Home / Stil / Hur man bär en bolerojacka
Hur man bär en bolerojacka

Hur man bär en bolerojacka

Jag måste börja det här blogginlägget med en bekännelse. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska kalla den här lilla beskurna koftan eller axelryckningen när jag först ser den. Det enda som kommer att tänka på är ”vilken söt jacka det här är”. Nu vet jag att det officiella namnet är bolerojackan. Det är något som du enkelt kan bygga en vacker och unik outfit kring. För att göra stylingprocessen enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för bolerojackor för dig. låt oss dyka in

Grå bolerojacka med vit linne och svarta jeans


källa

Låt oss börja den här outfiten med en väldigt avslappnad men ändå snygg outfit. För att uppnå denna look kan du bära ett vitt bodycon linne med en grå bolerojacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att hålla outfiten fräsch och enkel. Du kan till och med bära ett statement-halsband för att lägga till mer stil till outfiten.

Gul bolero-tröja med en utsvängd miniklänning med blått skärp

gul bolero tröja, blå bälte utsvängd miniklänning
källa

Låt oss nu titta på en helt annan outfit som är en chic och feminin arbetsoutfit. För att forma denna fantastiska outfit kan du bära en blå utsvängd miniklänning som kommer med ett smalt guldbälte. Bär en gul bolero-tröja för den vackra och roliga lilla detaljen. Till skorna kan du ha leopardmönstrade klackar för att lägga till en feminin och mogen touch till looken.

Svart bolerojacka med trekvartsärmar och grå väst

svart trekvartsärm bolero jacka grå väst topp
källa

Ett bra knep att bära bolero för att visa upp dina kurvor är att koppla ihop en figursydd topp med en figursydd bolerojacka. Detta hjälper också till att få din axel att se smalare ut. I det här fallet är en svart ärmlös trekvarts bolerokofta ihopkopplad med en grå slimmad väst. Kombinera dem med svarta smala jeans och svarta balettkläder för att se smala ut.

Gul bolero axelryckning med vita skinny jeans

gul bolero axelryckning vita skinny jeans
källa

För en uppfriskande och glad look skulle ett bra val vara gul och vit färgkombination. Du kan till exempel kombinera dem med en gul bolerojacka med en vit t-shirt med scoop-neck. Kombinera dem med vita smala jeans, vita sandaler och ett smalt brunt läderbälte för att se vackra och vackra ut.

Crepe bolerojacka med grå maxiklänning i chiffong

Grå halsringad crepe bolero jacka chiffong maxiklänning
källa

För en mer feminin och skör look kan du välja kläder som har mjukare toner och är gjorda av mjukare tyg. Ett bra exempel skulle vara att bära en grå maxiklänning i chiffong. Kombinera den med en Creero bolero cardigan och ljusrosa klackar med öppen tå för en mysig och feminin finish.

Ljusrosa bolerojacka med vit och röd bodycon midiklänning

ljusrosa bolero jacka vit och rodnad bodycon midiklänning
källa

För att uppnå en elegant look som är perfekt för en formell tillställning eller bal, kan du använda rosa som huvudfärg. Du kan till exempel bära en bodycon midiklänning i rosa och vit spets. Kombinera den med en varm rosa bolerojacka och ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för att fullborda denna stilrena och fantastiska look.

Bolerojacka i silver med paljetter i kombination med en svart tubklänning

Silver Paljett Bolero Jacka Svart Tube Klänning
källa

Här är en annan outfit du kan bära på cocktailpartyn eller bal. Det bästa med den här outfiten är att den är lätt att ta av sig även om den är väldigt prålig. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tubklänning med en glittrande silverjacka i bolero. Bär dem med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att ge en elegant touch.

Bär din med en maxiklänning med rosétryck med off-shuld

axelbandslös maxiklänning med rosmönster
källa

För er som inte gillar att klä ut er till cocktailpartyn, här är en outfit som är ett bra ungdomligt alternativ. Klänningen här är en off the shoulder vit maxiklänning med rostryck som ser luftig och glad ut. Kombinera den med en svart bolerojacka och vita sandaler med klackar för att fullända looken.

Svart axelryckning med mom jeans

Svarta Shrug Mom Jeans
källa

Här är en väldigt enkel avslappnad outfit som ser väldigt anständig ut. Det finns alltid dagar i en månad när du vill se lågmäld ut och gå runt på stan ensam, och den här outfiten fungerar bra för den typen av scenarier. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart tröja med en svart bolerojacka överst. Kombinera dem med mom-jeans och vita sneakers för att se kausala och enkla ut.

Vit bolerojacka med halvärmar och svart fodralklänning med djup V-ringning

vit bolerojacka med halvärmar, svart fodralklänning med djup V-ringning
källa

För en feminin och diskret sexig look kan du bära en djup V-ringad svart miniklänning och en vit halvärmad bodycon bolerojacka. Du kan enkelt kombinera delarna med svarta balettlägenheter för att fullborda denna attraktiva look.

Grön bolero cardigan med svarta skinny jeans

grön bolero cardigan svarta skinny jeans
källa

Det är sällan man ser en överdimensionerad bolerojacka. Som du kan se på bilden ovan skiljer sig resultatet du får med en överdimensionerad bild väldigt mycket från en form du ser någon annanstans i det här blogginlägget. Du kan få en mycket avslappnad och avslappnad outfit genom att bära denna gröna oversized bolerojacka med vit t-shirt, svarta skinny jeans och nude sandaler.

Grå figursydd t-shirt med svart bolerojacka

grå figursydd t-shirt svart bolerojacka
källa

Som förklarats tidigare i det här blogginlägget kan det verkligen visa upp dina kurvor att bära en figursydd topp med en figursydd bolerojacka. Det här är ett bra exempel på den grå t-shirten och den svarta bolerojackan. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se snygga och eleganta ut.

Bär den med en utsvängd miniklänning i chiffong

svart utsvängd miniklänning i chiffong
källa

För en luftig look kan du bära en svart miniklänning i chiffong. Vanligtvis kopplar du bara ihop den med nakna sandaler för en uppfriskande look. Men den här gången vill vi även lägga till en vit bolerojacka för att lägga till ytterligare en fin detalj till outfiten.

Svart bolerojacka med vit prickig blommig skaterklänning

svart bolerojacka vit prickig blommig skaterklänning
källa

För en unik och rolig look, bär en vit blommig skater miniklänning. Kombinera den med en svart mini bolerojacka och vita sandaler för att se elegant och uppfriskande ut.

Jag hoppas att du tycker att dessa bolerojacka-outfitidéer är användbara. Du kanske vill härma kläderna ovan och sedan göra justeringar här och där för att göra dessa idéer till dina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*