Home / Stil / Hur man bär bruna strumpbyxor
Hur man bär bruna strumpbyxor

Hur man bär bruna strumpbyxor

Medan de svarta tightsen är populärast, som är superenkla att styla och ta av, är de bruna strumpbyxorna roliga att ha på sig då och då för att få dig att se mer unik ut. Man kan i princip tänka på det som en lite mer bekant variant av den svarta. I grund och botten kan du behandla de bruna som typiska tights när det kommer till styling. Som alltid spelar skiktning en nyckelroll. För att visa dig hur du gör dem mer konkreta vill jag visa dig några snygga bruna strumpbyxor som jag har samlat på mig. Låt oss nu hoppa in.

Grå tröja med minikjol och bruna strumpbyxor


källa

Låt mig först visa dig en mysig affärsdräkt som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut för att skapa den här listan med damlika och unika outfitidéer. Till toppen kan du bära en grå tröja med en skjorta med vit krage. Kombinera dem med en grå minikjol och bruna strumpbyxor. Bär bruna stövletter med snörning i mocka för att avsluta looken.

Grå knytblus med minikjol och bruna strumpbyxor

grå knytblus med minikjol och bruna strumpbyxor
källa

För att se ännu snyggare ut för jobbet, här är en enkel outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vinröd chiffongblus med slim fit framtill. Kombinera den med en gråmelerad minikjol. Kombinera dem med bruna strumpbyxor och svarta balettkläder. Lägg till en handväska i brunt läder till mixen för att se elegant och sofistikerad ut.

Blå jeansjacka med svart kjol och knähöga stövlar

blå jeansjacka med svart kjol och knähöga stövlar
källa

Detta är en snygg och chic outfit som gör att du kan sticka ut från mängden. Bär en svart pikétröja till toppen med en blå jeansjacka med fuskpälskrage. Kombinera dem med en svart minikjol och bruna leggings. Bär ett par knähöga kängor i brun mocka för att sätta en feminin touch till din outfit.

Mörkblå rutig tweedkavaj med minikjol och bruna strumpbyxor

Mörkblå rutig tweedkavaj med minikjol och bruna strumpbyxor
källa

Detta är en ganska kreativt designad och konstnärlig outfit. Bär en svart figursydd tröja med en svart minikjol och varva den med en marinblå och grå ullkavaj. Bär bruna strumpbyxor och korta bruna läderstövlar. Lägg till en handväska i svart läder till mixen för att se superchic ut.

Figursydd grön turtleneck med svart veckad kjol och bruna strumpbyxor

Figurnära grön turtleneck med svart veckad kjol och bruna strumpbyxor
källa

För att uppnå denna mysiga och diskreta affärs-casual-look kan du bära en ljusgrön turtleneck och en svart veckad minikjol. Kombinera dem med bruna strumpbyxor för att se extra smala ut. Klä dig i gråa läderknähöga stövlar och en rosa läderhandväska för att se både sofistikerad och sofistikerad ut.

Vinröd figursydd stickad tröja med svart minikjol i läder och bruna strumpor

Vinröd figursydd stickad tröja med svart minikjol i läder och bruna strumpor
källa

För att styla denna minimala outfit för att få dig att se smal och attraktiv ut kan du bära en vinröd stickad tröja överst. Kombinera den med en plisserad minikjol i svart läder. Kombinera bruna tights med svarta läderstövlar för en snygg finish.

Grå bomberjacka med kungsblå t-shirt och miniboots

grå bomberjacka med kungsblå t-shirt och miniboots
källa

För att uppnå denna diskreta, iögonfallande outfit är det viktigt att använda den kungliga blå färgen. Bär en kungsblå t-shirt med en grå bomberjacka i läder överst. Kombinera dem med en mörkblå minikjol. Kombinera med bruna strumpbyxor och ankelstövlar med snörning i kamelmocka för att fullända looken.

Grå printad cardigan med vinröd minikjol

grå printad cardigan med vinröd minikjol
källa

Detta är en mycket intressant och färgstark outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett naturligt och uppfriskande sätt. Bär en vinröd minikjol med en avslappnad passform som kärnan i outfiten. Lägg lager över en oversized grå cardigan för några snygga lager. Bär bruna tights och svarta klackar för att fullända looken med stil.

Grå ullkappa med matchande kjol och bruna strumpbyxor

grå ullkappa med matchande kjol och bruna strumpbyxor
källa

För att skapa denna mysiga och damlika look kan du bära en crepeblus med en grå minikjol som kärnan i outfiten. Lägg en lång grå ullkappa över dessa bitar. För att se smal och lång ut, använd bruna strumpbyxor med ett par bruna snörstövlar i läder för att fullända looken.

Grå figursydd tröja med rutig utsvängd minikjol

grå figursydd tröja med rutig utsvängd minikjol
källa

För att få den här mysiga outfiten att se elegant och uppfriskande ut kan du bära en gråmelerad stickad bodycon-tröja med rund hals. Kombinera den med en orange, grå och vitrutig mini skaterkjol i linne. För resten av outfiten kan du ha bruna strumpbyxor och bruna oxfordskor i mocka.

Brun passform utsvängd långärmad fodralklänning med strumpbyxor och klackar

långärmad rockklänning med brun passform och utsvängd med strumpbyxor och klackar
källa

För att uppnå denna lite sofistikerade look kan du bära en klänning med brunt tryck i tweed som har en passform och utsvängning. Kombinera den med bruna strumpbyxor och svarta mockaboots. Lägg till en svart smal clutchväska till mixen för att få din outfit att se mer elegant och elegant ut.

Blush rosa cardigan med vit tröja och svart veckad minikjol

rouge rosa kofta med vit tröja och svart veckad minikjol
källa

För att se mer damlik ut är det nästan alltid en bra idé att lägga till ett rosa element i din outfit. Du kan till exempel vara lika subtil som att bära en rodnadsrosa kofta med en vit tröja. Kombinera dem med en veckad svart minikjol och bruna strumpor. Bär ankelstövlar i brunt läder för en söt finish på outfiten.

Svart och vitt blommönster från axelblusen med svart kjol och bruna stövlar

Off the shoulder svart och vit blommig blus, svart kjol och bruna stövlar
källa

För att uppnå denna diskreta sexiga och chica look kan du bära ett svartvitt blommönster från axelblusen som fokuspunkten för outfiten. Kombinera den med en svart minikjol med hög höjd. Bär bruna tights med knähöga kängor i brunt läder för att se superchic ut.

Här är idéerna för bruna strumpbyxor som gör att du kan se lite annorlunda ut samtidigt som du ser väldigt naturlig och vacker ut. Byt ut dina svarta strumpbyxor mot bruna då och då och känn den subtila skillnaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*