Home / Stil / Hur man bär en grafisk hoodie
Hur man bär en grafisk hoodie

Hur man bär en grafisk hoodie

För dig som tycker om fördelarna med en hoodie, t.ex. BB ser avslappnad och ungdomlig ut, du kommer att gilla det här blogginlägget. Idag ska jag tillsammans med dig utforska hur man stylar den grafiska hoodien, som är snyggare och ibland gladare, beroende på själva grafiken, vilken version av hoodies du kan ha haft på dig. Som du kanske redan vet är styling väldigt enkelt. Du kan i princip kombinera den med skinny jeans och vita sneakers och brukar se väldigt snygg och uppfriskande ut. För att göra det ännu enklare för dig. Låt mig nu visa dig några av de bästa grafiska hoodie-idéerna som jag har samlat. Låt oss nu titta på saker och ting.

Grå och grå luvtröja med dragkedja och blåa jeansshorts med muddar


källa

Låt mig börja den här listan med casual outfitidéer med en outfit som får dig att se ungdomlig och smal ut. För att uppnå denna coola look kan du bära en grå luvtröja med dragkedja och ljusblå manschetter med rivna denimshorts. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par vita sneakers för att fullända outfiten på ett rent och stilrent sätt.

Vit beskuren grafisk tröja med smala jeans och muddar

vit beskuren grafisk tröja med muddar i slim-fit jeans
källa

Här är en mycket sällsynt, lågmäld, sexig outfit som du kan bygga runt en hoodie. Till toppen kan du bära en vit croppad grafisk hoodie med en mörkgrå bomberjacka. Kombinera dem med ljusblå manschetter i slim fit-jeans. Lägg till ett par vita sneakers eller en svartvit konversation för att fullborda denna attraktiva look.

Tie-dye grafisk hoodie med svarta skinny jeans

Tie-dye grafisk hoodie med svarta skinny jeans
källa

För att skapa denna färgglada och glada look behöver du bara bära en grå luvtröja med röd, blå och gul slipsfärg som fokus på din streetoutfit. För resten av outfiten kan du helt enkelt bära svarta skinny jeans och ett par vita sneakers för att se avslappnad och elegant ut.

Rosa grafisk hoodie med ljusblå skinny jeans

rosa grafisk hoodie med ljusblå skinny jeans
källa

För att se mer damlik ut är det ett mycket bra alternativ att bära rosa. Du kan till exempel bära denna rosa grafiska hoodie som kärnan i din outfit. Kombinera den med blå jeansshorts eller ljusblå slim fit jeans. Bär vita sneakers för att få skorna att se minimalistiska och damlika ut.

Svart grafisk hoodie med ljusblå minijeansshorts

svart grafisk hoodie med ljusblå mini jeansshorts
källa

Detta är en annan mycket enkel och snygg outfit som låter dig se hederlig och lättillgänglig ut på samma gång. Bär helt enkelt en grå grafisk chunky tröja med ljusblå jeansshorts. Till skorna kan du bära ett par vita sneakers för att fullända outfiten med stil.

Vinröd tröja och svarta skinny jeans

vinröd tryckt tröja med svarta skinny jeans
källa

Om du vill se lite mer mogen och djupare ut kan det vara ett väldigt bra drag att välja den vinröda färgen. För att forma denna outfit kan du bära en vinröd grafisk hoodie med svarta skinny jeans. För skorna kan du hålla klädseln mild och mörk genom att bära ett par svarta och vita high-top Converse.

Ljus melerad grå hoodie med svarta skinny jeans och baseballkeps

lätt melerad grå luvtröja med svarta drainpipe-jeans och baseballkeps
källa

Det här är den typ av outfit du skulle vilja ha på dig för ett riktigt avslappnat umgänge och matinköp. För att forma denna mysiga look kan du helt enkelt bära en ljusgrå grafisk hoodie med svarta skinny jeans. Kombinera dessa plagg med en svart eller marinblå basebollkeps och ett par vita sneakers för en elegant finish.

Svartgrå luvtröja med spets i halsen och mörkblå skinny jeans

Grafisk hoodie med svart spetsringning och mörkblå skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en lite mer unik hoodie. Det är en svart grafisk hoodie med snörning i halsen som gör hela outfiten mer iögonfallande. För att styla den kan du helt enkelt kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans och ett par vita sneakers. Det här är din perfekta outfit för en ledig häng.

Röd och vit färgblocktröja med ljusblå skinny jeans

röd och vit färgblocktröja med ljusblå skinny jeans
källa

För att se lite vassare ut, här är en snygg röd och grå grå chunky hoodie som du kanske vill ha på dig. Med en snygg iögonfallande hoodie som denna kan du enkelt para ihop den med blå skinny jeans och vita sneakers för att fullända outfiten på ett stilrent och avslappnat sätt.

Svart tröja med gröna slim fit jeans

svart tröja med gröna slim fit jeans
källa

Även om du kanske tycker att det här blir lite tråkigt när det bara finns så många sätt att styla en grafisk hoodie, kan du piffa upp saker med ditt val av byxor, vilket kan vara lite kontraintuitivt. För att forma denna streetoutfit kan du bära en svart grafisk hoodie med ljusgröna slim fit jeans för att se skarp och uppfriskande ut. Håll dig till de vita sneakers för att hålla saker enkelt och rent.

Blush rosa grafisk tröja med svarta skinny jeans och krage

Blush rosa grafisk tröja med svarta skinny jeans och choker
källa

För att få en damliknande look finns det ett mycket enkelt knep du kan använda. Tricket är att lägga till lite rosa till din look. Du kan till exempel bära en röd och rosa luvtröja med svart krage för att få toppen att se avslappnad och chic ut. Kombinera dem med svarta skinny-jeans och en svart och vit lågklassiker för att fullborda looken. Alternativt kan ett par svarta och vita high-top sneakers göra din outfit mer unik och snygg.

Mörkgrå hoodie med svarta skinny jeans

mörkgrå luvtröja med svarta skinny jeans
källa

Det här är en väldigt enkel och ren streetoutfit som är perfekt att ha på sig på ett avslappnat ställe eller bara shoppa. För att forma denna avslappnade look kan du bära en mörkgrå grafisk hoodie med svarta skinny jeans. Komplettera looken med vita sneakers.

Här är idéerna med grafiska hoodies för att få dig att se avslappnad och glad ut. Prova dem och se om de passar din karaktär bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*