Home / Stil / Hur man bär en beskuren skinnjacka
Hur man bär en beskuren skinnjacka

Hur man bär en beskuren skinnjacka

Idag ska jag prata om hur man stylar den beskurna skinnjackan. Som du kanske har märkt. Det finns huvudsakligen två typer av skinnjackor: en som är superskuren och slimmad, och den andra som är längre och smal som en vanlig kavaj. Båda ser bra ut på sitt sätt. Men om du vill se mer feminin och smal ut är förmodligen den beskurna skinnjackan ett bättre val. För att lära dig hur man stylar den är det en bra idé att läsa följande snabba idéer för läderjackor som jag har samlat på mig. Låt oss titta på dem nu.

Svart kort skinnjacka med prickig blus och cykelleggings


källa

Låt mig börja med en outfit som har en liten vintagekänsla för att starta den här listan med viktminskningsidéer och chica outfits. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart läderjacka med en svart och vit prickig skjorta med smal passform. Kombinera dem med svarta läderleggings och svarta balettkläder. Lägg till en handväska i svart läder till mixen för en ännu mer chic look.

Kort skinnjacka med grå t-shirt med scoop-neck och jeans med muddar

beskuren skinnjacka med grå t-shirt med scoop-neck och jeans med muddar
källa

Här är några saker du kan göra för att skapa den där snygga och lite pojkiga outfiten som får dig att se riktigt chic ut på jobbet. Bär en grå t-shirt med scoop-neck och en svart läderjacka över den. Kombinera dem med mörkblå slim fit jeans med muddar. Kombinera dem med ett par ljusrosa klackar och en handväska i gult läder för att fullborda denna avslappnade men ändå attraktiva look.

Svart kort skinnjacka med tryckt t-shirt och blå slim fit jeans

svart cropped skinnjacka med tryckt t-shirt och blå slim fit jeans
källa

Det här är en relativt obeskrivlig outfit som är ganska lätt att ta av sig. Du kan till och med bära den här outfiten som en affärsdräkt som är perfekt för lediga fredagar. För att komplettera denna outfit, bär en svart tryckt t-shirt med en svart läder beskuren slim-fit jacka. Kombinera dem med blå slim fit mom-jeans och svarta balettkläder.

Mörkbrun kort skinnjacka med grå stickad tröja

mörkbrun kort skinnjacka med grå stickad tröja
källa

Här är vad du behöver göra för att få denna stilrena affärs-casual outfit. Bär en mörkbrun beskuren skinnjacka över en grå slim-fit kabeltröja. Kombinera dem med en gräsgrön stickad halsduk för att se uppfriskande och varma ut. För resten av outfiten, bär marinblå skinny jeans och svarta läderboots för att fullborda den coola looken.

Kort skinnjacka med vit t-shirt och fjäderkjol

kort skinnjacka med vit t-shirt och fjäderkjol
källa

Det här är en mycket unik och attraktiv business-casual outfit som låter dig se chic och ladylike ut på samma gång. För att skapa denna look kan du bära en vit t-shirt med en svart läderjacka. Kombinera dem med en svart fjäder minikjol och svarta skinny jeans för snygga lager. Bär svarta balettkläder för att fullborda looken.

Svart kort skinnjacka med röd tunikatröja

svart kort skinnjacka med röd tunikatröja
källa

Bär en lång topp med en beskuren jacka för att skapa denna snygga, lageriga outfit. I detalj, kombinera en röd tunikatröja med avslappnad passform med en svart läderjacka för att dra ihop några snygga lager. Bär den med svarta skinny jeans och ett par ankelboots i kamelmocka för att fullända looken.

Brun skinnjacka med grå t-shirt och svarta skinny jeans

brun skinnjacka med grå t-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna stiliga och eleganta look kan du bära en grå t-shirt med en brun läderjacka över. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för att få skorna att se ännu mer strömlinjeformade ut. Det här är en outfit som passar för både arbete och vardagliga sammankomster.

Svart motojacka med avslappnad passform vit chiffongblus

svart motojacka med vit chiffongblus med avslappnad passform
källa

Detta är en annan outfit som använder lagertricket att kombinera en lång topp med en beskuren jacka. För detaljer, använd en vit lite överdimensionerad chiffongskjorta med knappar och en avskuren skinnjacka för snygga lager. Svarta slim fit jeans och ett par svarta och vita öppna klackar gör din look komplett.

Kort grå bikerjacka i mocka med vitt linne och urringning

kort grå bikerjacka i mocka med vitt linne och urringning
källa

Om du gillar ovanstående snygga outfits men gillar något lite mer anständigt, kan du bära en motojacka med grå mocka istället för en skinnjacka istället. Kombinera det med ett vitt linne med scoop-neck och svarta skinny jeans. Bär ett par ankelboots i svart mocka för skor för att fullborda den coola looken.

Svart jacka med grå t-shirt och rutig pojkvänskjorta

svart jacka med grå t-shirt och rutig pojkvänskjorta
källa

Denna outfit använder tre olika element för att skapa några mycket snygga lager. En grå t-shirt, en röd och grå rutig pojkvänskjorta och en svart läderjacka är en bra kombination för att avsluta denna outfit. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär svarta sneakers för skorna för en avslappnad look.

Svart och vitrandig t-shirt med en beskuren skinnjacka och jeansshorts

svartvitrandig t-shirt med kort skinnjacka och jeansshorts
källa

För att forma denna ungdomliga och coola streetoutfit kan du bära en svart-vit randig t-shirt med en beskuren svart skinnjacka. Kombinera dem med ljusblå mini jeansshorts. Bär ett par stövlar i svart läder med öppen tå för att fullborda looken.

Svart motojacka med ribbad stickad tröja

Svart Moto Jacka med Ribbstickad Bodycon Jumper
källa

För att uppnå denna minimalistiska men ändå smalare look kan du bära en grå ribbad stickad tröja med en avskuren svart moto-läderjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans med bälte. Komplettera din outfit med ett par stövlar i svart mocka för en snygg finish.

Omlottjacka i skinn med blå slim fit jeans

Omlottjacka i skinn med blå slim fit jeans
källa

Detta är en annan mycket minimal outfit som kan få dig att se cool och elegant ut. Bär ett vitt linne med scoop-neck, svart läderjacka och smala blå jeans. Bär ankelstövlar i svart läder för att fullborda looken.

Här är idéerna för snabba kläder för läderjackor som hjälper dig att se snygg och elegant ut. Ge det ett försök och du kommer snabbt att ta reda på hur lätt det är att skala av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*