Home / Stil / Hur man bär en blå rutig kjol
Hur man bär en blå rutig kjol

Hur man bär en blå rutig kjol

Även om de flesta av er borde vara bekanta med den rutiga kjoldesignen, går du miste om mycket om du bara är intresserad av den mer populära röda och svarta rutiga kjolen. Idag kommer jag att visa dig hur du stylar en blå rutig kjol för att få dig att se vacker ut på ett unikt och attraktivt sätt. Den blå färgen gör att du kan sticka ut från mängden, speciellt när alla andra bär svart, vitt och grått på jobbet. För att visa dig några snygga stylingtricks har jag satt ihop några riktigt snygga outfitidéer för en blå rutig kjol. Låt oss ta en titt.

Svart kavaj med gråblå rutig minikjol


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en vacker och djup affärscasual look. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en marinblå kavaj över en marinblå V-ringad blus för toppen. Kombinera dem med en marinblå och grå rutig minikjol. För resten av outfiten, bär svarta strumpor och marinblå balettkläder för att fullborda looken.

Svart konstläderjacka med mörkblå och grå rutig kjol

svart konstläderjacka med mörkblå och grå rutig kjol
källa

För att skulptera denna snygga och mörka outfit behöver du ett element i mixen. Du kan också bära en svart pikétröja med en svart bikerjacka i läder för att få toppen att se cool och elegant ut. Kombinera dem med en grå och mörkblå rutig minikjol. Ett par svarta strumpor och svarta ankelstövlar i läder är en bra kombination för att komplettera din outfit på ett stilfullt sätt.

Svart stickad tröja med vit t-shirt och mörkblå rutig kjol

svart stickad tröja med vit tryckt t-shirt och mörkblå rutig kjol
källa

Det här är en ganska mysig och tjejig outfit som är lätt att ta av. Till toppen kan du bära en vit eller rosa grafisk t-shirt med en svart tröja. Kombinera dem med en grå och mörkblå rutig minikjol. Bär svarta strumpor med ett par svarta chelseaboots i läder för att se stilig och feminin ut.

Grå grafisk sweatshirt med mörkblå plisserad minikjol

grå grafisk tröja med mörkblå plisserad minikjol
källa

För att skapa denna eleganta och avslappnade streetlook, låt oss lägga till en svart baseballkeps till mixen. Som kärnan i outfiten kan du bära en grå tryckt sweatshirt med rund hals och en grå och mörkblå rutig minikjol. Ett par ankelklackstövlar i svart läder kommer att lägga till några centimeter till din längd.

Grå kortärmad t-shirt i spets med mörkblå och grön kjol

Grå kortärmad t-shirt i spets med mörkblå och grön kjol
källa

För att se lite mer mogen och feminin ut är det ofta en bra idé att lägga till ett spetselement till din outfit. Ett enkelt sätt att göra detta är genom att helt enkelt bära en ljusgrå kortärmad t-shirt i spets. Kombinera den med en grön och mörkblå rutig minikjol. Komplettera din outfit med ankelboots i svart läder för en snygg finish.

Blå tröja med ståkrage och knälång, rutig kjol

blå mock-neck tröja med knälång rutig kjol
källa

Att bära en blå-på-blå outfit är en bra idé. Vad jag menar är att bära en blå tröja med en grå och blå rutig knälång kjol för att fylla din outfit med färgen blå. För att göra denna outfit mer damliknande kan du bära en ljusrosa skinnjacka. Bär dessutom ett par ljusrosa klackar för att fullända looken.

Svart cropped tröja med blå rutig midikjol

svart cropped tröja med blå rutig midikjol
källa

För att se extra lång och smal ut, bär en svart bodycon-tröja för att visuellt höja midjan några centimeter. Kombinera den med en utsvängd blå och svart midi-rutig kjol. Bär svarta balettkläder med dina skor för att sätta en chic touch till din outfit.

Vit skjorta med stammönster och blå rutig minikjol

vit tribal tryckt button down skjorta och blå rutig minikjol
källa

För att uppnå denna unika och snygga affärsdräkt kan du bära en vit och himmelsblå skjorta med stamtryck som fokus för din outfit. Kombinera den med en avslappnad passform i blå och svart midi-rutig kjol. För resten av looken, använd svarta läderstövlar och en svart clutchväska för att se cool och elegant ut.

Figursydd tröja med blå och grå midikjol

figursydd tröja med blå och grå midikjol
källa

För att uppnå denna mysiga och tjejiga look kan du använda grå och blå färgkombination. För att dra av dig denna outfit, kombinera en grå tröja med turtleneck med en blå och grå rutig midikjol. För skorna, använd ett par spetsiga klackar i röd mocka för att lägga till extra stil till denna outfit.

Svart kort t-shirt med blå och grå minikjol

svart kort t-shirt med blå och grå minikjol
källa

Ett väldigt coolt knep för att se superlång och smal ut är att bära en svart cropped t-shirt med en hög kjol. I det här fallet väljs en blågrå minikjol med hög midja. Så här ser din midja hög ut och dina ben långa. Bär svarta strumpor med svarta läderstövlar för att fullborda looken.

Svart beskuren tröja med båthals och rutig blå minikjol

svart beskuren tröja med båthals och rutig blå minikjol
källa

En liten variation på den tidigare outfiten är för dig som inte vill visa hud. Du kan helt enkelt bära en mycket avskuren svart skrymmande tröja för toppen och para den med en hög resurs blå rutig minikjol så att du inte behöver visa en tum hud i midjan. Kombinera dem med vita sneakers för att se avslappnade och ungdomliga ut.

Svart kofta med rutig minikjol och vita sneakers

svart cardigan med rutig minikjol och vita sneakers
källa

För att se luftig och söt ut kan du använda några enkla lagertekniker. Du kan till exempel bära en vit t-shirt med en mörkblå och grå minikjol. Lägg nu till ett extra lager genom att bära en svart oversized cardigan. Kombinera dessa plagg med vita besättningsstrumpor och vita sneakers för en uppfriskande look.

Grå grafisk sweatshirt med chambrayskjorta och mörkblå rutig midikjol

grå grafisk sweatshirt med chambrayskjorta och mörkblå rutig midikjol
källa

För en unik och chic avslappnad affärslook kan du bära en ljusblå chambray skjorta med knappar och en ljusgrå grafisk tröja över den. Kombinera den med en marinblå och grå rutig midikjol för att accentuera några kurvor. Kombinera dem med ett par vinröda sammetsklackar för att lägga till en lite mogen touch till looken.

Här är de blå rutiga kjolkläderna som kan hjälpa dig att se mer unik och attraktiv ut. Det finns ingen anledning att inte prova dem då de lossnar väldigt lätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*