Home / Stil / Hur man bär en axelryckning
Hur man bär en axelryckning

Hur man bär en axelryckning

I ett tidigare blogginlägg pratade jag om hur magisk axelryckningen är att den omedelbart kan förvandla en vanlig outfit till en väldigt unik och snygg outfit. Idag ska jag prata om just den vita axelryckningen, som kan ge en uppfriskande och feminin touch till din outfit. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för en vit axelryckning för dig. låt oss dyka in

Vit axelryckning med skinny top och skinny jeans


källa

Vita axelryckningar går oftast väldigt bra med casual street outfits. Som ett exempel kan du bära en vit bomullsaxelryckning med en tubtopp för att se avslappnad och diskret sexig ut. Kombinera dessa plagg med mörkblå skinny jeans och en svart och vit singlet för att komplettera outfiten på ett enkelt och snyggt sätt.

Vit mini axelryckning med en helsvart outfit

vit mini axelryckning helt svart outfit
källa

Om du är ett fan av konstnärliga svartvita utseenden, överväg en outfit. För att skapa denna outfit kan du helt enkelt bära en svart västtopp med svarta skinny jeans för en helt svart bas. Bär en liten vit axelryckning över västen för att se mer konstnärlig och feminin ut. För skorna skulle antingen svarta balettkläder och svarta sandaler fungera väldigt bra.

Vit och svart tryckt axelryckning med västtopp och jeans

vit och svart tryckt axelryckning med jeans i väst
källa

Denna outfit är väldigt lik den tidigare outfiten och använder även en svart västtopp och svarta skinny jeans som bas i outfiten. För att se mer iögonfallande och lekfull ut den här gången kan du denna gång bära en vit axelryckning som innehåller några snygga och intressanta mönster tryckta i svart. Du kan också bära ankelboots i svart läder för att lägga till extra stil till outfiten.

Vit virkad axelryckning med grårandig tubtopp

vit virkad axelryckning och grårandig tubtopp
källa

Vid första anblicken är denna outfit bara en annan typisk t-shirt och jeansoutfit. Men tittar man noga kan man se att de svarta sammetsbyxorna tillför ett extra djup. I detalj, kombinera sammetsbyxorna med en grå- och vitrandig skinny top och vit virkad axelryckning. Bär svarta balettkläder för att komplettera outfiten på ett enkelt men feminint sätt.

Vit maxivirkad axelryckning med svart topp och ljusblå jeans

vit maxivirkad axelryckning svart topp ljusblå jeans
källa

För en elegant streetlook i lager, här är en outfit som jag starkt rekommenderar. För att skapa denna fantastiska outfit kan du bära en svart V-ringad t-shirt och ljusblå skinny cropped jeans. Bär en vit maxivirkad axelryckning för att magiskt förvandla denna outfit till en supersnygg. Du kan göra outfiten ännu mer iögonfallande genom att bära silver och vit Converse.

Vit ärmlös axelryckning med färgblockdetaljer

vita ärmlösa färgblockdetaljer
källa

För en rolig och färgglad look kan du välja en snygg och färgglad ärmlös axelryckning som är färgblockerad. Kombinera den med en svart t-shirt med scoop-neck och rouge jeans med raka ben. Bär vita sneakers för skorna för att få outfiten att se mer avslappnad och sportig ut.

Vit och svart tribaltryckt sidenaxelryckning

vit och svart stamtryckt sidenaxelryckning
källa

Ibland är det kul att lägga till lite tribal stilelement till din outfit. Det finns många sätt att göra detta. Ett alternativ skulle vara att bära en vit och svart tribal sidenaxelryckning. Kombinera helt enkelt axelryckningen med en svart västtopp och svarta skinny-jeans för att visa upp den vita axelryckningen ännu mer. Para ihop dem med nakna sandaler som matchar axelryckningen.

Vit maxiblommig spetsaxelryckning med svart croptop och skinny jeans

vit maxi blommig spets axelryckning svart skinny jeans crop top
källa

I de flesta fall skulle svart med vitt skapa en snygg och konstnärlig look. Den här gången är det mer en feminin och diskret sexig look. För att uppnå denna look kan du bära en svart crop top med svarta skinny jeans. Lägg en vit virkad maxi-axelryckning över bitarna. Bär slutligen ett par vita klackar med öppen tå för att lägga till en feminin och uppfriskande touch till helhetslooken.

Vit halvt genomskinlig långärmad chiffongaxelryckning

Vit halvt genomskinlig långärmad chiffongaxelryckning
källa

Här är en väldigt feminin och elegant outfit tack vare den vita halvt genomskinliga chiffongaxelryckningen. Du kan kombinera den med en vit chiffongtopp och svarta skinny jeans för en damliknande outfit som ser attraktiv och drömsk ut. Till skorna skulle jag rekommendera att bära vita sandaler för att hålla den uppfriskande looken konsekvent.

Vit maxi blommig axelryckning som bärs med en minikjol i jeans

vit maxi axelkjol blommig denim minikjol
källa

För att uppnå en ungdomlig och snygg lagerlook kan du bära en lång vit axelryckning över en svart t-shirt och en chic minikjol med knappslå i jeans. Observera att den svarta t-shirten är en långärmad medan den vita axelryckningen är en trekvartsärm, vilket gör att ärmarna på den svarta t-shirten kan titta ut för att skapa de snygga lagren. Bär helt enkelt vita sneakers för att komplettera outfiten.

Ärmlös axelryckning i vit mesh med trasiga jeans

ärmlösa jeans i vit mesh
källa

Här är en outfit som ser både stilig och diskret sexig ut. Att se sexig ut betyder inte alltid att man visar lite hud. Att bära något semi-transparent som denna vita ärmlösa maxi-mesh-axelryckning fungerar också. Kombinera axelryckningen med en vit västtopp, boyfriend-jeans och vita sneakers för en snygg och avslappnad touch.

Bär den med en vit t-shirt och blå jeans

vit väst topp blå jeans
källa

Mycket lik den tidigare outfiten, men den här gången är axelryckningen en liten trekvarts vit axelryckning som låter ärmarna på den vita långärmade t-shirten titta fram. Lägg till ett par blå jeans och vita sneakers för en enkel, avslappnad look.

Bär den med en svart midiklänning

Svart Shift midiklänning
källa

För en enkel och damliknande look kan du helt enkelt bära en vit axelryckning med en svart midi shift-klänning. Kombinera outfiten med silverklackar för att se lite glansigare ut när du bär den här outfiten på ett cocktailparty.

Vit midi axelryckning med en ljusgul miniklänning

vit midi axelryckning, ljusgul miniklänning
källa

För en uppfriskande lagerlook kan du helt enkelt bära en ljusgul miniklänning med en vit lång axelryckning. Komplettera outfiten med ljusrosa läderskor med öppen tå för en mer feminin look.

Här är idéerna med vita axelryckningar som jag vill dela med dig. Du borde kunna se hur bra de är på att omedelbart få dina vanliga outfits att se mer damlika och vackra ut. Jag rekommenderar dig starkt att prova dessa outfits. Du kanske hittar några av dessa som är perfekta för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*