så kan den också se väldigt cool ut som en motojacka. För att börja med denna spännande lista ska jag visa dig denna bruna jacka som jag funderar på någonstans mellan de två kategorierna. För att styla den kan du helt enkelt bära den med en chambray skjorta och blå skinny jeans. Du kan helt enkelt komplettera outfiten med svarta läderstövlar för att se ännu snyggare ut.

Brun mockajacka med svart tröja och skinny jeans

brun mockajacka svart tröja skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på den här bruna mockajackan som har mer maskulina detaljer som gör att den nästan ser ut som en motojacka i läder. Du kan helt enkelt bära den med en svart tröja och svarta skinny jeans för att se cool och smal ut. Bär svarta balettkläder för att sätta en feminin touch till din outfit.

Brun motomockajacka med vit västtopp och scoop-ringning

brun moto mocka jacka vit scoop neck scoop neck scoop neck
källa

Här är den coola och snygga bruna motomockajackan jag pratade om tidigare. För att skapa en snygg outfit kan du helt enkelt para ihop den med en vit västtopp med rund hals och svarta skinny jeans. Bär ankelstövlar i svart läder för att fullborda looken.

Gulbrun mockajacka med vit blus

gulbrun mockajacka vit blus
källa

För en lättare och mer feminin look kan du bära denna gulbruna mockajacka som inte har för många detaljer. Det är bara en enkel och kort jacka som du kan kombinera med en vit blus. Svarta skinny jeans och svarta läderboots avrundar din outfit på ett stilrent och chict sätt.

Brun oversized mockajacka över svartblommiga joggingbyxor

Brun oversized mockajacka över svartblommiga joggingbyxor
källa

Här är en outfitidé som försöker lägga till ett blommigt inslag till mixen och resultatet är underbart och unikt. För att uppnå denna look kan du bära en svart V-ringad blus och en brun oversized mockajacka överst. Kombinera dem med beskurna joggingbyxor med svart blommönster. Ett par svarta ballerinaskor och en svart läderhandväska är limmet som för samman denna outfit.

Bär din med en vit topp och svarta jeans

vit chiffong topp svarta slitna jeans
källa

För en kausal och elegant look kan du på allvar införliva slitna jeans i din outfit. Som exempel kan du bära en vit t-shirt med en brun mockakavaj för toppen. Bär den med svarta skinny jeans och ett par oxfordskor för att fullända din outfit.

Bär den med den plisserade miniklänningen White Gathered Waist

vit volang, veckad miniklänning med linning
källa

För att se mer feminin och elegant ut kan du bära den bruna mockajackan med en klänning istället för byxor eller jeans. Du kan till exempel bära en brun mockajacka över en vit plisserad miniklänning i chiffong med rynkad midja. Bär dem med bruna mockastövlar för en stiligare look.

Brun jacka med vit turtleneck

brun jacka vit polotröja med ribbad stickning
källa

För en helt underbar vinterlook kan du bära en brun mockajacka över en vit polotröja. Kombinera dessa plagg med en svart minikjol och svart mocka över knästövlarna för att fullborda denna glamorösa look.

Brun mockajacka med minikjol med fransar

Minikjol med brun mockajacka och fransar
källa

Om du verkligen gillar styling bör du veta hur svårt det är att sätta ihop ett gäng till synes orelaterade delar och förvänta dig att de ska se bra ut. Denna outfit är så sällsynt att den går att göra. För att uppnå denna snygga och unika look, börja med att bära en brun mockajacka med en svart västtopp. Kombinera dem med en brun minikjol med tribal- och fransdetaljer. Lägg nu till en blå chokerhalsduk i siden och komplettera outfiten med bruna läderstövlar.

Brun mockajacka med fransar och svarta skinny jeans

Brun mockajacka med fransar, svarta skinny jeans
källa

Eftersom jag precis visade dig ett kantelement i den förra outfiten och det ser bra ut, låt oss göra ett till som innehåller ett kantelement. Här är en outfit som består av en brunfransad mockajacka, vit t-shirt och svarta skinny jeans. Ett par vita sneakers och en brun handväska i läder är limmet som för samman denna outfit.

Bär din med en vit och svart randig stickad tröja och svarta jeans

vit och svart randig stickad tröja svarta jeans
källa

För en enkel och mysig outfit som är väldigt lätt att dra av kan du helt enkelt bära en vit och svart horisontell randig stickad tröja med en brun mockajacka överst. Kombinera dem med svarta smala jeans och nakna sandaler för att fullborda denna platta lediga outfit.

Bär den med en chambray-skjorta och matchande minishorts

Chambray skjorta för att matcha minishorts
källa

Här är en riktigt uppfriskande och damliknande outfit som får dig att se ut som granntjejen. Du kan helt enkelt bära en ljusblå chambray skjorta med matchande mini chambray shorts. Bär ankelboots i grå mocka till skorna för att sätta en feminin touch till outfiten. Drapera slutligen en brun mockajacka över dina axlar för att se superchic ut.

Kamelång kappa med brun mockajacka

Camel lång kappa brun mockajacka
källa

Här är en mycket intressant jacka-till-jacka outfit. Jag vet att det låter väldigt konstigt på pappret men det fungerar faktiskt i verkligheten som du kan se på bilden ovan. För att uppnå denna look kan du bära en grå t-shirt med en brun mockajacka. Knäpp upp jackan och lägg en lång ullkappa över jackan. Kombinera dessa plagg med blå skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för en chic och unik look.

Brun mockajacka med nitar, vit blus och svarta jeans

Brun mockajacka med nitar, vit blus, svarta jeans
källa

Om du letar efter en lite tuff outfit, här är vad du ska tänka på. Bär en vit blus med en brun mockajacka med nitar. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta balettkläder för att fullända looken.

Om du har sett alla dessa idéer för bruna mockajackor, kanske du kan förstå varför dessa jackor har blivit mer och mer populära med åren. Idag är den inte alls lika ikonisk som jeansjackan och den svarta skinnjackan, men den har verkligen potential att hamna bland de tio bästa en dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*