Home / Stil / Hur man bär en guldblus
Hur man bär en guldblus

Hur man bär en guldblus

Det finns tillfällen när du vill bära något som är lite överdrivet och som kan få dig att sticka ut från mängden. Några scenarier du kanske vill vara värd för är cocktailpartyn, baler eller andra formella evenemang. Ett mycket bra och snyggt alternativ är att bära den gyllene blusen. Det finns riktigt flashiga guldblusar som i grunden är glänsande metalliska och det finns några som är mer subtila och de är i princip några gyllengula icke-glänsande blusar. För att visa dig hur du stylar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för guldblusoutfit för dig. Låt oss ta en titt.

Gyllene omlottblus med blå skinny jeans


källa

För att starta listan med outfitidéer på ett starkt och kraftfullt sätt, ska jag visa dig vad som förmodligen är den smartaste outfiten i den här listan. Här är en omlott blus i guld som helt enkelt fångar folks uppmärksamhet. Kombinera den bara med blå skinny jeans och svarta balettkläder för att fullända looken.

Guldblus med rund halsringning och svarta cropped kostymbyxor

blus med scoop-neck i guld och svarta högmidjade cropped dress-byxor
källa

För att se elegant och naturlig ut vid ett formellt evenemang, överväg en outfit. Blusen här är i princip en guldfärgad långärmad sidentopp med crew neck. Kombinera toppen med svarta cropped dress byxor. Bär ljusrosa spetsiga klackar för en feminin touch.

Guldblus med svart midi tyll kjol

guldblus med svart midi tyll kjol
källa

Det här är en snygg outfit som skiljer sig lite från de mer aggressiva utseenden som nämns ovan. För att uppnå denna look kan du bära en guldblus med en svart midikjol i tyll. Kombinera dem med svarta och guldiga mockaklackar för att fullända outfiten på ett glänsande och elegant sätt.

Kortärmad guldknäppt sidenblus med svart kjol

gyllene kortärmad sidenblus med knappar och svart kjol
källa

För dig som vill prova att bära en guldskjorta men vill behålla din ungdomliga look istället för att se för mogen ut, här är en outfit som är speciellt för dig. Du kan enkelt bära den här kortärmade guldblusen och en svart minikjol. Bär ljusrosa klackar med öppen tå för att se damliknande och uppfriskande ut.

Guld linneskjorta med knappar och blå skinny jeans

guldskjorta i linne med knappar och blå skinny jeans
källa

Här är en mycket naturlig blus i guld som inte glänser. Det är en linneblus med knappar och har den där luftiga känslan som bara linneartiklar har. Bär blusen med blå skinny jeans och ljusrosa klackar för en chic och feminin look.

Rosettblus i guld sidenband med svart midikjol

rosettblus i guld sidenband med svart midikjol
källa

I många fall är det de små detaljerna som tar en outfit till en annan nivå. Här är till exempel en silkesblus i guld med så många sofistikerade detaljer på ryggen att outfiten ser riktigt snygg ut. Kombinera blusen med en svart midikjol och guldklackar för att fullända outfiten med klass.

Metallisk blus med grön passform midikjol

Metallisk blus med grön passform midikjol
källa

För dig som gillar powerkläder och behöver förbereda en outfit inför ett företagsevent när du inte vill ha på dig en kostym helt plötsligt, här kommer en elegant och kraftfull outfit som kommer att passa dig bra. Bär en blus i guld med knappar och en grön midikjol. Kombinera dem med svarta klackar för att komplettera outfiten ordentligt.

Guldblus med rund krage och korta ärmar och en svart minikjol

guld kortärmad blus med rund krage och knappar och svart minikjol
källa

För en söt och iögonfallande look kan du bära en kortärmad blus i guld med rund hals och en svart minikjol med hög midja. Till skorna kan du bära ett par rosa klackar med öppen tå för att komplettera outfiten med en damlik touch. Detta är en ungdomlig outfit som är perfekt för ett cocktailparty.

Kortärmad topp med guldringning och svart minikjol

kortärmad topp i guld och svart minikjol
källa

Här är en annan cocktailpartyoutfit som ser ganska enkel och naturlig ut. För att forma denna look kan du bära en kortärmad guldcowl-topp och para den med en svart bodycon-minikjol. Kombinera dem med svarta klackar med remmar med öppen tå för att komplettera den enkla outfiten på ett elegant sätt.

Guld blus med paljettklockärm med svart utsvängd veckad maxikjol

blus med klockarm i guld med paljetter och svart veckad maxikjol
källa

Vanligtvis ser en guldoutfit inte alls mysig ut, men den här gången ser den mysig och uppfriskande ut tack vare snittet och delarna den är ihopkopplad med. För att uppnå den här looken kan du bära en blus med klockarm i guld och en svart veckad maxikjol. Kombinera dem med silverklackar med öppen tå för att matcha dem perfekt med blusen.

Klargul långärmad blus med blå utsvängda jeans

knallgul långärmad blus med blå utsvängda jeans
källa

Ibland kan en mycket ljusgul färg också betraktas som en gyllene färg. Här är till exempel en knäppgul blus som nästan ser ut som en guldblus. Du kan kombinera den med blå utsvängda jeans och svarta stövlar för att se smal och lång ut.

Ärmlös blus i guld med vita minishorts

Ärmlös blus i guld med vita minishorts
källa

För en uppfriskande och chic look kan du bära en ärmlös guldblus med subtila spetsdetaljer. Kombinera toppen med vita minishorts och vita sandaler med klackar för en extra uppfriskande look.

Halvtransparent gyllene spetsblus med stråhatt

guld spets semi-transparent beskuren blus med stråhatt
källa

Här är en verkligt unik och kreativt designad outfit. Bär en halvgenomskinlig spetsblus för toppen. Kombinera den med blå jeansshorts och vita sandaler med klackar. Lägg slutligen till en halmhatt till mixen för att ta denna outfit till en annan nivå.

Guld och vitt tryckt från axelblusen med blå jeansshorts

Guld och vitt tryckt på axelblusen med blå jeansshorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande outfit som är perfekt för sommaren och våren. För att skapa denna look, bär en guld- och vittryckt axelblus och kombinera den med mini jeansshorts i blått. Bär sandaler med nakna klackar för att komplettera outfiten med en extra uppfriskande touch.

Här är idéerna för klädsel med guldblus som borde öka ditt outfitspel lite. Även om det inte riktigt är din kopp te att bära guldföremål, bör den här listan vara ett bra ställe att få lite inspiration för att styla några glänsande föremål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*