Home / Stil / Hur man bär en ärmlös golftröja
Hur man bär en ärmlös golftröja

Hur man bär en ärmlös golftröja

För dig som gillar att spela golf då och då är detta ett blogginlägg speciellt för dig. Jag ska prata om hur man stylar den ärmlösa golftröjan. För er som bara inte spelar golf alls, gå inte än. Där kan sportiga outfits som jag ska prata om definitivt bäras som avslappnade och attraktiva streetoutfits också. Det är något som är väldigt lätt att överraska. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för ärmlösa golfskjortor för dig. Låt oss gå in direkt.

Grå ärmlös golftröja med camo-minikjol


källa

Det här är en lista med outfitidéer som får dig att se uppfriskande och sportig ut. För att starta den här listan vill jag visa dig en unik outfit. För att forma denna look kan du bära en grå ärmlös golftröja över den. Kombinera den med en camo-minikjol med avslappnad passform. För skorna, bär helt enkelt ett par vita golfskor eller vita sneakers för att komplettera outfiten.

Himmelsblå ärmlös golftröja med ljusrosa chinos

himmelsblå ärmlös golftröja med ljusrosa chinos
källa

För att se absolut uppfriskande och glad ut är det en bra idé att lägga till ett himmelsblått element till din outfit. Du kan till exempel bära en himmelsblå ärmlös golftröja över den. Kombinera den med ljusrosa eller elfenbensfärgade chinos. Bär ett par vita low-top sneakers för skorna för att fullborda looken perfekt.

Vit och grå ärmlös golfskjorta med svarta skinny jeans

vit och grå ärmlös golfskjorta med svarta skinny jeans
källa

Detta är en ganska unik och kreativt designad topp. I detalj är det en ljusgrå och vit bred randig ärmlös golftröja. Du kan enkelt para ihop den med svarta skinny jeans eller svarta slim fit golfbyxor. Bär bara ett par vita sneakers till skorna så ser du ren och lättillgänglig ut.

Ärmlös golftröja med mörkblå dragkedja och vita skinny jeans

Ärmlös golftröja med mörkblå dragkedja och vita skinny jeans
källa

För att skapa denna enkla och iögonfallande outfit kan du börja med en marinblå ärmlös pikétröja med dragkedja. Kombinera den med vita skinny jeans. För skorna, bär ett par vita sneakers för att fullborda looken. Om du vill bli mer elegant kan du bära ett par ljusrosa balettkläder istället.

Ljusorange ärmlös pikétröja med grårandiga byxor

ljusorange ärmlös pikétröja med grårandiga byxor
källa

Detta är en mycket intressant och glad outfit. För att göra dig lycklig är det viktigt att bära den ljusorange ärmlösa golftröjan. Du kan kombinera den med grårandiga byxor med en avslappnad passform för att se snygg och unik ut. Kombinera dem bara med vita low-top sneakers för att fullborda den speciella looken.

Mörkblå slim fit ärmlös pikétröja och vita byxor

Mörkblå slim fit ärmlös pikétröja och vita byxor
källa

För att få den snygga streetoutfiten kan du bära en marinblå ärmlös pikétröja som fokus för din outfit. För att se mer uppfriskande ut är det en mycket bra idé att bära vita skinny jeans. När det gäller skor, låt oss hålla det enkelt och rent genom att bära ett par vita sneakers.

Svart ärmlös golfskjorta i slim fit med vita byxor

svart ärmlös slim fit golfskjorta med vita byxor
källa

För att uppnå denna eleganta och minimala svartvita look kan du börja med den eleganta svarta ärmlösa pikétröjan ovan. Kombinera den med vita chinos med en avslappnad passform för en luftigare och uppfriskande look. Vita skinny jeans skulle fungera ganska bra också. Bär vita sneakers för att fullborda denna enkla och rena look.

Blågrön ärmlös topp med vit minigolfkjol

blågrön ärmlös topp med vit minigolfkjol
källa

Färgen på krickan är en mycket speciell färg som vanligtvis kan förstärka hela ditt utseende. I det här fallet väljs en ärmlös golftröja. Kombinera den med en vit minikjol för att se vacker och attraktiv ut. För resten av outfiten kan du bära vita crew-strumpor med vita low-top sneakers för att komplettera outfiten.

Ärmlös pikétröja med vit och svart grafik och minikjol

ärmlös pikétröja med vit och svart grafik och minikjol
källa

Låt oss bli lite mer kreativa här. Istället för en enfärgad topp, använd istället en ärmlös svartvit golftröja. Du kan kombinera toppen med en svart minikjol och ett vitt skinnbälte för att se skarp och stilig ut. Kombinera dem med vita skor för en uppfriskande touch för att fullända outfiten.

Himmelsblå ärmlös topp med vita skinny jeans

himmelsblå ärmlös topp med vita skinny jeans
källa

För att se uppfriskande och glad ut är det ett mycket bra alternativ att använda den himmelsblå färgen. I det här fallet väljs en himmelsblå ärmlös pikétröja med svart krage. Kombinera den med vita skinny jeans för en mer uppfriskande look. Kombinera dem med vita sneakers för en enkel och ren look.

Heather Grey ärmlös pikétröja med vita byxor

Gråmelerad ärmlös pikétröja med vita byxor
källa

För dig som vill se extra diskret ut är färgkombinationen grått och vitt en bra idé. Bär en slim fit grå ärmlös grå pikétröja till toppen. Kombinera toppen med vita smala byxor. För skorna, bär ett par vita skor för att komplettera outfiten.

Ärmlös pikétröja med zebratryck instoppad i svartvita och himmelsblå jeans

Ärmlös pikétröja med zebratryck instoppad i svartvita och himmelsblå jeans
källa

För att se unik och sofistikerad ut, här är en outfit du vill prova. Bär en ärmlös golftröja med svart och vitt zebratryck till toppen. Kombinera den med himmelsblå jeans i slim fit för att se mer iögonfallande och unik ut. För skor, använd helt enkelt vita sneakers för att snyggt omsluta utseendet.

Svart och vit randig pikétröja med blommig minikjol

svart och vit randig pikétröja med blommig minikjol
källa

För att uppnå denna golfoutfit kan du bära en svart och vit randig ärmlös golftröja. Kombinera den med en svart blommig minikjol och en matchande golfkeps. Bär ett par vita sneakers eller ett par vita golfskor för att fullända den coola golflooken.

Här är de ärmlösa golfoutfitidéerna som jag vill dela med dig. Kolla om du faktiskt spelar golf eller inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*