Home / Stil / Hur man bär designershorts
Hur man bär designershorts

Hur man bär designershorts

När våren och sommaren kommer är det mycket meningsfullt att bära shorts. Faktum är att de är roliga, uppfriskande och bekväma att bära. Bland alla typer av shorts finns det några som är kreativt designade och ser mer unika ut än andra. Dessa shorts kallas ofta för designershorts och jag ska prata om hur man stylar dem i det här blogginlägget. De är faktiskt förvånansvärt lätta att ta av och styla. För att göra saker ännu enklare för dig har jag samlat ihop några riktigt snygga designershorts åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå chiffongblus med designshorts med stamtryck


källa

Låt mig börja den här listan med kreativa och snygga outfitidéer med en underbar outfit i boho-stil. För att uppnå denna look kan du bära en marinblå långärmad chiffongblus med knapp nedåt. Kombinera den med mörkblå och röda designershorts med tribaltryck. För skorna, bär ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för att fullborda looken.

Vit beskuren t-shirt i kombination med ljusrosa shorts med bågad fåll

vit beskuren t-shirt i kombination med ljusrosa shorts med bågad fåll
källa

Detta är en vacker affärscasual som får dig att se lågmäld sexig ut. Det är speciellt för dig som har jobbat hårt för att få en smal midja. För att uppnå denna look kan du bära en vit lätt beskuren t-shirt med ljusrosa designshorts i chiffong med bågad fåll. Kombinera dem med ljusrosa sandaler med remmar med öppen tå för att fullända outfiten.

Blå grafisk t-shirt med matchande designershorts

blå grafisk t-shirt med matchande designershorts
källa

Det här är en ganska lekfull outfit som du kanske vill ha på dig för tillfälliga sammankomster. Bär en blå, orange och vit grafisk t-shirt med denna outfit. Kombinera med ett par matchande blå och vita designminishorts. För skor, bär ett par vita och svarta löparskor för att se ungdomlig och sportig ut.

Grön ärmlös topp med svarta jeansshorts med knappar

grön ärmlös topp med svarta jeansshorts med knappslå
källa

För att uppnå denna uppfriskande och snygga streetlook kan du bära en gräsgrön ärmlös grafisk t-shirt överst. Kombinera den med svarta denimshorts med hög höjd med knapp. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par stövlar i svart mocka med öppen tå för att fullända outfiten.

Svart knuten t-shirt med mini designshorts

svart knuten t-shirt med mini designershorts
källa

För att se elegant och diskret sexig ut, här är en superminimal streetoutfit som du kanske vill prova. För att skulptera denna look, använd helt enkelt en svart knuten t-shirt så att du kan visa lite hud i midjan. Bär den med svarta designshorts med hög midja. Bär stridsstövlar i svart läder för att fullborda den coola looken.

Gul och blå blommig blus och mini-shorts för grafisk designer

gul och blå blommig blus och grafiska minishorts
källa

För att uppnå denna uppfriskande och glada look kan du bära en blå och gul blommig chiffongblus med en avslappnad passform. Kombinera den med ljusblå broderade mini designerjeansshorts. Bär ett par stövlar i svart läder för att se unika, snygga och uppfriskande ut.

Vit button down skjorta och svarta flytande designershorts

vit button down skjorta och svarta flytande designershorts
källa

För att få den här enkla och snygga outfiten som du kan bära till både jobbet och träffa vänner, kan du bära en avslappnad vit skjorta över den. Kombinera den med svarta flytande chinoshorts. Till skorna kan du bära ett par vita sandaler för att göra denna outfit mer uppfriskande och lättillgänglig.

Rosa svart kavaj med scoop-neck och blå designshorts i denim

svart kavaj med rosa scoop neck topp och blå jeans mini designershorts
källa

För att se snygg och damlik ut på samma gång är det här en snygg outfit som du kanske vill prova. För att uppnå denna look kan du bära ett rosa linne med scoop neck och en svart kavaj över. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts och svarta leggings. Bär ankelboots i svart mocka för att komplettera din outfit på ett feminint och stilfullt sätt.

Grå t-shirt med blåa minishorts med mudd

grå t-shirt med blå minishorts med muddar
källa

För att forma denna minimalistiska och snygga outfit kan du helt enkelt bära en avslappnad grå t-shirt över den. Kombinera den med ljusblå designshorts med lätt slitna mini jeans. Bär en svart quiltad liten axelväska. Bär ett par svarta balettkläder för dina skor för att fullända din look.

Ljusrosa cropped linne med ljusblå jeansshorts

Ljusrosa cropped linne med ljusblå jeansshorts
källa

Det här är ljusblå jeansshorts som får dig att se väldigt smal och lång ut. Man kan bråka om det här är designershorts eller inte, men man kan inte riktigt bråka om hur bra de kan vara att se ut med. För att uppnå denna look, bär shortsen med ett ljusrosa cropped linne. Bär vita sneakers för att fullborda den coola looken.

Svart crop top med halvärmar och smala shorts

svart crop top med halvärmar och smala shorts
källa

För en sportig look kan du bära en svart halvärm avskuren t-shirt. Kombinera den med svarta smala shorts med hög midja. För skorna, bär ett par svarta och vita löparskor för att komplettera outfiten. Du kan bära dessa typer av outfits för både tillfälliga sammankomster och jogging.

Vit ärmlös chiffongblus med svarta designershorts

vit ärmlös chiffongblus med svarta designershorts
källa

För att uppnå den här enkla looken kan du bära en vit semi-ren chiffong ärmlös blus med svarta lädershorts. Bär ett par ljusrosa spetsiga tår för skorna för att fullända looken.

Svart långärmad blus med tribal designershorts

Svart långärmad blus med tribaltryckta designershorts
källa

För att se chic och uppfriskande ut kan du bära en svart långärmad chiffongblus med bronssvarta designershorts med tribaltryck. För skorna, använd ett par svarta mockastövlar för en attraktiv finish.

Jag hoppas att du gillar designidéerna för designshorts som jag just delade med dig. Prova dessa outfits och du kommer med största sannolikhet att njuta av den kreativa looken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*