Home / Stil / Hur man bär en Gold Bodycon-klänning
Hur man bär en Gold Bodycon-klänning

Hur man bär en Gold Bodycon-klänning

Det fanns en tid då en guldklänning ansågs omodern. Men jag tror att det delvis beror på alla elektroniska enheter vi har i guld eller roséguld nu för tiden som har gjort en guldklänning till något väldigt elegant genom åren. Om du bara letar efter en klänning att bära till ditt nästa cocktailparty eller bal, är det här rätt plats för dig. Jag har samlat ihop några av de bästa idéerna för bodycon-klänningar i guld för dig. Låt oss ta en titt.

Guld bodycon miniklänning med trekvarts ärmar


källa

Låt mig gå från listan är en klassisk outfit som är ganska lätt att dra av. Outfiten är en helt guld-outfit som består av bodycon-klänningen med tre fjärdedels ärmar med guldpaljetter och ett par ankelband i guld med öppen tå. Om det här är första gången du bär en guldklänning bör du se från den här bilden att den guldiga bodyconklänningen inte är så svår att bära som den låter.

Gold Long Sleeve Off The Shoulder Bodycon Klänning

Guld långärmad Bodycon Klänning
källa

Om du vill ha en sexig outfit för ett cocktailparty, överväg denna axelbandslösa guldklänning. Kombinera helt enkelt klänningen med gyllene klackar för att fullborda denna sexiga och eleganta outfit. Kanske kan du se en intressant sak på den här bilden att den guldiga bodyconklänningen ser riktigt bra ut på en lite knubbig tjej. Det beror på att en paljettklänning i guld vanligtvis är gjord av tyngre och tjockare tyg, vilket gör att kärlekshandtag ser mindre uppenbara ut.

Bodycon klänning i guld och vitt

bodycon klänning i guld och vitt
källa

Om jag ber er att välja en färg som passar ihop med guld kanske många av er väljer silver. Som du kan se på bilden ovan ger kombinationen guld och vitt ett imponerande resultat. Det här är en bodycon-klänning i guld med paljetter och vita virkade detaljer. Du kan kombinera klänningen med guld eller vita klackar för att komplettera outfiten med en elegant touch.

Bodycon klänning i guld med paljettmönster i silver

Guld Bodycon Klänning Silver Paljettmönster
källa

Faktum är att guld och silver också kan se väldigt bra ut tillsammans. Här är en bodycon-klänning i guld med ett sofistikerat paljettmönster i silver. Bär klackar i silver med paljetter för att fullborda denna glänsande och iögonfallande outfit.

Bodyconklänning i rosa guld med små utskärningar i midjan

Bodyconklänning i rosa guld med små utskärningar i midjan
källa

Jag förstår att en del av er kanske inte gillar de superglänsande ljusa guldklänningarna så mycket. Faktum är att jag själv tillhör denna grupp människor. För en mer subtil och djupare look, kanske du vill välja en roséguld bodycon-klänning. Den här har till och med två sexiga och sofistikerade utskärningar i midjan, en till vänster och en till höger. Kombinera helt enkelt klänningen med klackar och ankelband i guld med öppen tå.

Guld och vit klänning med djup V-ringning och chiffongärmar

guld- och vita chiffongärmar med djup V-ringning
källa

Som jag visade er lite tidigare ser kombinationen av guld och vitt bara elegant ut. Här är en annan klänning som använder den här färgkombinationen. Det är en guld-vit klänning med en djup V-ringning och en vacker chiffongärm. Komplettera outfiten elegant med gyllene klackar med öppen tå.

Vit skiftklänning med meshöverdrag broderad med paljetter

vit fodralklänning med paljettbroderi
källa

Om du fortfarande inte gillar något superglänsande, vad sägs om den här vita fodralklänningen med subtila gulddetaljer. Klänningen har ett elegant guldmeshöverlägg broderat med paljetter. Komplettera outfiten med silverklackar med öppen tå för en feminin och glamorös look.

Skiftklänning med svart och guldtryck med svart dubbjacka

Jacka med nitar i svart och guld
källa

Här är en snygg och kreativ outfit som du kommer att vilja testa för att gå ut med vänner. Bär en skiftklänning med tryck i svart och guld. Kombinera det kreativt med en svart dubbjacka. De två sällsynta bitarna går förvånansvärt bra ihop. För att komplettera outfiten avslappnat kan du helt enkelt bära svarta balettkläder.

Figurnära chiffongklänning broderad med paljetter

vit, figurnära chiffongklänning broderad med paljetter
källa

Det här är inte precis en vit och guld outfit, men den är väldigt tight. Det är en ljusrosa bodyconklänning i chiffong med guldiga paljettdetaljer. Inte nog med att den djupa V-ringningen är extremt sexig, guldbältet som följer med klänningen har den där extra detaljen som gör looken ännu mer elegant. Den här klänningen är en snygg kombination av svarta klackar med ankelband och en svart clutchhandväska.

Guld paljett Djup V-ringad Midi Bodycon Klänning

Guld paljett Djup V-ringad Midi Bodycon Klänning
källa

För en mer mogen och feminin look är en figursydd midiklänning ofta ett bra val. Detta är en V-ringning med paljetter i guld med en djup V-ringning och en slits. Du kan helt enkelt bära den med gyllene öppna klackar för att komplettera denna outfit som är perfekt för bal och cocktailpartyn.

Spaghettibandsklänning med guld- och silvermönster

Spaghettibandsklänning med guld- och silvermönster
källa

Det är lite sällan man har en bodycon-klänning med spaghettiband i guld, men resultatet verkar bli ganska bra faktiskt. Detta är en bodycon miniklänning med ett guld- och silvermönster. Det bästa valet för skor skulle vara silverklackarna med ankelband.

Bodycon klänning med tribaltryck i svart och guld

Bodycon klänning med tribaltryck i svart och guld
källa

Här är en annan guldklänning som har en väldigt unik design. Mycket sällan skulle man se en klänning med stamtryck i form av en guldklänning. Detta experiment verkar vara ganska lyckat enligt bilden ovan. Bär ett par svarta stövlar i mocka för att sätta en feminin touch till outfiten.

Vit och guld broderad klänning utan rygg

vit och guld broderad rygglös klänning
källa

För dig som har ljus hy och inte har något emot att visa lite hud, här är en bra outfitidé för din nästa fest. Bär en vit och guld rygglös klänning med öppna guldklackar för en sexig och elegant outfit som låter dig visa din styrka lite.

Långärmad guldklänning med strumpor och svarta klackar

långärmad guldklänning strumpor svarta klackar
källa

I de flesta fall behöver du inte bära leggings och strumpor med en bodycon-klänning i guld. Men det är inget fel med det heller, som du kan se på bilden ovan. Kombinera klänningen och svarta strumpor med svarta mockaklackar för en minimal, diskret look.

Bodyconklänning i guld med paljetter och låg rygg

Bodycon klänning med guld paljett bak
källa

Här är en guldglittrande bodycon-klänning med skärning nertill. Jag skulle rekommendera att du bär svarta ankelboots med öppna tår för att komplettera denna outfit med en elegant touch.

Här är de gyllene bodycon-outfitidéerna som jag verkligen vill dela med dig. Jag tror att vi inom en snar framtid kommer att se fler och fler bodycon-klänningar som kommer i olika färger. Att hålla sig till svart är bara coolt, men att prova olika färger är ännu roligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*