Home / Stil / Hur man bär en blå flanellskjorta
Hur man bär en blå flanellskjorta

Hur man bär en blå flanellskjorta

Idag ska jag prata om hur man stylar den blå flanellskjortan. Oftast kommer det i form av en blå rutig skjorta. Det som skiljer en flanellskjorta från andra rutiga pojkvänströjor är att flanellversionen är en mycket tjockare skjorta som har en lite grövre textur. Detta kan göra din outfit mer pojkaktig och solid. För att visa dig hur du stylar det har jag samlat ihop några riktigt snygga blå flanellskjortor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå flanellskjorta med skinny jeans och grå mockaboots


källa

För att starta den här listan med snygga outfitidéer kommer jag först att visa dig en affärsoutfit som ser avslappnad ut. För att uppnå denna look kan du bära en blå och svart rutig flanellskjorta med slim fit över den. Kombinera den med ett par ljusblå stövletter. För skor, använd ett par bruna stövlar i mocka för att komplettera outfiten på ett stilfullt sätt.

Blårutig flanellskjorta med mörka skinny jeans och knähöga stövlar

blå rutig skjorta med mörka skinny jeans och knähöga stövlar
källa

Detta är en väldigt enkel och attraktiv outfit som är perfekt för att umgås med vänner. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart och blå rutig pojkvänskjorta i flanell. Kombinera den med mörkblå skinny jeans för att se extra lång och smal ut. Bär ett par svarta knähöga stövlar i läder för att komplettera den coola looken.

Mörkblå rutig pojkvänskjorta i flanell med svarta skinny jeans

mörkblå rutig pojkvänsflanellskjorta med svarta skinny jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå denna mörka och coola look. Bär en lite överdimensionerad mörkblå rutig flanellskjorta till toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se extra smal ut. När det gäller skorna kan du få ett enkelt och rent utseende genom att bära ett par vita lågtoppade Converse.

Flanellskjorta med vit knuten t-shirt och slitna jeans

Flanellskjorta med vit knuten t-shirt och slitna jeans
källa

För att bära den här anständiga sexiga outfiten avslappnat på fredagar kan du koppla ihop en marinblå flanellskjorta med en vit smal passande knuten t-shirt som bara visar lite hud i midjan. Kombinera dessa bitar med blå skinny jeans. För skorna, använd ett par ankelstövlar i kamelmocka för att fullborda looken.

Marinblå flanell rutig skjorta med grå infinity-scarf

Marinblå flanell rutig skjorta med grå infinity-scarf
källa

Här är vad du vill göra för att styla denna vackra och avslappnade outfit. Bär en marinblå och vit flanellrutig pojkvänskjorta och en ljusgrå infinity-scarf överst. Bär marinblå skinny jeans för att se elegant och diskret ut. Bär dem med svarta läderstövlar för att lägga till extra stil till din outfit.

Blå och svart rutig flanellskjorta med mörka skinny jeans

blå och svart rutig flanellskjorta med mörka skinny jeans
källa

För att uppnå denna relativt vassa och ungdomliga look kan du bära en svart och kungsblå flanellskjorta med en grå t-shirt med rund hals över. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna. Bär en svart crossbody-väska för en elegant touch.

Vitt grafiskt linne med svart minikjol

vitt grafiskt linne med svart mini piratkjol
källa

Detta är en mycket ungdomlig och attraktiv outfit som använder några smarta lagertrick. För att uppnå denna snygga och snygga look kan du bära ett vitt grafiskt linne med en svart minikjol. Knyt en blå flanellskjorta runt midjan för att se chic och stilig ut. För skor, bär ett par stridsstövlar i svart läder för att fullborda utseendet.

Blå rutig skjorta med skinny jeans och korta stövlar med öppen tå

blå rutig skjorta med smala jeans och korta stövlar med öppen tå
källa

För att skapa denna eleganta och diskreta affärsdräkt kan du helt enkelt bära en blå och svart rutig flanellskjorta över den. Kombinera den med blå lätt trasiga skinny jeans. För skorna, använd ett par svarta stövlar med öppen tå. Lägg till en svart sammetskoppling till mixen för att se mer unik och elegant ut.

Blå pojkvänskjorta med vita slim fit jeans

blå pojkvänskjorta med vita slim fit jeans
källa

För att skapa denna uppfriskande och eleganta affärscasual-look kan du bära en lite överdimensionerad flanellskjorta med blåa knappar över. Bär vita slim fit jeans istället för mörka för att se mer uppfriskande och unik ut. För skorna, bär ett par bruna ankelstövlar i läder för att fullborda looken.

Blå flanellskjorta med svarta skinny chinos

blå flanellskjorta med svarta skinny chinos
källa

För att se extra lång och smal ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en slimmad blå och svart rutig flanellskjorta för toppen och stoppa undan den. Kombinera den med svarta supersmal chinos och ett smalt brunt läderbälte. Bär ett par svarta balettmockaklackar för skor för att komplettera outfiten med elegans och elegans.

Mörkblå och vit flanellskjorta med en mörkblå quiltad väst

Mörkblå och vit flanellskjorta med en mörkblå quiltad väst
källa

Det här är en ganska pojkaktig outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden på kontoret. För att forma denna look kan du bära en marinblå och vit rutig flanellskjorta. Kombinera den med en mörkblå quiltad väst. Bär blåa slim fit-jeans och svarta knähöga stövlar i mocka för att se extra snygg och lång ut.

Svart kavaj med gråa skinny jeans

svart kavaj med gråa skinny jeans
källa

Det här är en smart affärsdräkt som du kanske vill prova. Bär en blå flanellskjorta med en svart slimmad kavaj för toppen. Kombinera dem med gråa skinny jeans. Bär ett par svarta spetsiga klackar för skorna för att fullborda den coola looken.

Oversized mörkblå flanellskjorta med ankelboots i svart läder

Oversized mörkblå flanellskjorta med svarta läderstövlar
källa

För att skapa den här snygga och avslappnade streetoutfiten som är perfekt för tillfälliga sammankomster, kan du koppla ihop ett vitt linne med scoop-neck med en marinblå oversized rutig flanellskjorta. Bär den med blå skinny jeans och svarta läderstövlar för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna med blå flanellskjortor som jag delade ovan. Prova dem och njut av den enkla men eleganta looken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*