Home / Stil / Hur man bär en blus med klockarm
Hur man bär en blus med klockarm

Hur man bär en blus med klockarm

Idag ska jag prata om bell-sleeve blusen, något som får dig att se chic ut på ett relativt enkelt och naturligt sätt. Ofta är det de små detaljerna som kan förvandla en snygg outfit till en snygg sådan, och klockhylsdetaljen är ett bra exempel på detta. När du bär en blus med klockhylsa för första gången kanske du tycker att det är lite överdrivet att se naturligt ut. Faktum är att de flesta blusar med klockhylsa du kan få idag ser väldigt naturliga och luftiga ut. För att bättre visa dig hur du stylar den, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna med klockärmad blus. låt oss dyka in

Vit blus med klockärmar och svart fluga


källa

Av alla stilar av blusar med klockärmar är vitt den mest ikoniska och jag kommer att använda det för att starta den här listan med outfitidéer. För att forma denna look kan du bära en vit blus med klockarm och svarta byxor med hög midja med fluga. Komplettera din outfit med svarta ballerinaskor.

Blågrön blus med klockärmar och vita skinny jeans

blågrön blus med klockärmar och vita skinny jeans
källa

Detta är en absolut damliknande och attraktiv minimal outfit tack vare användningen av vackra färger. Bär en blågrön chiffongblus med klockärmar till toppen. Kombinera den med vita skinny jeans. Bär bara ett par ljusrosa spetsiga klackar för att få skorna att se ännu mer feminina ut.

Djupblå volangblus med klockärmar och gröna leggings

djupblå volangblus med klockärm och gröna leggings
källa

Den här outfiten använder också vackra färger, men den här gången är det mer en färgstark och lekfull outfit än att se damlik och uppfriskande ut. För att forma den här looken kan du bära en marinblå blus med volangklockarm och kombinera den med gröna leggings. Bär ankelboots i kamelmocka för att komplettera din outfit med stil.

Vit blus med klockärmar och knappar med mörkblå cropped skinny jeans


källa

För att se lite mer formell ut, överväg att bära en button down-blus istället. Här är till exempel en vit blus med klockärmar och knappar som ser elegant och damlik ut. Bär den med mörkblå skinny-jeans och spetsiga klackar i vitt läder för en fräsch, snygg look.

Himmelsblå blus med överdriven klockärm och svarta skinny jeans

himmelsblå blus med överdriven klockärm och svarta skinny jeans
källa

Hittills ser blusarna med klockärmar som jag har visat dig väldigt naturliga ut. Men om du vill se mer lekfull och iögonfallande ut kan du här välja en over-the-top bell-sleeve blus som denna himmelsblå. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta spetsiga klackar.

Vit klockärmad blus med slitna och croppade jeans


källa

Här är en väldigt avslappnad och stilren look. Till toppen kan du bära en vit blus med klockärmar och detaljer i bohostil i halsringningen. Kombinera den med kraftigt slitna gråa jeans med raka ben. För skor, bär grå mocka stövlar med öppen tå för att fullborda utseendet.

Vit virkad spetsblus med blå ribbad skinny jeans

vit virkad spetsblus med blå ribbad skinny jeans
källa

För att se mer uppfriskande ut kommer här en väldigt mysig och damliknande blus som du kanske vill prova. I detalj är blusen här en blus med vit klockärm som innehåller några virkade spetsdetaljer. Du kan enkelt kombinera den med blå skinny jeans och ljusrosa läder loafers för att se både snygg och damlik ut.

Mörkblå linneblus med klockärmar och vita skinny jeans

mörkblå linneblus med klockärmar och vita skinny jeans
källa

Valet av tyg kan göra stor skillnad. Till exempel ser den här mörkblå blusen med klockhylsa stilig ut och skiljer sig från ovanstående blusar genom att den är gjord av linne. Bär den med vita skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att fullända din look.

Vit chiffongblus med gråa skinny jeans och platåsandaler

vit chiffongblus med grå skinny jeans och platåsandaler
källa

Det här är en så uppfriskande och attraktiv look. För att forma denna outfit kan du bära en vit chiffongblus med klockärmar och para ihop den med gråa skinny jeans. Nu kommer delen som gör denna outfit extra uppfriskande och luftig. Bär bruna och nakna platåsandaler för att uppnå denna eleganta och uppfriskande look.

Röd rosa chiffongblus med klockarm och blå skinny jeans

rouge rosa chiffongblus med klockärmar och blå skinny jeans
källa

Här är en superminimal look som kan göra dig väldigt attraktiv och tillgänglig. Det kommer att visa dig magin med rosa färg. För att forma denna look kan du bära en rodnadsrosa chiffongblus med klockärmar och para ihop den med blå skinny jeans. Bär ljusrosa spetsiga klackar för en ren och chic look.

Vit halvgenomskinlig topp med avslappnad passform tillsammans med en grå minikjol

vit semi-transparent topp med avslappnad passform och grå minikjol
källa

För en luftig och diskret sexig look, kan du bära en vit semi-transparent blus med klockärm över en svart västtopp. Kombinera dessa plagg med en grå minikjol i mocka för att få dina ben att se extra långa ut. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna för att sätta en elegant touch till utseendet.

Vit tribal tryckt blus med en rodnad rosa minikjol

vit tribal tryckt blus med rodnad rosa minikjol
källa

Om du gillar kreativa outfits kommer denna outfit inte att göra dig besviken. Bär en vit blus med klockärm till toppen. Para ihop den med en Mini Blush Mini Mockakjol. Bär ett par knähöga stövlar i svart läder för att göra denna outfit extra snygg och iögonfallande.

Himmelsblå blus med klockärmar och skinny jeans


källa

Detta är en väldigt minimal outfit som är väldigt lätt att ta av. Du kan helt enkelt bära en himmelsblå blus med klockarm och kombinera den med blå skinny jeans. Ett par svarta klackar är ett bra sätt att avsluta din outfit på.

Blush Pink Lace Bell Sleeve Blus och ljusblå rippade jeansshorts

rodnadsrosa blus med klockärm i spets och ljusblå slitna jeansshorts
källa

Det här är en mycket intressant outfit som försöker kombinera några snygga stycken med några eleganta stycken. Resultatet är ganska bra. Bär en blus med rodnad rosa klockärm med spetsdetaljer för denna look. Kombinera blusen med ljusblå jeansshorts och rosa klackar för att fullända den coola looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna om klädsel med blusar som jag delade med dig ovan. Dessa outfits måste vara några av de enklaste sätten att se chic ut. Bara prova dem och du kommer att bli förvånad över hur bra de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*