Home / Stil / Hur man bär en ärmlös tunika
Hur man bär en ärmlös tunika

Hur man bär en ärmlös tunika

Jag har ägnat några blogginlägg åt att prata om alla typer av tunikor som är enkla eftersom de både ser bra ut och är väldigt lätta att ta av. Idag ska jag prata om en annan väldigt speciell typ av tunika, som är den ärmlösa tunikan. Det är något som naturligtvis får dig att se väldigt uppfriskande och attraktiv ut. Som med andra typer av tunikor kan du välja mellan leggings och miniklänningar. För att visa dig fler coola sätt att styla har jag samlat några riktigt snygga ärmlösa tunikaoutfitidéer till dig. Låt oss gå in direkt.

Tunikaklänning med nyckelhålstryck i grå och vit

tunikaklänning med nyckelhålstryck i grå och vit
källa

För att börja den här listan med bra outfitidéer med en liten överraskning, ska jag först visa dig en diskret sexig och tjejig outfit. För att uppnå denna attraktiva look kan du bära en ärmlös tunikaklänning med ett grått och vitt tryckt nyckelhål. Till skorna kan du bära ett par vita sandaler för att få dig att se utvilad och snygg ut. Detta är en perfekt outfit för dejting.

Himmelsblå och vit V-ringad ärmlös tunikaklänning


källa

För att forma denna uppfriskande och kreativa look, kan du bära en himmelsblå och vit tryckt V-ringad ärmlös tunika miniklänning som kärnan i din outfit. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa läderklackar för att se damlika ut eller så kan du bara bära ett par vita sneakers för att se väldigt rena och enkla ut.

Ärmlös hög-låg mini-tunikaklänning i grå chiffong

Grå chiffong ärmlös hög-låg mini tunika klänning
källa

För att se ännu mer damlik ut bör du välja en tunikaklänning i chiffong. Här är till exempel en vacker grön chiffong ärmlös asymmetrisk miniklänning. Kombinera den bara med ett par ljusrosa plattor med öppen tå eller ett par vita glidsandaler för att komplettera outfiten med en damliknande och uppfriskande touch.

Brun bälte ärmlös tunika och svarta cropped byxor

brun bälte ärmlös tunika och svarta cropped byxor
källa

Denna tunikatopp har en mycket speciell och kreativ design. Man kan faktiskt tänka sig det som en ärmlös militärjacka med brunt skärp. Bär den med svarta cropped byxor för en enkel och ren look. Till skorna kan du bära ett par bruna oxfordskor i läder för en extra snygg touch.

Ärmlös tunikatopp i chiffong med svart knapp och balettklack

ärmlös tunika i chiffong med svarta knappar och balettkläder
källa

För att se minimalistisk och konstnärlig ut är denna svartvita look ett vackert alternativ. Till toppen kan du bära en ärmlös tunikatopp i svart chiffong med knappar. Kombinera den med vita slim fit-jeans och svarta balettkläder för ett mycket enkelt och konstnärligt sätt att komplettera outfiten.

Grå tunika med V-ringad och vita skinny jeans

grå V-ringad tunika och vita skinny jeans
källa

Det här är en superkreativt designad outfit som är rolig att ha på sig då och då. För att komplettera denna outfit kan du bära en grå v-ringad tunikaväst. Kombinera den med svarta kraftigt slitna jeans. Till skorna kan du bära ett par brunt tryckta läderstövlar för att se väldigt unika och coola ut. Lägg slutligen till en grå floppy hatt för att förvandla den till en konstnärlig outfit.

Brun blommig mini-tunikaklänning och svarta ankelboots

Brun blommig mini-tunikaklänning och svarta ankelboots
källa

Här är en väldigt glad outfit som får dig att sticka ut från mängden på ett väldigt naturligt sätt. För att forma denna outfit kan du bära en brun tunika miniklänning som kommer med ett långt, brett tryck och ett blommönster. Kombinera klänningen med svarta läderstövlar för en stilig look.

Marinblå och vit tunikaklänning i fuskringning

mörkblå och vit tunikaklänning med ståkrage
källa

Det här är en ganska unik och stilren outfit som är perfekt för jobbet, särskilt på lediga fredagar. Bär den här ärmlösa tunikaklänningen i marinblått och vitt tryck för att forma denna look. Kombinera klänningen med ett par mörkblå balettlägenheter för att se vacker och lågmäld ut.

Rosa färgad ärmlös tunikaklänning med bruna sandaler

Rosa ärmlös tunikaklänning med bruna sandaler
källa

Denna outfit är en perfekt demonstration av talesättet ”less is more”. För att forma denna superminimalistiska men snygga outfit behöver du bara två enkla delar. Bär en rosa ärmlös miniklänning med bruna sandaler. Det är allt. Resultatet är bara så attraktivt och lättillgängligt.

Ärmlös tunikaklänning med blått och vitt tribaltryck och glidsandaler

Ärmlös tunikaklänning i blått och vitt tribaltryck med glidsandaler
källa

Detta är en mycket unik outfit som verkligen kan lägga till ditt outfitspel. Om du inte har provat att bära en klänning med tribaltryck tidigare, här är en med relativt låg inträdesbarriär som du kanske vill prova. I detalj är klänningen här en blå och vit tribal tryckt ärmlös tunika miniklänning. Du kan bära den med ett par röda och rosa lädersandaler för att se stilig, luftig och damlik ut.

Ärmlös tunikaklänning i vitt och rouge rosa

vit och rodnad rosa ärmlös tunikaklänning
källa

På tal om damliknande utseende, ett mycket enkelt sätt är att lägga till ett rosa element till din klänning. Till exempel kan du bära en röd, rosa och vit tryckt miniklänning för att se damliknande och uppfriskande ut. Som du kanske redan har märkt är dessa tunikaklänningar väldigt lätta att dra av sig oavsett kroppstyp på grund av deras avslappnade snitt. Du kan para den här klänningen med vita sandaler för en uppfriskande och luftig look. Vill du se sportigare ut så duger ett par vita sneakers.

Orange och marinblå ärmlös peplumtunika med vita skinny jeans

orange och marinblå ärmlös peplumtunika med vita skinny jeans
källa

Det här är en väldigt färgglad och glad outfit som är perfekt för våren och sommaren. För att uppnå denna look, kan du bära en marinblå och orange ärmlös peplum tunika topp. Det kan få dig att se riktigt smal och lång ut. Kombinera toppen med vita skinny jeans. Bär ljusrosa kläder för att fullborda denna fantastiska look.

Här är de ärmlösa tunikaoutfitidéerna som jag vill dela med mig av. Prova det och du kommer inte bli besviken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*