Home / Stil / Hur man bär en bågad skjorta
Hur man bär en bågad skjorta

Hur man bär en bågad skjorta

Mycket ofta är det de små detaljerna i din outfit som gör att den sticker ut och skiljer dig från resten av mängden. Om du gillar de där små detaljerna bör du redan känna till föremål som den bågade fållklänningen. Jag har redan pratat om detta i den här bloggen. Idag ska jag prata om något liknande men lite mer avslappnat och uppfriskande, som är den bågade skjortan. Det är inte alls svårt att styla. Det är ännu enklare när du kan lära dig av bilder. Så jag har samlat ihop några av de bästa skjorta-idéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blågrön bågad skjorta med vita skinny jeans med muddar


källa

För att starta den här spännande listan med outfitidéer vill jag visa dig en outfit som använder en mycket vacker färg, som är den kricka blå. För att uppnå denna look kan du bära en blågrön skjorta med knappar och vita skinny jeans med manschett för att se extremt uppfriskande ut. Bär bleka klackar för att sätta en feminin touch till denna enkla men fantastiska outfit.

Blå ärmlös skjorta med skal och vita skinny jeans

blå ärmlös skjorta med skal och vita skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en riktigt iögonfallande outfit. För att uppnå detta kan du bära en kungsblå ärmlös skjorta med en bågad fåll för toppen. Kombinera den med vita skinny jeans. Lägg till ett par ljusrosa sandaler med klackar och en rosa handväska i läder till ekvationen för en glam look.

Blå Button Up Back Ärmlös skjorta med bågad fåll

blå knapp över ärmlös skjorta med bågad fåll
källa

Här är en outfit ganska lik den förra. Den här gången är dock den blå lite mörkare än den kungliga blå som visades i föregående outfit. Dessutom har den blå tröjan en väldigt kreativ knäppning på baksidan. Du kan kombinera skjortan med vita skinny jeans och bruna sandaler med rem för att se minimalistisk och uppfriskande ut.

Vit kortärmad skjorta med bågad fåll i spets med svarta skinny jeans

Kortärmad skjorta med vit spets och bågad fåll i kombination med svarta skinny jeans
källa

Designen med bågad fåll ger en damliknande känsla till din outfit. För att fördubbla denna effekt kan du kombinera den bågade fålldesignen med ett spetselement. Här är till exempel en vit spetsskjorta som ser uppfriskande och attraktiv ut. Para ihop den med svarta skinny jeans och svarta balettkläder för att fullända looken.

Vit och svart chiffongskjorta med mörkblå skinny jeans

vit och svart bågad chiffongskjorta med mörkblå skinny jeans
källa

Den bågade designen behöver inte alltid synas vid tröjans fåll. Den kan också dyka upp i mitten av skjortan och se vacker och unik ut. Denna svartvita chiffongskjorta är ett bra exempel. Bär den med mörkblå skinny-jeans och leopardmönstrade balettlägenheter för att se feminin och mogen ut.

Vit bågad halsringning med rosa skinny jeans

vit bågad halsringning med rosa skinny jeans
källa

Den här gången syns den bågade designen på baksidan av tröjan. I detalj är det en vit långärmad skjorta med en lågmäld sexig utskärning baktill. Kombinera skjortan med rosa skinny jeans och gröna platåklackar för att fullborda den damlika och attraktiva looken.

Himmelsblå bågad skjorta med svart floppy hatt

himmelsblå bågad skjorta med svart floppy hatt
källa

Låt oss nu titta på en look som är lite lekfull och konstnärlig. För att forma denna outfit kan du bära en kortärmad topp i vit fåll och marinblå skinny jeans. Kombinera dem med svarta balettkläder och en svart diskettmössa för att sätta en konstnärlig touch till outfiten.

Ljusblå skjortklänning med bågade ärmar och fåll

ljusblå skjortklänning med bågade ärmar och fåll
källa

Fram till denna punkt har jag visat dig några stilrena, bågade skjortor. Låt oss nu titta på lite variation. Här är en väldigt vacker ljusblå midiskjortaklänning med bågad fåll och lätt utsvängda ärmar. Kombinera skjortan med orangea sandaler med axelband för att se extra glad ut.

Vit bågad skjorta med matchande himmelsblå minishorts

vit bågad skjorta med matchande himmelsblå minishorts
källa

Detta är ett mycket intressant och framgångsrikt försök att bära en bågad topp med bågade shorts. Kombinera en vit, bågad kortärmad skjorta med himmelsblå minishorts med bågad fåll för att se superuppfriskande och vacker ut. Bär bruna klackar för den minimala fullständigheten av outfiten.

Röd bågad kortärmad skjorta med blå skinny jeans

röd bågad kortärmad skjorta med blå skinny jeans
källa

Utseendet är mer slående, ett mycket enkelt sätt att bära skarpa färger som klarrött och kungligt blått. Bär i så fall en knallröd, bågad skjorta och kombinera den med blåtvättade skinny-jeans. Bär svarta klackar och ett himmelsblått statement-halsband för att kreativt komplettera outfiten.

Ärmlös blågrön skjorta med vita skinny jeans

ärmlös blågrön skjorta med vita smala jeansshorts
källa

För att se damlik och stilig ut är kombinationen av kricka och vit ett bra alternativ. Du kan till exempel bära en blå ärmlös skjorta med vita jeansshorts med muddar. Bär vita sandaler för att få skorna att se ännu mer uppfriskande ut.

Grå blus med öppen rygg och vita skinny jeans

grå bågad blus med öppen rygg och vita skinny jeans
källa

Denna skjorta här har en serie bågade fållar, inklusive fram- och baksidan av skjortan. Inte bara det, den har en semi rygglös design som får dig att se anständigt sexig ut. Kombinera den bara med vita smala jeans och vita öppna klackar för att se uppfriskande och chic ut.

Vit kortärmad topp med röd och vit prickig minikjol

vit kortärmad topp med röd och vit prickig minikjol
källa

Här är en tjej bredvid som kommer få dig att se väldigt ungdomlig och lättillgänglig ut. För att forma denna outfit kan du bära en vit skjorta med bågad fåll och en röd och vit prickig minikjol för bonden. Bär bruna sandaler med remmar med en brun crossbody-väska i läder för att ge denna outfit en mer uppfriskande atmosfär.

Grå matt skinnjacka med vit skalblus

grå matt skinnjacka med vit skalblus
källa

Bär en grå, matt läderjacka över en vit bågad skjorta för att lägga till en seriös tilltalande till din outfit. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar och ljusgrå mockaboots. En rosa handväska i läder och ett silverhalsband är en bra kombination för att avsluta din outfit.

Här är idéerna med bågade skjortor som hjälper dig att se uppfriskande och feminin ut. Det bästa med dem är att de är väldigt lätta att skala av. Prova det och du kommer att bli som dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*