Home / Stil / Hur man bär cykelshorts
Hur man bär cykelshorts

Hur man bär cykelshorts

Att se avslappnad, snygg och smal ut är en bra och väldigt intressant idé att bära cykelshorts. Du kan inte bara göra några mycket sportiga outfits runt cykelshortsen, utan också bygga några business casual outfits eller chica street outfits runt dem. Att styla dem är ganska enkelt. Och det är inte så svårt att göra heller. För att bättre visa dig hur du stylar den, har jag samlat några av de bästa idéerna för outfit för cykelshorts för dig. Låt oss dyka direkt in.

Vitt kort linne med grå cykelshorts


källa

För att starta den här listan med coola outfitidéer vill jag först visa dig en mycket sportig och anständig sexig casual streetoutfit. För att uppnå just den här looken kan du bära ett beskuret vit linne med gråa cykelshorts. Para ihop den med en grå baseballkeps. För skorna, bär ett par vita sneakers för att fräscha upp looken.

Blue jeans boyfriend jacka med svarta cykelshorts

blå jeansjacka med svarta cykelshorts
källa

För att uppnå denna pojkaktiga och avslappnade outfit kan du bära en blå jeansjacka över ett svart linne med scoop-neck. Kombinera den med svarta cykelshorts för att se avslappnad och elegant ut. Till skorna kan du vara lite kreativ genom att bära ett par svarta sandaler med ankelband.

Svart jeansjacka med crop top och matchande cykelshorts

svart jeansjacka med cropped topp och matchande cykelshorts
källa

För att skapa denna svarta coola och ungdomliga look kan du bära ett svart crop linne med svarta cykelshorts. Lägg nu till en överdimensionerad svart jeansjacka över linne för att skapa snygga lager. För skorna, bär ett par ljusrosa och vita sneakers för att fullända looken.

Svart linne med choker och ljusrosa cykelshorts

svart linne med krage och ljusrosa cykelshorts
källa

För att uppnå denna avslappnade och damliknande outfit kan du bära ett svart linne med scoop-neck och ljusrosa cykelshorts. Knyt en svart jeansjacka runt midjan för att se pojkaktig och chic ut på samma gång. Bär ett par glänsande bruna ankelboots för dina skor istället för sneakers för att få dig att se extra elegant och attraktiv ut.

Grå tweed blazer med svarta cykelshorts och vita sneakers

grå tweed blazer med svarta cykelshorts och vita sneakers
källa

För att skapa denna unisex-affärsdräkt kan du bära en överdimensionerad grå tweedkavaj över ett svart linne. Kombinera dem med svarta cykelshorts för att se unika och snygga ut. Till skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers för att se chic och ungdomlig ut. Lägg till en crossbody-väska i läder för att fullända looken.

Vit jeansjacka med svarta shorts och gråa sneakers

vit jeansjacka med svarta shorts och gråa sneakers
källa

Det här är en ledig streetoutfit som är perfekt för att träffa vänner. Bär en vit oversized jeansjacka över en ljusrosa button down skjorta för att uppnå denna look. Kombinera dem med svarta cykelshorts. Bär ett par grå och vita basketskor för att få skorna att se extra sportiga ut.

Blå jeansjacka med grått cropped linne och elfenbensfärgade cykelshorts

blå jeansjacka med grått kort linne och cykelshorts i elfenben
källa

För att få den här snygga lagerdräkten kan du bära ett teal linne med fyrkantig hals och en blå jeansjacka. Kombinera dem med knallrosa cykelshorts. Istället för att bara bära vita sneakers kan du vara lite mer kreativ för skorna med de rosa kalvklackskorna.

Camo vindjacka med svarta cykelshorts och korta stövlar

Camo vindjacka med svarta cykelshorts och korta stövlar
källa

Para ihop en vindjacka med kamouflage med en svart beskuren tank för att lägga till lite seghet till din outfit. Kombinera dem med svarta cykelshorts. Du kan ha jeansshorts istället, men cykelshorts kan få dig att se mer unik ut. För skor, bär ett par svarta besättningsstrumpor och leopardmönstrade beskurna stövlar för en damliknande touch.

Kort linne med svart urringning och cykelshorts

kort kort linne med scoop urringning och cykelshorts
källa

Detta är en väldigt enkel och sportig look som är perfekt för lätta vandringar och långa promenader. För att uppnå denna look kan du bära ett svart bodycon linne med svarta cykelshorts. En svart höftväska och ett par svarta och vita löparskor är ett bra par för att komplettera din outfit på ett stilfullt sätt.

Grå pojkvänst-shirt med jeansjacka och svarta shorts

grå pojkvänst-shirt med jeansjacka och svarta shorts
källa

För att uppnå denna pojkaktiga och avslappnade streetlook kan du bära en grå oversized t-shirt som kärnan i outfiten. Kombinera den med svarta mini cykelshorts. Knyt en blå jeansjacka eller blå chambrayskjorta runt midjan och se supercool ut. Bär slutligen ett par vita sneakers och en svart axelväska för att komplettera denna attraktiva och avslappnade outfit.

Orange skinny shorts & vit kort t-shirt

orange skinny shorts och vit kort t-shirt
källa

En av färgerna som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden är färgen orange. Om du kombinerar den orange färgen med cykelshorts måste du få folk att titta på dig. För att styla denna iögonfallande och sportiga outfit kan du klä dig här. Till toppen kan du bära en vit grafisk t-shirt som visar bara en tum hud i midjan. Kombinera den med orangea cykelshorts. För skorna, bär ett par svarta och vita låga canvasskor för att svepa in outfiten på ett mycket stilrent och ungdomligt sätt. Detta är en perfekt outfit för tillfälliga sammankomster.

Vit kort sweatshirt med grå cykelshorts i bomull

vit kort sweatshirt med grå cykelshorts i bomull
källa

För att uppnå denna enkla och uppfriskande look kan du bära en vit kortärmad t-shirt eller crop sweatshirt som kärnan i outfiten. Kombinera den med ljusgrå cykelshorts för att se extra smal ut och visa upp lårens kurvor. Detta kan göra dig extra attraktiv om du tränar och har några snygga kurvor. För skorna, bär helt enkelt vita sneakers för att komplettera outfiten.

Jag hoppas att du tyckte om outfitidéerna för cykelshorts ovan. För dig som letar efter sätt att se sportig och vacker ut på samma gång, är listan ovan ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*