Home / Stil / Hur man bär distressed shorts med hög midja
Hur man bär distressed shorts med hög midja

Hur man bär distressed shorts med hög midja

För dig som vill se snygg och lite pojkaktig ut bör du redan vara mycket bekant med distressed boyfriend-jeans. Idag ska jag prata om något väldigt likt, som är distressshortsen med hög midja. Det finns två huvudsakliga fördelar du kan få av att bära den. En av dem är att de sönderrivna detaljerna kan få dig att se väldigt stilig och ibland till och med anständigt sexig ut när den är dålig. För det andra låter den högmidjade skärningen dig se extra lång och smal ut. För att visa dig hur du stylar dem har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för nödställda shorts med hög midja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit knutad långärmad t-shirt med distressed shorts med hög midja

vit knuten långärmad t-shirt med distressed shorts med hög midja
källa

Låt mig börja den här listan med coola outfitidéer med en superung och lågmäld sexig outfitidé. För att skapa denna outfit kan du bära en avslappnad passform vit och svart långärmad t-shirt. Kombinera den med blå jeansshorts med hög midja. Kombinera dem med vita sneakers och en röd baseballkeps för att fullända looken.

Vit och svart prickig chiffongblus och blå shorts med hög midja

vit och svart prickig chiffongblus med blå shorts med hög midja
källa

För att uppnå denna lite vintagelook kan du bära en vit och svart prickig miniskjorta som kärnan i outfiten. Kombinera den med ljusblå jeansshorts. För resten av looken, bär ett par vita low-top sneakers och en svart smal crossbody-väska för att fullborda looken på ett uppfriskande och vackert sätt.

Ljusgul cropped mock-neck tröja med ljusblå jeansshorts med hög midja

Ljusgul cropped mock-neck tröja med ljusblå jeansshorts med hög midja
källa

För att forma denna glada och diskreta sexiga outfit, kan du bära en ljusgul skenande tröja som gör att du kan visa lite hud på midjan. Kombinera den med ljusblå jeansshorts med hög midja. Bär ett par grå, lårhöga gladiatorstövlar för att fullborda denna superchicka outfit.

Svart ärmlös topp med ljusblå jeansshorts med hög midja

svart grafisk ärmlös topp med ljusblå jeansshorts med hög midja
källa

För att uppnå denna ungdomliga och glada look kan du börja med den svarta ärmlösa grafiska t-shirten ovan. Kombinera den med ljusblå denim minishorts med hög midja. För resten av looken, använd ett par svarta stövletter med spetsig tå och en saknad fransväska för att se extra snygg ut.

Vit halvgenomskinlig chiffongtopp med gråa denimshorts med hög midja

Vit halvgenomskinlig chiffongtopp med gråa denimshorts med hög midja
källa

För att skapa denna konstnärliga och diskreta svartvita sexiga look kan du bära en vit halvgenomskinlig axelbandslös topp i chiffong och para ihop den med gråa jeansshorts. Kombinera dem med sandaler med nakna klackar för en uppfriskande touch. Lägg slutligen till en svart filthatt för att se mer konstnärlig ut.

Grå avslappnad passform tröja med scoop neck och ljusblå distressed jeansshorts

grå löst sittande tröja med scoop-neck och ljusblå jeansshorts
källa

Detta är en väldigt mysig och minimalistisk outfit att prova. Bär helt enkelt en grå stickad tröja med scoop neck och avslappnad passform till toppen. Kombinera den med blå jeansshorts med hög midja. Bär vita sneakers för att se extra ungdomlig och uppfriskande ut. Detta är en perfekt outfit för tillfälliga sammankomster.

Vit och svart beskuren grafisk tröja med ljusblå jeansshorts

vit och svart beskuren grafisk sweatshirt med ljusblå jeansshorts
källa

För att uppnå denna diskreta sexiga och ungdomliga outfit kan du bära en vit och svart grafiskt beskuren sweatshirt överst. Kombinera den med ljusblå jeansshorts med hög midja. För resten av outfiten kan du helt enkelt bära ett par vita low-top sneakers för att snyggt komplettera outfiten.

Vit skjorta med smal passform med ljusblå högmidjade jeansshorts med hög midja

Distressed vit slim fit skjorta med distressade ljusblå jeansshorts med hög midja
källa

Ett par minishorts i denim med sönderrivning kan se riktigt bra ut tillsammans med en överdimensionerad skjorta. I det här fallet är en vit lite överdimensionerad men slimmad skjorta med knappar ihop med de blå jeansshortsen med hög midja och distressed effekt. Bär en svart läderclutch med ett par svarta balettkläder för att se ren och attraktiv ut.

Vit knapplös spetsskjorta med illa slitna jeansshorts

vit knapplös spetsskjorta med illa slitna jeansshorts
källa

Det här är en mycket intressant outfit som försöker koppla ihop en spetstopp med nödställda shorts. Resultatet är förvånansvärt bra. Bär i detalj en vit knapplös spetsblus med blå tungt belastade jeansshorts. Kombinera dem med en vit Converse med hög topp och en svart baseballkeps för att se ungdomlig och stilig ut.

Blush Pink spets cardigan med Crop Top & jeansshorts

Blush rosa spetskofta med crop top och jeansshorts
källa

För att uppnå denna damlika look kan du bära en vit spetstopp med en lång rodnad rosa spetsjacka för att skapa några vackra lager. Kombinera dem med ljusblåa minishorts i high-rise jeans för att få dina ben att se extra långa och smala ut. Bär ett par vita low-top sneakers för skorna för att fullborda looken perfekt.

Ljusgrå ärmlös kavaj med vit linne och ljusblå jeansshorts

Ljusgrå ärmlös kavaj med vit linne och ljusblå jeansshorts
källa

Här är en annan cool lagerdräkt som du kan bära både som en affärsoutfit och en streetoutfit. För att uppnå denna outfit kan du bära ett vitt linne med en ljusgrå longlineväst över. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts och svarta balettkläder för att fullända looken.

Rosa figursydd t-shirt med blå shorts med hög midja

rosa bodycon t-shirt med blå shorts med hög midja
källa

För att forma denna damlika outfit kan du bära en rosa kortärmad bodycon t-shirt överst. Kombinera den med ljusblå denimshorts med hög midja och vit högklackad converse för att komplettera denna minimalistiska och chica outfit.

Lila chiffongblus med slitna jeansshorts

lila chiffongblus med slitna jeansshorts
källa

För att få den här feminina och snygga affärsdräkten kan du bära en lite överdimensionerad lila chiffongskjorta med knappar och kombinera den med högmidjade blå jeansshorts. Bär ljusrosa plattor med öppen tå och en svart läderclutch för att fullborda looken.

Här är outfitidéerna för distressed shorts med hög midja som kan få dig att se väldigt snygg och smal ut. Prova dem och se om dessa kläder passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*