Home / Stil / Hur man bär derbyskor
Hur man bär derbyskor

Hur man bär derbyskor

Idag ska jag prata om hur man stylar derbyskorna. Det finns bara en mycket subtil skillnad mellan oxfordskorna och derbyskorna. För enkelhetens skull, kom ihåg att den förra är bredare och den senare är smalare. Om du behöver en bild för att veta vad derbyskorna är, scrolla bara snabbt ner och ta en titt. Definitivt är derbyskorna något som får dig att se väldigt snygg och elegant ut. För att visa dig hur du stylar dem har jag samlat ihop några riktigt snygga derbysko-outfitidéer åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusblå button down skjorta och svarta derbyskor


källa

För att skapa den här listan med attraktiva och enkla unisex-outfitidéer, låt mig börja med en enkel och ren affärsdräkt. För att forma denna look kan du helt enkelt bära en ljusblå knappad skjorta med slim fit över den. Kombinera den med svarta skinny jeans med muddar. För skor, bär ett par svarta oxford low top derbyskor för att fullborda looken.

Vit button down skjorta, halvgenomskinlig chiffongkjol och svarta derbyskor i läder

vit button down skjorta, midikjol i chiffong och svarta derbyskor i läder
källa

Detta är en underbar och konstnärlig vit och svart outfit som du kanske vill prova. Bär en vit skjorta med knappar för toppen. Kombinera den med en vit semi-transparent plisserad kjol. För skor, använd ett par svarta derbyskor i läder. Komplettera din outfit med en svart crossbody-väska i läder för en snygg finish.

Grå grafisk t-shirt med ljusblå denimväst och grå mocka derbyskor

grå grafisk t-shirt med ljusblå denimväst och grå mocka derbyskor
källa

Här är vad du bör göra för att få den här grå och svarta streetoutfiten. Bär en grå grafisk t-shirt med en ljusblå jeansväst för pojkvän. Kombinera dem med svarta mini-lädershorts. Bär ett par svarta strumpor och ett par gråa derbyskor i mocka för att fullända looken. Du kan också lägga till en svart läderväska för att se mer elegant ut.

Svart kavaj med chambray skjorta och mörka skinny jeans

svart kavaj med chambray skjorta och mörka skinny jeans
källa

För att forma denna coola streetoutfit i lager kan du bära en grå t-shirt med en blå chambray-skjorta och en svart kavaj för att skapa några väldigt snygga lager. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta derbyskor i läder för skorna. Lägg till en svart axelväska i läder för att se mer elegant ut.

Ljusrosa kavaj med ljusblå skinny-jeans och derbyskor i mocka

Ljusrosa kavaj med ljusblå skinny-jeans och derbyskor i mocka
källa

För att forma denna kvinnliga och avslappnade streetoutfit som är perfekt för avslappnade häng, kan du bära en svart t-shirt med en ljusrosa lätt överdimensionerad kavaj över. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. För skor, använd ett par ljusgrå derbyskor i mocka för att lägga till stil till utseendet.

Vit kavaj med smala byxor och svarta derbyskor i läder

vit kavaj med smala byxor och svarta derbyskor i läder
källa

Detta är en mycket unik och kraftfull helvit outfit. För att uppnå denna powerlook kan du bära en vit kostymjacka med en vit tröja överst. Kombinera dem med vita kostymbyxor i slim fit. Lägg till ett par svarta derbyskor i läder till din outfit för att fullända din outfit med stil.

Grå och vit rutig halsduk med kavaj och jeans med muddar

grå och vit rutig halsduk med kavaj och jeans med muddar
källa

Det här är en ganska mysig business-casual outfit som du kanske vill prova. Bär en vit blus med en grå- och vitrutig stickad halsduk och en kolblazer till toppen. Kombinera dem med svarta jeans med muddar. Bär ett par svarta derbyskor i läder för att snyggt slå in din outfit.

Vit oversized kavaj med svarta jeans med muddar och derbyskor i läder

vit oversized kavaj med svarta jeans med muddar och derbyskor i läder
källa

Det här är en ganska konstnärlig outfit som du kan bära både som en affärsdräkt och en streetoutfit. För att uppnå denna look kan du bära en svart sweatshirt med en vit kavajjacka som är något överdimensionerad. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Ett par svarta derbyskor i läder fullbordar looken.

Rosa utsvängd miniklänning med svarta derbyskor

Rosa utsvängd miniklänning med svarta derbyskor
källa

För att se damlik och attraktiv ut är det en bra idé att bära lite rosa. Du kan till exempel bära en rosa passform och en utsvängd miniklänning som fokus för din outfit. Kombinera den vackra klänningen med ett par svarta derbyskor i läder för att se unika och attraktiva ut. Lägg till en handväska i svart läder till mixen för att fullborda looken.

Vita besättningsstrumpor med svarta och silverfärgade derbyskor

vita besättningsstrumpor med svarta och silverfärgade derbyskor
källa

För att se mysig och damlik ut kan du bära ett par vita crew-strumpor med ett litet trick. Den här outfiten är ett exempel på hur du ska göra. Bär ett par vita besättningsstrumpor och ett par derbyskor i svart och silver. Bär en rosa tank shift midiklänning som mittpunkt för att se ännu mer feminin ut.

Svart läderveckad maxiklänning med grå crewstrumpor och guldderbyskor

svart maxiklänning i skinn med veckat tyg, grå crewstrumpor och guldderbyskor
källa

Att se snygg ut är inte så svårt som du kanske trodde. Vanligtvis kan det göra just det för dig att lägga till ett läderelement till outfiten. Du kan till exempel bära en svart passform och utsvängd maxiklänning i läder som kärnan i outfiten. Kombinera den med ett par derbyskor i guld och svart läder för att fullända looken.

Grå stickad tröja med fuskringning och svart dubbelknäppt ullkappa

grå stickad tröja med hög hals och svart dubbelknäppt ullkappa
källa

För att forma denna outfit kan du bära en grå stickad tröja med skenhals och en svart dubbelknäppt ullkappa. Bär med smala jeans med blå muddar och svarta derbyskor i läder för att fullända looken.

Svart filthatt med tröja med derbyskor i läder

svart filthatt med tröja med derbyskor i läder
källa

För att skapa denna snygga helsvarta outfit kan du bära en svart tröja med svarta skinny jeans. Kombinera dem med en svart filthatt och svarta derbyskor i läder för att se mer konstnärliga ut.

Här är idéerna för derbyskokläder för kvinnor som kan få dig att se riktigt vacker och snygg ut. Prova det och du kommer att älska det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*