Home / Stil / Hur man bär en blommig blus
Hur man bär en blommig blus

Hur man bär en blommig blus

Om du är van vid att bära snygga outfits, speciellt för jobbet, bör du redan vara bekant med att bära blusar. Det finns dock situationer när du vill lägga till extra energi och glädje till dina blusoutfits. Att bära en blommig blus istället för en vanlig blus kan vanligtvis hjälpa till för detta ändamål. Det är inte alls svårt att styla. De flesta blommiga blusar ser inte riktigt överdrivna ut. Istället ser de väldigt uppfriskande och luftiga ut. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för blommiga bluskläder för dig. låt oss dyka in

Blush rosa blommig blus med blå skinny jeans


källa

För att starta den här vackra listan med outfitidéer kommer jag att visa dig en enkel men ändå kvinnlig och attraktiv look. För att skapa denna look kan du helt enkelt bära en blus med rouge blommor och para ihop den med blå skinny jeans. Kombinera dem med kamelmockasandaler för en ultrauppfriskande och feminin look.

Vit och blå blommig blus med en crepe cardigan

vit och blå blommig blus med crepejacka
källa

Ibland kanske du vill göra dig själv extra skör och lättillgänglig genom att bära en blus med en kofta. Till exempel, i det här fallet, kan du bära en vit och blå blommig blus och en crepe cardigan. Bär marinblå skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för att fullborda denna mysiga look.

Blus med blommönster och svarta höga byxor


källa

Detta är en något mörkare look på grund av den svartblommiga blusen. Jag tycker att den bara är lite mörkare eftersom den svarta blusen fortfarande har många olika färger i de blommiga detaljerna. För att se lång och smal ut, kombinera blusen med svarta byxor och svarta sandaler med klackar.

Rosa blommig blus med blå ribbad skinny jeans

rosa blommig blus med blå slitna skinny jeans
källa

Om du redan är väldigt smal kan du enkelt klä dig här för att se luftigare ut. Istället för en figursydd blus kan du bära en rosa blommig blus med avslappnad passform och kombinera den med blå ribbade skinny jeans. Bär rosa balettkläder för att hålla outfiten enkel och ren.

Mörkblå blommig blus med skinny jeans

Marinblå blommig blus med skinny jeans
källa

För att se avslappnad men ändå slående ut kan du bära en marinblå blommig blus som innehåller några skarpa röda och vita blommiga detaljer. Kombinera blusen med mörkblå skinny jeans. Bär vita sneakers för skorna för att få din outfit att se ännu mer avslappnad och stilig ut.

Marinblå blommig blus med ljusrosa skinny jeans

Marinblå blommig blus med ljusrosa skinny jeans
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den marinblå blommiga blusen. Men till skillnad från den tidigare idén ser den här outfiten mycket mer uppfriskande och lättare ut. Bär den marinblå blusen med superljusrosa skinny jeans för att skapa denna look. Kombinera henne med en ljusrosa läderhandväska och ett par rosa sandaler med axelband för att se extra damliknande ut.

Bär din med ljusblå skinny jeans och vita läderstövlar

Ljusblå skinny jeans och vita stövlar i läder
källa

Denna outfit är en streetoutfit som ser enkel men slående ut. Bär en svart och vit blommig blus med avslappnad passform för toppen. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. För skorna, komplettera outfiten med vita ankelstövlar i läder för en elegant touch.

Vit blus med choker-ringning och slitna jeans

vit chokerhalsad blus med trasiga jeans
källa

Jag gillar verkligen den här outfiten eftersom den ser damliknande och snygg ut på samma gång. Den vita blommiga blusen med chockerhals är bara underbar. Den där snygga chokerhalsdetaljen hjälper verkligen till att ta outfiten till nästa nivå. Kombinera blusen med blå ribbade skinny-jeans och ljusrosa ankelband med öppen tå för att fullborda denna superchica look.

Gul blommig blus och utsvängda cropped jeans

gul blommig blus och utsvängda cropped jeans
källa

Här är en mycket unik outfit som är speciellt bra för dig som arbetar i de kreativa branscherna. Om du inte behöver följa en mycket strikt klädkod, kan denna outfit hjälpa dig att se chic och konstnärlig ut. Bär helt enkelt en vit blommig blus med blå utsvängda cropped jeans. Bär svarta klackar för att fullborda looken.

Röd blommig blus med svart kavaj

röd blommig blus med svart kavaj
källa

För att få den här snygga business-casual outfiten kan du bära en röd blommig blus och en svart kavaj över den. Att klä sig så här kan lätt få dig att se längre och smalare ut. För resten av outfiten, kombinera svarta chinos med svarta balettkläder för att se enkel och stilig ut.

Röd kofta med vit blommig blus

röd kofta med vit blommig blus
källa

Vanligtvis kan en kofta få dig att se mer mysig och ömtålig ut, men det är absolut inte fallet med den röda koftan. För att uppnå denna look, bär den röda koftan över en vit blommig blus. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans och leopardmönstrade klackar för att se lite mer mogen ut.

Vit blus med ljusrosa slitna skinny jeans

vit blus med ljusrosa skinny jeans
källa

Använd vit och ljusrosa färgkombination för att se väldigt uppfriskande och damlik ut. Till exempel kan du bära en vit blommig blus till toppen. Kombinera den med ljusrosa slitna skinny-jeans. Bär en ljusrosa quiltad läderhandväska och ett par öppna ankelstövlar i kamelmocka för att komplettera din outfit med femininitet och stil.

Vit blommig chiffongblus med svarta byxor

vit blommig chiffongblus med svarta byxor
källa

Det här är en outfit som ser helt rätt ut. Det är vad som händer när delarna bara fungerar perfekt tillsammans. Livstycket här är en blommig chiffongblus med en sofistikerad nyckelhålsdetalj. Kombinera blusen med svarta skinny jeans och vita klackar. Bär en rosa läderhandväska för att sätta en feminin touch till din look.

Vit blommig knuten blus med mörkgrå skinny jeans

vit knuten blommig blus med mörkgrå skinny jeans
källa

För att göra dig själv extra smal och smal kan du använda detta lilla trick som visas i bilden ovan. Tricket är att knyta din vita blommiga blus i en knut för att få den ännu mer passande i midjan. Kombinera blusen med mörkgrå smala jeans och svarta balettkläder för att se uppfriskande och chic ut.

Vit blommig blus med svart rosett

vit blommig blus med svart rosett
källa

Detta är en mycket attraktiv och vacker business casual outfit. För att skulptera denna look, bär en vit blommig blus med en svart rosettdetalj. Kombinera blusen med en vinröd bodycon minikjol med hög midja. Bär rosa klackar för att komplettera outfiten med en feminin touch.

Jag hoppas att du gillar de blommiga blusoutfitidéerna som jag delade med dig ovan. Det är här outfits kan hålla dig fräsch och tillgänglig. Du måste fortfarande prova dem innan du vet om de passar din karaktär. Så lek och ha kul med styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*