Home / Stil / Hur man bär en blå bomberjacka
Hur man bär en blå bomberjacka

Hur man bär en blå bomberjacka

Även om det inte råder någon tvekan om att färgen grön och bomberjackan är en perfekt match, kan den blå bomberjackan också ge dig en avslappnad, snygg och pojkaktig look som har lite vintagekänsla. Blått är känt som färgen som passar till allt. I det här fallet är det ingen skillnad. Du kan enkelt bära den med vilken topp och jeans som helst och du kommer att ha en väldigt snygg och lättillgänglig outfit. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat några väldigt fina blå bomberjacka outfitidéer till dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå bomberjacka med vit västtopp och mörka jeans med hög midja


källa

Som du kanske har förväntat dig är det här en lista med väldigt avslappnade och pojkaktiga outfitidéer. För att börja den här listan med en liten överraskning, ska jag visa dig en outfit som ser ganska damlik och chic ut. För att forma denna look kan du bära en vit västtopp med en marinblå bomberjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär vita sneakers för en ren finish.

Blåvit broderad bomberjacka med svart t-shirt och slitna jeans

blåvit broderad bomberjacka med svart t-shirt och slitna jeans
källa

Detta är en mer kreativ bomberjacka i två färger, blå och vit, med några mycket sofistikerade broderade detaljer. För resten av looken kan du bära en svart t-shirt och ljusblå skinny jeans. Bär sandaler med blå och vita klackar för en sofistikerad och sofistikerad look.

Blå oversized bomberjacka med en grå sweatshirt och mörka jeans i slim fit


källa

Detta är en väldigt minimalistisk och attraktiv outfit som är väldigt lätt att ta av. Som topp kan du bära en grå sweatshirt med relaxed fit och en marinblå oversized bomberjacka. Kombinera dem med mörkblå slim fit jeans. För skorna, bär ett par klassiska svarta och vita high-top converse för att se ungdomlig och stilig ut.

Mörkblå kort bomberjacka med jeans och boots

mörkblå kort bomberjacka med jeans och boots
källa

Här är en annan väldigt enkel streetoutfit som ser väldigt snygg ut och är perfekt för avslappnade häng. Till toppen kan du helt enkelt bära en grå t-shirt med en marinblå bomberjacka för att se längre och smalare ut. Bär din med mörkblå slim fit jeans och svarta läderstövlar.

Marinblå och vit bomber baseballjacka med vit button down skjorta

Marinblå och vit bomber baseballjacka med vit button down skjorta
källa

Det här är ett väldigt lättsamt och ungdomligt sätt att klä sig vardagligt på fredagar. Till toppen kan du bära en marinblå och vit bomberbaseballjacka med en vit skjorta för att se chic och avslappnad ut på samma gång. Kombinera dem med blå skinny jeans med muddar och ett brunt läderbälte. Lägg till ett par gröna mockaklackar för att göra denna outfit mer iögonfallande.

Mörkblå bomberjacka med svart crop top och matchande slitna jeans

Mörkblå bomberjacka med svart crop top och matchande slitna jeans
källa

För att få en diskret sexig streetlook, här är en outfit som kan göra just det, och den är speciellt designad för dig som har en snygg midja. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart beskuren t-shirt med svarta skinny jeans. Kombinera dem med en marinblå bomberjacka och vita sneakers för att se snygga och attraktiva ut.

Mörkblå jacka med grå sweatshirt och jeans med hög midja

mörkblå jacka med grå sweatshirt och jeans med hög midja
källa

Ett väldigt elegant sätt att styla den blå bomberjackan är att helt enkelt dra jackan över axlarna istället för att faktiskt bära den. Men du vill bära den med rätt plagg för att se naturlig ut. Bär till exempel en gråmelerad sweatshirt och svarta skinny-jeans med hög midja. Bär svarta läderkläder för att fullborda denna attraktiva look.

Babyblå bomberjacka med vit cropped t-shirt och svarta slim fit jeans

babyblå bomberjacka med vit cropped t-shirt och svarta slim fit jeans
källa

Här är en väldigt ungdomlig och damliknande outfit som ser återhållsamt sexig ut. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit beskuren t-shirt med en figursydd babyblå bomberjacka. Kombinera dem med svarta slim fit jeans. Bär ett par vita eller rosa sneakers för att se uppfriskande och söt ut.

Mörkblå och svart skinnjacka med chambray skjorta och jeanskjol

Mörkblå och svart skinnjacka med chambray skjorta och jeanskjol
källa

Det här är ett väldigt stilrent och avslappnat sätt att klä sig för jobbet. Som topp kan du bära en ljusblå chambray button down skjorta och en svart och mörkblå läderbomberjacka. Kombinera dem med en blå midikjol i jeans. Bär ett par låga sneakers i svart och vit canvas på dina skor för att fullända din outfit.

Mörkblå jacka med vit linne med scoop-neck och boyfriend-jeans

Mörkblå jacka med vit linne med scoop-neck och boyfriend-jeans
källa

Här är en snygg streetoutfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade häng eller till och med matinköp. Till toppen kan du bära ett vitt linne med scoop neck och en marinblå lätt oversized bomberjacka. Kombinera dessa plagg med blå boyfriend-jeans och vita sneakers för en snygg look.

Blinkande blå och roséguld bomberjacka med ljusblå mini jeansshorts

blå och rosa guld glänsande bomberjacka med ljusblå mini jeansshorts
källa

Det här är en mer damliknande outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. Till toppen kan du bära en vit lite oversized t-shirt med en roséguld och blå bomberjacka i lager över. Kombinera dem med blå minijeansshorts och vita sneakers för att se ungdomliga och smala ut.

Mörkblå sammetsbomberjacka med vit chiffongblus

Mörkblå sammetsbomberjacka med vit chiffongblus
källa

Här, för att se lite djupare och mer unik ut, välj en sammetsbomberjacka som denna mörkblå. Istället för att bära en t-shirt, kan du också bära en vit chiffong kortärmad blus för att se lite mer elegant ut. Kombinera dem med blå slim fit-jeans och svarta balettkläder för att se rena och eleganta ut.

Blå broderad bomberjacka med ljusblå midikjol

blå broderad bomberjacka med ljusblå midi-grafisk kjol
källa

Detta är en mycket damliknande och chic affärscasual vintage outfit. Till toppen kan du bära en ljusblå blus med en mörkblå broderad bomberjacka. Kombinera dem med en blå söt A-linje midikjol med tryck. Bär oxfords i guld för dina skor för att lägga till elegans till denna outfit.

Jag hoppas att du gillade idéerna med blå bomberjackor som jag just delade med dig. Kolla in det och se om du gillar dessa avslappnade och luftiga outfits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*