Home / Stil / Hur man bär en grim toppklänning
Hur man bär en grim toppklänning

Hur man bär en grim toppklänning

För att visa dig hur du stylar på ett anständigt, sexigt sätt, speciellt om du ska gå på ett cocktailparty eller ett annat semi-formellt eller formellt evenemang, ska jag visa dig hur du gör när du har en grim topklänning ha på sig. Vad den här typen av klänning gör är att du inte visar för mycket hud, men du kan fortfarande visa mycket av din axel, nyckelben och rygg. Det är rätt nivå av sexualitet om du vill se attraktiv och tillgänglig ut. För att visa dig hur du stylar den har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för grimmarna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart maxi grimma topp klänning med öppen tå häl


källa

Låt mig börja den här listan med bra outfitidéer med en enkel och elegant outfit som naturligtvis får dig att sticka ut från mängden på ett cocktailparty. För att skapa denna look kan du bära en svart maxi-fit och utsvängd grim toppklänning som fokuspunkten för din outfit. Kombinera den med ett par klackar med öppen tå med svarta ankelband för att fullända outfiten.

Svart utsvängd toppklänning med rygglös passform i minigrimma

rygglös miniklänning med svart passform och utsvängning
källa

För att forma denna sexiga och slimmade outfit måste du bära en rygglös klänning som gör att du kan exponera din vackra rygg. Bär i detalj en svart passform utan rygg och utsvängd toppklänning i minigrimma som kärnan i outfiten. Bär den med ett par svarta klackar med axelband för att komplettera din outfit.

Ljusrosa Mock Neck Halter Top Maxi High Split Klänning

Ljusrosa Halter Neck Top Maxi High Split Klänning
källa

Det finns två sätt att få dina ben att se extra snygga ut. Först och främst kan du bära en miniklänning. För det andra kan du bära en maxiklänning som har en hög delad design och vi kommer att titta på det senare alternativet. Du kan till exempel bära en ljusrosa maxiklänning med halter neck med hög slits. Kombinera med ett par matchande ljusrosa öppna tåremmar för att fullända looken.

Marinblå halterneck maxiklänning med blommigt tryck med hög slits

mörkblå, blommig halterneck maxiklänning med hög slits
källa

För att se vacker och speciell ut, låt oss glömma att bära en enfärgad klänning för ett ögonblick. Istället kan du bära den här marinblå och röda roséblå och röda halterneck maxiklänningen som har en hög delad design. Kombinera den med ett par klackar med öppen tå med svarta ankelband för att fullända outfiten.

Svart och vit miniklänning med blommigt tryck med låg rygg

Svart och vit miniklänning med blommigt tryck med låg rygg
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå denna attraktiva och luftiga outfit. Bär en miniklänning i chiffong med tryck i svart och vitt med en utsvängd halterneck som fokus på din outfit. Klänningen har också en låg rygg som låter dig se diskret sexig ut. Bär ett par vita sandaler med klackar för att sätta en uppfriskande touch till din outfit.

Black Fit and Flare Spaghetti Straps Mini Chiffong Halter Top Dress

svart miniklänning med passform och utsvängning med spaghettiband i chiffong
källa

Detta är en väldigt enkel och ren svart outfit som är väldigt lätt att dra av. Det finns ingen enkel look. För många människor, ju lättare de klär sig, desto bättre ser de ut. Till exempel kan du helt enkelt bära en svart mini-grimma-klänning i chiffong med mini-spagettiband. Kombinera den med ett par svarta klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Mini svart grimmössa klänning med öppen tå klackar

Mini svart grimslida klänning med öppna tår
källa

Detta är också en svart miniklänning men snittet gör att denna outfit skiljer sig mycket från den tidigare. Den här gången är klänningen en svart mini grimma top shift-klänning som kan få dig att se luftig, avslappnad och smal ut. Du kan helt enkelt para ihop den med ett par svarta eller ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att fullända outfiten.

Svart rygglös golvlång bodycon-klänning

Svart rygglös golvlång Bodycon-klänning
källa

För de av er som går på en bal är det en bra idé att bära en lång klänning. Du kan till exempel bära den här flytande långa klänningen med svart halter neck. Kombinera den med ett par silver ankelband med öppen tå. Du kan också lägga till en svart läderclutch till mixen för att se smartare och mer elegant ut.

Svart och rodnad tribal tryckt slida Halter Top Dress

Svart och rodnad tribal tryckt slida Halter Top Dress
källa

För att se feminin, mogen och unik ut kan du lägga till en tribal stil till din cocktailpartyoutfit. Du kan till exempel bära en skiftklänning med svart och rouge tribaltryckt som fokuspunkten i outfiten. Kombinera den med ett par spetsiga klackar i svart läder för en snygg finish.

Tvådelad svart miniklänning med öppen tå häl och ankelband

tvådelad svart miniklänning med klackar med öppen tå och ankelband
källa

För dig som har lagt ner mycket arbete på en liten midja är det en mycket bra idé att bära en tvådelad klänning. Till exempel, här är en tvådelad svart halter top bodycon klänning som låter dig visa bara lite hud på din midja. Kombinera den vackra klänningen med ett par svarta klackar med öppen tå för att fullända looken.

Vit maxiklänning med spetspassform och utsvängning

vit spetsklänning och utsvängd maxiklänning
källa

Detta är en mycket vacker klänning att bära som en av dina bröllopsklänningar för fotograferingar. Klänningen är en tvåfärgad vit halterneckklänning i spets och golvlängd i siden. Du kan kombinera den med ett par vita spetsiga högklackade skor för att se extra elegant och uppfriskande ut.

Svart midiklänning med låg rygg och silverfärgade klackar

svart midi-omlottklänning med djup halsringning och silverfärgade klackar med öppen tå
källa

För att fullborda denna eleganta svarta och silver outfit, bär helt enkelt en svart omlottklänning med midi halterneck. Kombinera den med ett par silver ankelband med öppen tå för att se elegant och glänsande ut.

Haltertop med blått och vitt tryck med minikjol

Haltertop med blått och vitt tryck med minikjol
källa

Detta är en väldigt uppfriskande cocktailpartyoutfit. Bär helt enkelt denna tvådelade miniklänning med ett kungsblått och vitt halterneck-liv. Kombinera den med ett par vita klackar med öppen tå för att fullborda den fantastiska looken.

Här är idéerna för grimma top dress outfit som jag vill dela med dig. Prova dem och se hur de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*