Home / Stil / Hur man bär en ärmlös tröja med polokrage
Hur man bär en ärmlös tröja med polokrage

Hur man bär en ärmlös tröja med polokrage

Som vi alla redan vet är turtlenecks långärmade tröjor designade för att hålla oss varma. Den ärmlösa turtleneck-trenden kom tillbaka för några år sedan. Den är från 90-talet. Om du inte kommer ihåg, titta bara på filmen Clueless för att fräscha upp ditt minne.
Ärmlösa tröjor med turtleneck kan vara fula vid första anblicken och inte lätta att bära och matcha. Men ge inte efter för dina första intryck eftersom det här plagget ser modernt och smickrande ut. Tro det eller ej, det kan gå väldigt bra med andra delar!

Jag ska visa dig 10 sätt du kan para ihop ärmlösa turtlenecks med de andra sakerna du förmodligen har i din garderob. Låt oss ta en titt.

Bär den med en vit skjorta

ärmlös vit polotröja
källa
Om du inte är säker på hur man bär en ärmlös polokrage, para ihop den med en vit skjorta. Det är enkelt, elegant och att sätta ihop den här outfiten tar inte mer än 5 minuter. Denna outfit visar din kroppslinje, speciellt när den kombineras med smala jeans. Denna outfit kommer definitivt att hjälpa dig att se stilig ut trots att du investerar så lite tid för att förbereda dig för tillfället.

Bär den stickad

stickad ärmlös tröja med polokrage
källa
Denna bit är den mest populära i sin ursprungliga form – stickad. Kombinera den med supersmalna jeans och klackar eller byxor med hög midja och du är alltid redo att rocka. Bär denna outfit för dag- eller nattevenemang. Mitt förslag är en ärmlös polotröja i neutrala färger som vit, grå eller svart. På så sätt kan du alltid kombinera den med andra färger i din garderob.

Bär den med lårhöga stövlar

lår höga stövlar
källa
Jag har redan skrivit om outfitidéerna som du kan bära med kängorna över knäet. Om du är intresserad kan du läsa vårt blogginlägg om de bästa outfitidéerna för over the knee boots. Att bära en ärmlös polotröja som klänning är en mycket populär outfit inom bloggarfältet. Du kan se många olika gatustilar inklusive denna kombination. Jag tycker att detta är väldigt praktiskt och gör att man känner sig bekväm i sina kläder. Du kan bära den till middag, drinkar eller till och med för att shoppa.

Bär den elegant

bär den elegant
källa
Anta att du ska på ett affärsmöte eller ett kvällsbröllop med dina vänner. Och du vill se fantastiskt stilig ut. För dessa tillfällen rekommenderar jag att du väljer en helsvart outfit. Ingenting säger mer dressad än en lyxig sidenpolokrage, svarta vida byxor och en lång skinnjacka.

Bär den med smala jeans

Bär den med smala jeans
källa
Jag älskar skinny jeans. Efter att de dök upp på modescenen började jag bära dem exklusivt. Lätt att blanda och matcha, de kan bäras till jobbet, skolan eller högskolan. Deras syfte är att bäras hela dagen, varje dag. Du bör definitivt prova att bära dem med en ärmlös polokrage. Denna outfit ser väldigt modern ut och hjälper dig att framhäva din kroppsfigur. Kombinera den med bra högklackade sandaler för hösten eller casual fotled eller långa stövlar för vintersäsongen.
Om du vill lära dig mer om att bära skinny jeans, läs det här inlägget.

Minikjol i jeans

Bär den med en minikjol i jeans
källa
Om du gillar den smala jean-outfiten, kommer du antagligen vilja prova denna också. Minikjolen i jeans passar perfekt till en polotröja. Instoppad eller kvar över din kjol, oavsett hur du kommer att se fantastisk ut. Lägg en fedora och en snygg väska över axeln så kan du vara säker på att din outfit är komplett!
Kolla in den här artikeln för fler idéer.

Bär den länge

bära den länge
källa
Jag visade dig hur du bär en lång polokragetröja med stövlar över knäet. Nu kommer du att lära dig hur du kombinerar det med byxor. Du kan bära en turtleneck-tröja över de beiga vida byxorna och få den monokroma outfiten med rena linjer och mycket komfort. I kombination med högklackade sandaler kan du bära dem från morgon till sent på kvällen. En svart väska och stora solglasögon passar väldigt bra till denna outfit.

Bär det bälte

bär den med ett bälte
källa
För de som gillade den här tidigare looken har jag en annan outfit med en längre ärmlös turtleneck. Denna är bältad runt midjan. Detta kommer att framhäva din lilla midja! Som en detalj kan ett bälte ha samma färg om du vill hålla det monokromt och minimalt (som på bilden). Eller så kan du välja ett annat bälte med fler detaljer för att ge din look en excentrisk touch. Skor i samma färg kan vara en fin touch.

Bär den med en ärmlös kappa

bär den med en kappa
källa
De ärmlösa kapporna blev nästan lika populära som polokragen. Många modebloggare bar denna trendiga outfit. Du kommer att kunna se många kvinnor i denna outfit om du tittar på några streetstyle-bilder tagna under de lite kallare månaderna.
Outfiten består av två ärmlösa plagg. Jag vet inte hur det är med dig men jag älskar det, speciellt den på bilden ovan. Jag rekommenderar dig att bära beige och grått tillsammans. Det ser riktigt coolt ut. Kombinera den med en svart läderkjol och stövlar och du kommer att överraska dina vänner med denna streetstyle outfit.

Bär den avskuren

bär den avskuren
källa
Cropped tops kan vara något att vara skeptisk till, men jag försäkrar dig att det inte är nödvändigt. Att bära den med en kjol eller byxor med hög midja visar bara lite hud. Så oroa dig inte, du kommer inte att se billig eller provocerande ut.
Beskurna turtlenecks kan verka som en vår eller sommar, men du kan bära dem fullt ut på vintern om du kombinerar dem med dina varmare kläder. De har också den där 90-talets grungekänsla, så du kan bära dem med läder. Om du vill uppnå utseendet på bilden ovan, blanda den högmidjade midiklänningen med den svarta ärmlösa tröjan med turtleneck och ta på dig ett par snygga sandaler.

Jag hoppas att du gillar dessa outfits. Nyckeln är att fokusera på två eller tre klädesplagg och para ihop dem med turtleneck. Detta ger dig en fräsch och modern look. Oroa dig inte pjäsen är ärmlös. Att para ihop den med en bra jacka eller kappa ger dig rätt mängd mysighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*