Home / Stil / Hur man bär en grön kostym
Hur man bär en grön kostym

Hur man bär en grön kostym

För dig som behöver eller vill klä dig formellt för jobbet är chansen stor att du bär kostymer mycket. För att inte se så seriös och tråkig ut bör du prova en grön kostym istället för att bara ha på dig den svarta kostymen eller den marinblå kostymen. Den gröna kostymen är faktiskt ganska lätt att styla eftersom färgen grön är en färg som fungerar bra med många olika färger. För att visa dig en bra design kommer jag att dela med mig av några av de bästa idéerna för grön kostym som jag har samlat åt dig.

Grön kostym med svart sweatshirt och filthatt


källa

För att starta den här listan med formella och stilfulla affärsoutfitidéer, ska jag visa dig en look som är unik och lite konstnärlig. För att bilda denna outfit kan du helt enkelt bära en grön kostym med en svart tröja. Bär den med en svart fedora och svarta läder loafers för en snygg finish.

Mörkgrön kostym med svart t-shirt och spetsig klack

mörkgrön kostym med svart t-shirt och spetsiga klackar
källa

För att forma denna eleganta outfit kan du bära en svart t-shirt med en mörkgrön kostymjacka överst. Anledningen till att du kanske vill ha en skjorta är för att se lite mer avslappnad och ungdomlig ut. Kombinera dessa bitar med gröna byxor. Bär ett par spetsiga klackar i svart läder för skor för att fullända looken.

Olivfärgad kjolkostym med scoop urringning och klackar

Olivfärgad kjolkostym med scoop urringning och klackar
källa

För att se mer uppfriskande ut kan du enkelt och logiskt välja en ljusgrön eller olivgrön kostym. I det här fallet väljs en olivkjolkostym som kärnan i outfiten. Du kan kombinera den med en matchande grön chiffongblus och svart statement-halsband. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta klackar för att fullända outfiten.

Grön fuskpäls kostym med krage tröja

Grön kostym med krage i fuskpäls med skentröja
källa

För att se unisex och iögonfallande ut på ett cocktailparty, här är en superunik outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en marinblå turtleneck-tröja och en grön kostymjacka med fuskpälskrage. Kombinera dem med gröna beskurna kostymbyxor i slim fit. För skorna, bär ett par loafers med svarta klackar för att fullborda looken.

Grön kostymjacka med byxor med raka ben i hög midja

grön kostymjacka med byxor med raka ben i hög midja
källa

För att uppnå denna eleganta outfit kan du bära en svart chiffongblus med en grön slim fit kostymjacka över. Para ihop dem med gröna chinos med raka ben. Bär ett par gröna läderklackar för att få skorna att se fräscha och eleganta ut och kommer att passa perfekt med resten av outfiten.

Grön, halvtransparent kjolkostym med sidenblus

grön, halvtransparent kjolkostym med sidenblus
källa

För att uppnå denna unika och damlika outfit kan du bära en grön sidenblus över den med en matchande grön kostymjacka med skira ärmar. Kombinera med en matchande grön rak midikjol. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för att se elegant och smal ut.

Mörkgrön kostymjacka i sammet med matchande byxor med vida ben

mörkgrön kostymjacka i sammet med matchande byxor med vida ben
källa

Bär en sammetsgrön kostym istället för en vanlig kostym för att se extra stilig och fyllig ut. I detalj, bär en mörkgrön sammetsjacka utan en blus eller skjorta för att se sexig ut. Kombinera jackan med vida byxor i grön sammet. Kombinera ankelstövlar i svart läder med en handväska i svart läder för att komplettera din edgy look.

Grön kavaj med matchande byxor och vita sneakers

grön kavaj med matchande byxor och sneakers
källa

Det här är en relativt avslappnad och luftig outfit som du kanske vill prova. Bär en olivgrön lössittande kavaj till toppen. Kombinera den med matchande gröna Slino Fit Chinos. För skorna, använd ett par vita low top sneakers istället för klackar för att se extra uppfriskande och användbar ut.

Ljusgrön kostym med vit t-shirt med scoop-neck och silverfärgade klackar

ljusgrön kostym med vit t-shirt med scoop-neck och silverfärgade klackar
källa

För att se professionell och uppfriskande ut på samma gång borde denna limegröna kostym kunna hjälpa. För att uppnå denna look kan du bära en vit t-shirt med en ljusgrön slim-fit kostymjacka över. Kombinera dem med ljusgröna slim fit byxor. Bär ankelband i metall i silver med öppna tår för att ge outfiten en chic touch.

Mörk kostym med vit knäppt oversized skjorta

mörk kostym med vit knäppt oversized skjorta
källa

För att se kraftfull och stilig ut kommer här en supermörkgrön kostym som kan hjälpa dig. För att skapa denna coola look kan du bära en avslappnad vit skjorta och en djupgrön kostym som består av en slim fit jacka och byxor med vida ben. Bär loafers med svarta klackar för en elegant och unisex-look.

Vit button down skjorta, mörkgrön kostym och ljusrosa clutch

vit button down skjorta, mörkgrön kostym och ljusrosa clutch
källa

Denna outfit har en liknande struktur som den tidigare, men den övergripande känslan är väldigt annorlunda. För att uppnå denna uppfriskande och formella look kan du bära en mörkgrön kostym med en vit button down skjorta. Kombinera dem med matchande mörkgröna byxor. För skorna, bär ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera outfiten.

Slim fit kostym med randig V-ringning och vita klackar

Slim fit kostym med randig V-ringning och vita klackar
källa

För att se extra lång och smal ut kan du bära en smal passande mörkgrön kostym. Bär i detalj en mörkgrön, smal passande kostymjacka med en rosa och vit vertikal randig V-ringning. Kombinera dem med svarta slim-fit byxor. Bär ett par vita klackar för skorna för att fräscha upp outfiten.

Citrongult linne med mörk kostym och brons klackar

Citrongult linne med mörk kostym och brons klackar
källa

För att se lite ljusare ut, lägg bara till ett gult element i din outfit. Du kan till exempel bära en mörkgrön kostym med ett citrongult linne. Kombinera dem med klackar i bronsmetallic.

Här är idéerna för grön kostym som får dig att se kraftfull och uppfriskande ut på samma gång. Prova dem för att lägga till variation till ditt jobboutfitspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*