Home / Stil / Hur man bär en blå rutig skjorta
Hur man bär en blå rutig skjorta

Hur man bär en blå rutig skjorta

Idag ska jag prata om hur man stylar den blå rutiga skjortan. Om du gillar att bära pojkvänskjortor kanske du redan är bekant med den röda och svarta rutiga skjortan. Den blå versionen kanske inte är lika populär, men den ser lika vacker ut, om inte mer uppfriskande. Om du föredrar en pojkaktig look kan du prova att bära en svart och blå rutig look, eller så kan du välja en blå och vit rutig look om du vill klä dig uppfriskande och kärleksfullt. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna på blå rutiga skjortor. Låt oss titta på dem nu.

Blå rutig skjorta med skinny jeans och bruna läderstövlar


källa

För att starta den här listan med vackra och avslappnade outfitidéer, kommer jag först att visa dig en business casual outfit som kan få dig att se stilig och elegant ut. För att forma denna look kan du bära en blå och svart rutig skjorta med skinny jeans med blå manschetter. Bär ett par ankelstövlar i brunt läder för att fullborda denna look.

Blårutig pojkvänskjorta med quiltad väst och skinny jeans

blå rutig pojkvänskjorta med quiltad väst och skinny jeans
källa

Här är en mycket attraktiv helblå outfit som du kanske vill prova. Bär en marinrutig pojkvänskjorta och en kungsblå quiltad väst. Kombinera dem med blå skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par orange klackar för att fullborda outlet på ett iögonfallande sätt.

Blå rutig skjorta med minikjol i svart läder och läderstövlar

blå rutig skjorta med minikjol i svart läder och läderstövlar
källa

Om du bara vill vara lite edgy, om du vill visa den mörkare och elegantare sidan i dig, är detta ett bra alternativ. Du kan bära en blå rutig skjorta med en svart minikjol i läder. Para ihop dem med ett par svarta läderstövlar med stövlar. Lägg till en grå ryggsäckshandväska för att göra outfiten extra snygg och pojkaktig.

Vit t-shirt med pojkvänskjorta och mörka skinny jeans

vit t-shirt med pojkvänskjorta och mörka skinny jeans
källa

För att skapa den snygga och pojkaktiga looken som är perfekt för tillfälliga sammankomster, här är vad du vill göra. Bär en vit t-shirt med en blå rutig pojkvänskjorta. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar. För skorna, bär ett par marinblå loafers för att göra outfiten snyggt färdig.

Blåvit rutig skjorta med svarta skinny jeans och filthatt

blåvit rutig skjorta med svarta skinny jeans och filthatt
källa

Det här är en ganska konstnärlig och lekfull outfit som du kanske vill prova. För att uppnå denna look kan du bära en blå och vit rutig skjorta med slim fit över den. Kombinera den med svarta skinny-jeans med hög midja. Bär ett par svarta läder loafers till skorna. Lägg till en svart filthatt till mixen för den subtila konstnärliga touchen.

Rutig pojkvänskjorta med muddar skinny jeans och bruna läderboots

Rutig pojkvänskjorta med muddar skinny jeans och bruna läderboots
källa

Att använda den bruna och blå färgkombinationen är ett bra sätt att bygga upp en snygg outfit. Du kan till exempel bära en blå och svart rutig skjorta med blå skinny jeans. Kombinera dem med ett par ankelstövlar i brunt läder. Satsa på en handväska i brunt läder för att sätta en elegant finish på din outfit.

Blåvit skjorta med gult skärp och svarta skinny jeans

blåvit skjorta med gult skärp och svarta skinny jeans
källa

Den här outfitillustrationen visar hur du piffar upp hela din look med chockerande färger. För att uppnå denna outfit kan du bära en blå och vit rutig skjorta med svarta skinny jeans. Lägg till ett chockerande gult smalt bälte för att göra denna outfit iögonfallande och lekfull. Bär ett par saknade läder loafers till skorna. Bär en svart filthatt för att runda av din outfit.

Pojkväns rutig skjorta med vit t-shirt med scoop-neck och balettklackar

Pojkvän rutig skjorta med vit t-shirt med scoop-neck och balettkläder
källa

Här är vad du vill göra för att styla den här luftiga och avslappnade outfiten. Bär en blå och vit rutig pojkvänskjorta med en vit t-shirt över. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Ett par svarta balettkläder för dina skor är ett bra sätt att komplettera din outfit.

T-shirt med rund hals, blå jeans och vita canvasskor

T-shirt med rund hals, blå jeans och vita canvasskor
källa

Det här är en ganska mysig och ungdomlig outfit som du kanske vill prova. På toppen kan du bära en blå och vit rutig pojkvänskjorta med en vit t-shirt med scoop-neck. Kombinera dem med blå slim fit jeans. Till skorna kan du bära ett par helvita lågklassiker för att fullända looken.

Mörkblå och vit rutig slim fit skjorta med mörka jeans

Mörkblå och vit rutig slim fit skjorta med mörka jeans
källa

Detta är en smal passande blå och vit rutig skjorta som får dig att se längre och smalare ut än andra pojkvänskjortor. För att styla den vackra skjortan kan du bära mörkblå skinny jeans och ett par svarta läderplattor för att fullända outfiten på ett rent och stilrent sätt.

Himmelsblå och vit rutig skjorta & skjorta maxikjol

Himmelsblå och vit rutig skjorta och maxikjol
källa

För att uppnå denna absolut uppfriskande och attraktiva look kan du börja med en ljusblå och vit rutig skjorta med slim fit över. Kombinera den med en halvgenomskinlig tvålagers maxi chiffongkjol. Till skorna kan du bära ett par vita spetsiga klackar för att komplettera outfiten på ett uppfriskande sätt.

Marinblå rutig skjorta med grå longline cardigan och camel boots

Mörkblå rutig skjorta med grå longline cardigan och camel boots
källa

För att uppnå denna avslappnade streetlook kan du bära en marinblå rutig pojkvänskjorta med en grå kofta. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans och ett par ankelboots i kamelmocka för en cool look.

Vit V-ringad t-shirt, jeans och blå rutig skjorta knuten runt midjan

vit v-ringad t-shirt, jeans och blå rutig skjorta knuten i midjan
källa

För att uppnå denna luftiga och avslappnade streetlook kan du bära en vit t-shirt med v-ringad och blå skinny jeans. Para ihop dem med ett par vita låga Converse. Knyt slutligen en blå och vit rutig pojkvänskjorta runt midjan för en snygg touch.

Jag hoppas att du gillade idéerna med blå rutiga skjortor som jag just nämnde för dig. Prova det och du kommer förmodligen att gilla den stiliga och avslappnade looken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*