Home / Stil / Hur man bär en blå kavaj
Hur man bär en blå kavaj

Hur man bär en blå kavaj

Vilken färg föredrar du för dig som gillar att bära kavajen till kontoret för att se elegant och stilig ut? Näst svart är blå förmodligen en av de populäraste färgerna. Idag ska jag prata specifikt om hur man stylar den blå kavajen som får dig att se väldigt snygg och smal ut. För att göra det enkelt för dig har jag samlat några fantastiska blå kavajoutfitidéer åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå kavaj med vit t-shirt och slitna skinny jeans


källa

För att starta den här listan med snygga och eleganta outfitidéer, ska jag visa dig en blå och vit affärsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en blå slim fit blazer med en vit t-shirt med avslappnad passform för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta balettkläder för att fullända looken.

Mörkblå kavaj med randig t-shirt och skinny jeans

mörkblå kavaj med randig t-shirt och skinny jeans
källa

Det här är en lite mer avslappnad outfit att bära till jobbet. Bär en blå- och vitrandig t-shirt med en marinblå slim-fit kavaj som topp. Kombinera dem med ett par blå skinny jeans med slim fit. Kombinera dem med ett par spetsiga klackar i grå mocka. Komplettera din outfit med en brun handväska i läder för en elegant och elegant look.

Mörkblå kavaj med grå V-ringad t-shirt och slitna jeans

mörkblå kavaj med grå v-ringad t-shirt och slitna jeans
källa

Här är vad du vill göra för att styla den här grova och snygga looken. Bär en grå V-ringad t-shirt och en marinblå slim-fit kavaj till toppen. Kombinera dem med blå slitna jeans i slim fit. Bär ett par svarta balettkläder för att låta dina skor fullborda looken.

Mörk kavaj med grå t-shirt med rund hals och cropped jeans

mörk kavaj med grå nedsänkt scoop t-shirt och cropped jeans
källa

För att se extra lång och smal ut kan du para en kavaj med beskurna jeans. I det här fallet är en mörkblå kavaj ihopkopplad med en grå t-shirt med en djup skopa på toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans. Till skorna kan du bära ljusrosa klackar med öppna tår för att komplettera outfiten med en damliknande touch.

Mörkblå longline kavaj med grå topp och boho-halsband

mörkblå longline kavaj med grå topp och boho-halsband
källa

Detta är en mycket attraktiv outfit som låter dig se snygg och diskret sexig ut på samma gång. Bär ett grått, lågt skuret linne till toppen med en marinblå oversized kavaj och ett långt halsband i boho-stil. Kombinera dem med blå skinny jeans och ljusrosa balettkläder för att fullända looken.

Mörkblå slim fit blazer med vit t-shirt och statement-halsband

Mörkblå slim fit blazer med vit t-shirt och statement-halsband
källa

Det här är en mycket enkel och elegant affärsdräkt som du enkelt kan ta av dig. Bär en vit t-shirt med en marinblå slim fit kavaj och ett statement-halsband för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar i brunt läder för skorna för att fullända looken.

Kungsblå slim fit kavaj med svart midi bodycon kjol

Kungsblå slim fit kavaj med svart midi bodycon kjol
källa

För att se skarp och iögonfallande ut kan det hjälpa dig att bära kungsblå färg. I det här fallet kan du bära en kungsblå skjorta. Kombinera den med en svart bodycon topp och svart bodycon midikjol. Bär ett par balettklackar i svart mocka för dina skor för att fullända looken.

Ljusgrå polotröja och mörk kavaj

ljusgrå mock neck tröja med mörk kavaj
källa

Detta är en unik outfit som låter dig se mysig och snygg ut på samma gång. Till toppen kan du bära en ljusgrå eller elfenbenspolad tröja och en mörkblå kavaj. Kombinera dem med svarta slim fit jeans. Till skorna, bär ett par vita sneakers för att fullborda looken på ett ungdomligt sätt.

Marinblå tröja med falsk halsringning och matchande jacka och skinny jeans

Mörkblå turtleneck tröja, matchande jacka och skinny jeans
källa

Detta är en mycket unik och attraktiv outfit som du kan bära både som en outfit för att träffa vänner och för jobbet. Det är mycket sällsynt att se en marinblå stickad tröja med turtleneck tillsammans med en matchande marinblå kavaj. Resultatet är bara fantastiskt. Kombinera dem med blå skinny jeans och bruna läderboots för att fullända looken.

Ljusblå Chambray Boyfriend Shirt & Dark Blazer

ljusblå chambray pojkvänskjorta och mörk kavaj
källa

För att uppnå denna vackra och stilfulla casual outfit, här är vad du behöver göra. Bär en ljusblå chambray skjorta. Kombinera den med en blå jeansblazer. För resten av outfiten, bär marinblå skinny jeans och ljusrosa klackar för att fullborda looken.

Svart spetstopp med mörkblå kavaj och skinny jeans

svart spetstopp med mörkblå kavaj och skinny jeans
källa

För att forma denna outfit kan du bära en svart spetstopp med en marinblå kavaj med smal passform för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med matchande mörkblå skinny-jeans. Bär ett par stövlar i marinblå mocka till dina skor för att komplettera din blå och svarta outfit på ett stilfullt sätt.

Djupblå kavaj med matchande chinos och vit tröja med polotröja

djupblå kavaj med matchande chinos och vit tröja med ståkrage
källa

För att uppnå denna eleganta och mysiga look kan du bära en vit polokragetröja och en marinblå kavaj över. Kombinera dem med matchande blå slim fit chinos. För skorna, använd bara ett par svarta balettkläder i mocka för att fullborda looken.

Mörkblå kavaj med grå sweatshirt och sidenscarf

Mörkblå kavaj med grå sweatshirt och sidenscarf
källa

Det här är en ganska snygg lagerdräkt som du definitivt kan bära på kontoret. Bär en grå sweatshirt med en blå chiffongscarf och en marinblå blazer för en topp. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderknähöga stövlar.

Här är idéerna med blå kavajoutfit som får dig att se extra chic och skarp ut. Ge det ett försök om du vill se bra ut på jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*