Home / Stil / Hur man bär en flanellskjorta
Hur man bär en flanellskjorta

Hur man bär en flanellskjorta

Flanellskjortan är en prefekt för kausala outfits för höst och vinter. Flanellskjortor hänvisar helt enkelt till skjortor gjorda av tjockare tyg än bomull. Även om de finns i många olika former, kommer de oftast som rutiga skjortor. I det här blogginlägget ska jag dela med mig av några av mina favoritsätt att styla flanellskjortan. Låt oss titta på dem nu.

Flanell rutig skjorta med vit t-shirt, svarta jeans och baseballkeps

Flanellskjorta vit t-shirt svart denim baseballkeps
källa

Jag börjar listan med en stilig, avslappnad look. Det finns dagar då vi helt enkelt inte kan få tillräckligt med sömn eller verkligen inte kan tämja vårt hår. Faktum är att det här är de perfekta dagarna för att prova en baseballkeps. Bär en vit atletisk t-shirt och svarta skinny jeans med en rutig flanellskjorta. Bär bruna stövlar med en vit baseballkeps för att avrunda denna outfit.

Gömd i flanellskjortan och skinny jeansen

instoppad i skinny jeans över en rutig flanellskjorta
källa

Du kan också bära flanellskjortan som en del av en affärsoutfit. Försök först att välja en rutig flanellskjorta med lite mörkare färger. Stoppa sedan in skjortan i skinny jeans och bär svarta loafers till din outfit.

Bär din med boyfriend-jeans, en halsduk och en mössa

Boyfriend jeans halsduk rutig skjorta
källa

För en ledig höstoutfit kan du bära en mörk flanellskjorta med boyfriendjeans med muddar och vita sneakers. Bär en halsduk och mössa för att fullända looken.

Oversized rutig flanellskjorta med vit t-shirt och skinny jeans

Flanell rutig skjorta vit t-shirt skinny jeans
källa

För en cool och lite pojkaktig streetlook kan du helt enkelt bära en oversized flanellskjorta över en oversized vit t-shirt. Kombinera dem med ljusblå skinny-jeans och fleeceboots.

Flanellskjortklänning med avskuren t-shirt och jeansshorts

Flanellskjortklänning cropped t-shirt jeansshorts
källa

Om du vill se unik ut och till och med lite edgy ibland, kombinera en rutig flanellskjortklänning med en svart beskuren t-shirt och svarta jeansshorts. Den här outfiten ser inte bara bra ut, den kommer att imponera på dina vänner om du inte är van vid att klä dig mörkt och edgy.

Instoppad flanellskjorta med en vädjande minikjol

Flanellskjorta vädjade om minikjol
källa

Du kan också bära flanellskjortan på ett feminint och chict sätt. Välj till exempel en mörkblå rutig skjorta och stoppa in den i en grå minikjol med hög midja. Kombinera outfiten med svarta strumpor och klackar. Detta är en vacker och kreativ outfit som är perfekt för tillfälliga sammankomster eller som en chic casual outfit.

Bär den med en vit blus, svarta leggings och en halsduk

Flanellskjorta vit blus svarta leggings
källa

Denna outfit är en bra demonstration av hur lager kan få dig att se fantastisk ut. Bär en rutig flanellskjorta över en vit blus. Kombinera dem med svarta leggings och svarta läderstövlar. Bär en tonal grå halsduk och stickad mössa. Lägg till den där extra magiska touchen med en rad snygga armband.

Bär din med en vit t-shirt och skinny jeans

Skinny Jeans Vittryckt T-shirt Flanell Rutig skjorta
källa

Efter att ha pratat om några outfitidéer för den röda eller svarta rutiga skjortan, låt oss prata om den blå. Du kan avslappnat bära en blå rutig flanellskjorta med en vit tryckt t-shirt och ljusblå skinny jeans. Till skorna kan du bära chukka boots eller ankelboots. Förresten, för er som gillar stövlar, kolla in våra senaste chukka boot-outfitidéer.

Bär din med en randig t-shirt, utsvängd kjol och fedora

randig skjorta flare rock filt hatt flanellskjorta
källa

Om du vill prova något unikt och sött kan den här outfiten vara något för dig. Skaffa en rutig skjortklänning och bär den över en horisontell randig t-shirt och blå kjol. Den är idealisk när skjortklänningen bara är en tum eller två längre än kjolen. Lägg till en liten konstnärlig touch genom att bära den svarta filthössan.

Blå flanellskjorta med grå fleecekjol

blå flanellskjorta knälång kjol
källa

Här är en business-casual outfit som är lämplig för jobbet. Bär en blå flanellskjorta med en knälång kjol i grå fleece. Komplettera din outfit med svarta leggings och läderstövlar.

Knyt flanellskjortan runt midjan

Knyt flanellskjorta jeans avskurna tröja i midjan
källa

Det är oförlåtligt att komplettera den här listan med flanellskjortidéer utan att nämna ett av de mest populära sätten att bära den: knyta runt midjan. Som ett exempel kan du bära en beskuren tröja med slitna skinny-jeans och ankelboots. Knyt sedan flanellskjortan runt midjan för att ge din look lite kant och karaktär.

Bär den med svarta knähöga regnstövlar

svart flanell rutig skjorta hunter regnstövlar
källa

Som jag nämnde i ett tidigare blogginlägg om regnrötter så är de lika vackra som funktionella. För en avslappnad outfit en regnig dag, bär helt enkelt en blå rutig flanellskjorta med slitna skinny jeans och knähöga regnstövlar.

Svart och vit rutig skjorta med slitna skinny jeans

svart och vit rutig skjorta slitna skinny jeans
källa

Till skillnad från de andra kläderna på listan använder den här flanellskjortan mindre svarta och vita rutor. Du kan se snygg ut genom att bära den med slitna svarta skinny jeans och svarta klackar.

Bär den med en brun skinnjacka och knähöga stövlar

brun skinnjacka flanellskjorta
källa

Jag vet att den svarta skinnjackan är så populär att jag tar med den i nästan alla mina blogginlägg om outfitidéer. Men jag kommer att välja den unika bruna skinnjackan som matchar flanellskjortan. Komplettera outfiten med skinny jeans och knähöga fleeceboots.

Svart och röd rutig skjortklänning i flanell


källa

Bär en svart och röd rutig flanellskjorta över en vit t-shirt och skinny jeans med muddar för en klassisk vinterlook. Kombinera dem med svarta stövlar och en svart stickad mössa.

Här är några av mina favoritidéer för flanellskjortor. Jag är själv ett stort fan av flanellskjortor, mest för att det är så lätt att ta av sig och passar bra till den avslappnade klädstilen som jag älskar att träffa vänner. Jag hoppas att du tycker att några av dessa outfitidéer är användbara och kolla gärna in våra tusentals andra outfitidéer på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*