Home / Stil / Hur man bär en brun kavaj
Hur man bär en brun kavaj

Hur man bär en brun kavaj

För att se snygg och mogen ut på samma gång är en brun kavaj ett mycket bra alternativ. Förutom att vara en låg profilfärg är brun en djup och attraktiv färg. Den bruna kavajen ser bra ut i form av en typisk kavaj såväl som en tweedkavaj. För att visa dig hur du stylar den, har jag samlat ihop några diskreta, snygga bruna kavaj-outfitidéer för att visa dig. De skalar av väldigt lätt men ser förvånansvärt bra ut. Låt oss nu hoppa rakt in i listan.

Brun kavaj med vit skjorta och svart minikjol


källa

För att börja den här snygga listan med outfitidéer med en liten överraskning, ska jag visa dig en avslappnad affärslook som är ganska tjejig. Bär en vit knappad blus och en brun kavaj till toppen. Kombinera dem med en svart flytande minikjol. Bär ett par stövlar i svart mocka med svart fedora för att lägga till en lekfull och konstnärlig touch till din look.

Brun dubbelknäppt kostym med mörkblå skinny jeans

brun dubbelknäppt kostym med mörkblå skinny jeans
källa

För en tuffare och mer unisex outfit kan du bära en brun dubbelknäppt kostym med ett vitt scoop linne. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Ett par ankelstövlar i svart mocka och en svart crossbody-väska är en bra kombination för en snygg och snygg outfit.

Brun kavaj som bärs med en vit oversized button down skjorta och en svart floppy hatt

brun kavaj med vit oversized button down skjorta och svart floppy hatt
källa

För att forma denna konstnärliga look spelar den svarta hatten en stor roll. Kombinera en solbränd kavaj med en vit oversized skjorta för toppen för att komplettera denna outfit. Kombinera dem med svarta skinny jeans och mörka leopardmönstrade balettkläder. Lägg till en svart diskettmössa nu för en unik och snygg outfit.

Brun kavaj med ljusblå button down skjorta och jeans med muddar

brun kavaj med ljusblå button down skjorta och jeans med muddar
källa

Om du letar efter en färg som passar till den bruna färgen, är blått ett bra alternativ för att lägga till roligt och gnistra till din outfit. För att applicera detta på din outfit kan du bära en ljusblå button down skjorta och en brun kavaj. Kombinera med skinny jeans med blå muddar och leopardmönstrade balettkläder för att fullända looken.

Tweed kavaj med svart blus och mörkblå jeans med muddar

Tweed kavaj med svart blus och mörkblå jeans med muddar
källa

För att uppnå den lite mer mogna looken, välj en brun tweedkavaj med en mer komplex finish istället för en typisk brun kavaj. Bär en svart blus och marinblå skinny-jeans med muddar för resten av outfiten. Bär ett par mörkbruna stövletter i mocka för att fullända looken.

Brun kavaj med svarta jeans och rouge rosa klackar

brun kavaj med svarta jeans och rouge rosa höga klackar
källa

För en stilig och elegant, låg profil avslappnad affärslook, kan du bära en ljusblå slim fit skjorta med en brun kavaj. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par röda, rosa och svarta klackar i blockläder för att sätta en feminin touch till looken.

Brun mockablazer med vit topp och rutig minikjol

brun mocka blazer med vit topp och rutig minikjol
källa

För att se anständigt sexig ut på ett helt naturligt sätt, här är en bodycon-outfit som låter dig visa upp några kurvor utan en massa hud. Bär en brun kavaj över en vit slim fit blus till toppen. Kombinera dem med en figursydd crepe och svart rutig minikjol. Bär svarta balettkläder för att fullborda utseendet rent och elegant.

Svartvit rutig skjorta med skräddarsydd kavaj

svartvit rutig skjorta med skräddarsydd kavaj
källa

Hittills har jag visat dig många vackra outfits som använder kombinationen av en ljusblå eller vit skjorta och en brun kavaj. Låt oss nu titta på något annat. Kombinera en svart och vit rutig skjorta med en brun kavaj för att se stilig och elegant ut. Kombinera dessa plagg med mörkblå jeans och mörklila klackar för att fullända outfiten.

Brun mockablazer med fransar och svarta skinny jeans

brun mockablazer med fransar och svarta skinny jeans
källa

Prova denna bruna mockafranser för att se cool och lite tuff ut. Många av er kanske inte är lika bekväma att bära en fransjacka som denna, men den har verkligen en lägre barriär än många andra fransar. Kombinera kavajen med en vit skjorta och svarta skinny-jeans med hög midja. Bär svarta balettkläder för att se ren och enkel ut.

Dubbelknäppt kavaj med grå utsvängda jeans

Dubbelknäppt med grå utsvängda jeans
källa

För en smart business-casual-look kan du helt enkelt bära en ljusgul button down-blus och en brun dubbelknäppt slim fit. Bär gråa utsvängda jeans för att ge dina ben en extra lång och smal look. Stoppa ett par kamelmockaklackar under utsvängda jeans för att se ännu smalare ut.

Vitt och svart randigt linne med scoop neck och svarta jeans med hög höjd

vitt och svart randigt linne med scoop neck och svarta jeans med hög höjd
källa

Här är en ganska ungdomlig och anständig sexig outfit som du kanske vill ha på dig för att träffa vänner eller till och med gå på en dejt. Kombinera den här outfiten med ett vit- och svartrandigt linne med en nedsänkt urringning och en brun kavaj. Kombinera dem med svarta skinny-jeans med hög midja och svarta läderstövlar för att fullända looken med stil.

Ljusgul skjorta med brun kavaj och svarta chinos

ljusgul skjorta med brun kavaj och svarta chinos
källa

För att se lite mer seriös och mogen ut kan du bära en ljusgul button down-skjorta och en kamelkavaj på toppen. Para ihop dem med raka svarta chinos. Prova ett par svarta loafers i mocka för att få skorna att se mer unika och snygga ut.

Brunrutig tweedblazer med polotröja

brunrutig tweedblazer med polotröja
källa

För att se mogen och balanserad ut kan du bära en brun och svart rutig tweedkavaj över en olivfärgad turtleneck. Kombinera dem med bruna chinos och svarta mockastövlar för att se diskret men ändå attraktiv ut.

Jag hoppas att du gillar idéerna med bruna kavajeroutfiter som jag precis pratade om. Kom ihåg att du kan se diskret och vacker ut på samma gång. Prova dessa kläder om du tror att de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*