Home / Stil / Hur man bär cigarettjeans
Hur man bär cigarettjeans

Hur man bär cigarettjeans

Jag blev förvånad när jag såg termen ”cigarettjeans” i en lokal butik nära mig. Denna catchy term fångade definitivt min uppmärksamhet. Om jag tittar närmare kan jag se den subtila skillnaden mellan cigarettjeansen och skinnyjeanen. Cigarettjeansen är i princip smala jeans utan avsmalnande ben. Så du har en smal passform som kommer ner till knäområdet och sedan skär det raka benet under. Även om skillnaden låter subtil kan du faktiskt se skillnaden. För att fördjupa mig i detta intressanta ämne har jag samlat några av de bästa cigarettjeansidéerna och jag ska visa det för dig nu.

Svart bomberjacka med blå cigarettjeans

svart bomberjacka blå cigarettjeans
källa

För att starta den intressanta listan visar jag dig denna avslappnade och snygga streetoutfit. Bär en grön sweatshirt med en svart bomberjacka till toppen. Bär dem med blå cigarettjeans och en klassisk svartvit converse för en snygg look.

Höghus tvättade cigarettjeans

Höghus tvättade cigarettjeans
källa

Som du kan se från den här outfiten ser cigarettjeansen väldigt mycket ut någonstans mellan skinny-jeansen och jeansen med raka ben. Du kan enkelt bygga en enkel och ren outfit runt cigarettjeansen. Bär dem till exempel med en vit t-shirt och svarta balettlägenheter för att se avslappnade och enkla ut.

Bär den med en axelbandslös randig crop top

axelbandslös randig crop top
källa

Dessa ljusblå skyskrapa cigarettjeans ser mycket ut som mom-jeans men är lite mindre tjocka. Du kan skapa en chic och anständig sexig look genom att bära en vit- och grårandig topp. Kombinera outfiten med vita sneakers för att hålla looken avslappnad och elegant.

Ljusblå tvättade cigarettjeans med hög midja

Ljusblå tvättade cigarettjeans med hög midja
källa

Cigarettjeansen kommer ofta i form av korta jeans. Det ser ganska unikt ut. Här är till exempel ett ljusblått höghus cigarettjeans. Kombinera den med en svart t-shirt och vita sneakers för en enkel och snygg look.

Svart tryckt t-shirt med slitna blå jeans

svart tryckt t-shirt slitna blå jeans
källa

Här är ytterligare ett snyggt cropped jean. Den här gången är det en kraftigt trasig version. Kombinera en svart och guldtryckt t-shirt med en klassisk svart och vit lågtopps converse för en elegant streetoutfit att kombinera med denim.

Broderade cigarettjeans med stövlar i läder

broderade cigarettjeans ankelstövlar i läder
källa

Cigarettjeansen ser väldigt vackra och unika ut bara på grund av snittet. Om du vill att de ska se ännu mer unika och vackra ut kan du välja dessa broderade och beskurna cigarettjeans. Bär dem med en grå t-shirt och svarta läderstövlar för att se snygga ut.

Mörkblå jeans med svart outfit

mörkblå jeans svart outfit
källa

Som med andra typer av jeans är ett snyggt sätt att klä sig svalt och mörkt att kombinera jeans med andra svarta plagg. Du kan till exempel kombinera dessa mörkblå jeans med en svart t-shirt och svarta läderstövlar.

Cigarettjeans med t-shirt och sandaler

Cigarett Jeans T-shirt sandaler
källa

Inte bara sneakers eller stövlar kan se bra ut med cigarettjeans, sandaler eller sandaler med klackar. Till exempel kan du bära mörkblå skyskrapa cigarettjeans med kamelklackade sandaler. Bär en vit t-shirt för toppen för att hålla outfiten minimal.

Bär den med en rouge rosa hoodie

rodnad rosa hoodie outfit
källa

Precis som skinny-jeans och boyfriend-jeans, ser cigarettjeans underbara ut med hoodies. Till exempel, här är en rodnad rosa hoodie i kombination med trasiga blå cigarettjeans. Kombinera detta med vita sneakers för en avslappnad och sportig look. Det här är den typ av outfit du skulle bära för tillfälliga sammankomster.

Vit t-shirt med cigarettjeans med hög midja

vita t-shirtjeans med hög midja
källa

Om du gillar att klä ut dig till en minimalist kan du helt enkelt kombinera en vit t-shirt med marinblå cigarettjeans. Kombinera de beskurna jeansen med svarta läderstövlar för att få dina ben att se längre ut.

Grön t-shirt med ljusblå cigarettbyxor med hög midja

grön t-shirt ljusblå cigarettjeans med hög midja
källa

Jag har alltid varit ett stort fan av Converse-kläder med låga toppar eftersom jag älskar den avslappnade känslan de ger till bordet. Här är en klassisk och tidlös outfit som innehåller den svarta och vita låga konversationen. Bär en grön överdimensionerad t-shirt och stoppa in den i ljusblåa cigarettjeans i höga byggnader. Kombinera dem med den låga toppen Converse för denna enkla men eleganta look.

Vit västtopp med cigarettjeans

vit västtopp med cigarettjeans
källa

Här är en superchic sommar- eller våroutfit. För att uppnå denna look, bär en djup V-ringad vit chiffongtopp med slitna skinny jeans.

Bär den med en blus med rosa tryck

rosa tryckt blus med knappstängning
källa

För en lekfull och färgstark look kan du bära en rosa tryckt button down-blus som matchar dina svarta cigarettjeans. Bär svarta klackar med öppen tå för att sätta en chic touch till den övergripande looken. Om du vill se fler outfitidéer för liknande skor, läs vårt blogginlägg om styling av de svarta fotklackarna.

Blush rosa cigarettjeans med grön tröja

rouge rosa cigarett jeans grön tröja
källa

Om du tyckte att den förra outfiten var färgglad så är den här på en annan nivå vad gäller kontrasterande färger. Komplettera den här outfiten med en olivstickad stickad tröja för toppen. Kombinera den med rödrosa cigarettjeans och det skulle vara en riktigt iögonfallande outfit. Nu, istället för att bära ett par ljusrosa eller svarta lågprofilklackar, använd nu ett par varma röda spetsiga ankelklackade stövlar för att få allas uppmärksamhet.

Hoppas du tycker att ovanstående cigarettjeansidéer är intressanta. Jag undrar bara om det är första gången du hör termen ”cigarettjeans”. Om så är fallet, grattis, betyder det att du lär dig något nytt genom att läsa det här blogginlägget och att det är en nyckel till att göra dig själv lycklig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*